Seksdagers sveitsisk alpetur fra Zürich

 • Turkode: 2460SWISSGRAND
 • Sted: Zurich, Sveits
 • Varighet: 6 dager (ca.)
Fra USD 2 009,89

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
 • Informasjon

Unngå bryderiet med å organisere en tur til Sveits og la en guide vise deg det beste dette alpine eventyrlandet har å by på på denne seksdagersturen fra Zürich. I tillegg til å bo på 3- og 4-stjerners hotell besøker du sveitsiske høydepunkter som de kosmopolitiske byene Luzern, Genève, og Bern, og beundrer den vakre naturen ved Comosjøen og Nufenen-passet. Finn ut mer om Chillon-slottet fra 1200-tallet, se vingårder og frukthager i Valais og dra på tur i taubane og tannstangbane i Alpene.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Flerdagsreise
 • Omfattende tur med buss/turistbuss

Gjør deg klar til å oppleve det beste Sveits har å by på på denne omfattende seksdagersturen, perfekt for førstegangsbesøkende med begrenset tid i Europa. På de nøye utvalgte rutene kommer du til å få se landets mest naturskjønne steder og reise forbi naturskjønne høydepunkter som Comosjøen og Nufenen-passet.

Få både guidede turer og tid på egen hånd i Genève, Luzern og Bern, hovedstaden i Sveits. Opplev spennende aktiviteter, som en taubanetur til toppen av Titlis-fjellet, en tannstangbanetur til Zermatt og ostesmaking i Gruyère.

Se også de frodige vingårdene i Valais og bo på luksuriøse 3- og 4-stjerners hotell i løpet av turen. Frokost og utvalgte middager er inkludert i prisen.


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Nær Zürich Oerlikon jernbanestasjon i nord-Zürich
Avreisetid:
Møt opp kl. 8.00 for avreise kl. 8.30
Varighet:
6 dager (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Turen avsluttes i Zürich sentrum på dag 6 ca. kl. 17.00

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Single Room
Kode: ZA06ZS

Overnatting på enkeltrom

Engelsk
Fra
USD 2 317,53
Prisinformasjon
Double Room
Kode: ZA06ZD

Overnatting på dobbeltrom

Engelsk
Fra
USD 2 009,89
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Seksdagers sveitsisk alpetur fra Zürich

6-Day Swiss Grand Alpine Tour from Zurich

Inkluderinger:
 • Profesjonell guide (engelsk og spansk)
 • Transport i luksuriøs buss med klimaanlegg
 • Fem overnattinger på 3- og 4-stjerners hotell
 • Daglige frokoster og to middager er inkludert
 • Måltider i henhold til reiseplanen (F = frokost, L = lunsj, M = middag, fireretters)
 • Tur med taubane til Titlis
 • Tur med tannstangbane til Zermatt
 • Besøk i fabrikk med deilige melkeprodukter
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelse i løpet av 48 timer etter at du har bestilt, avhengig av ledig kapasitet
 • Kjøretøyene kan ta sammenleggbare rullestoler, men av forsikringsmessige årsaker kan ikke sjåføren hjelpe passasjerer med ombord- og avstigning
 • Innebærer en moderat mengde spasering
 • Ha på deg komfortable sko og varme klær, og kle deg etter været
 • Velg enten overnatting med enkeltrom eller dobbeltrom (begge har eget bad) når du bestiller
 • Du kan få barnepriser (4–12 år). Kontakt den lokale leverandøren for å få mer informasjon (kontaktinformasjonen finner du i bekreftelseskvitteringen)
 • Dobbeltrommene har bare plass til maksimalt én ekstra barneseng
 • Merk: Det påløper et gebyr på 50 CHF for endringer eller avbestillinger etter at bestillingen er bekreftet. Se nedenfor for å lese retningslinjene for avbestilling.
Reiseplan:
Dag 1: Zürich – Luzern – Titlis – Interlaken 

Vi drar fra Zürich kl. 8.30. En kort kjøretur tar oss til byen Luzern der vi besøker løvemonumentet og går over broen fra 1300-tallet. Det blir tid på egen hånd til både shopping og sightseeing. Kl. 12.00 fortsetter vi til fjellandsbyen Engelberg. Taubaneturen til toppen av Titlis-fjellet tar deg med opp i de høye Alpene med sine isbreer og sin evige is. Ta en fantastisk tur i en nyskapende roterende ROTAIR-gondol. (Ta med deg en varm genser). Om ettermiddagen krysser vi Brunig-passet til Berner Oberland og ankommer landsbyen Brienz, som er berømt for sine lange tradisjoner for treskjærerkunst. Vi fortsetter til feriestedet Interlaken ved foten av fjellet Jungfrau.

Overnatting: 4-stjerners hotell Interlaken i Interlaken – middag inntas på egen hånd.

Dag 2 (F): Interlaken – Bern – Gruyères – Genève

Vi forlater Interlaken om morgenen og kjører langs den vakre Thun-sjøen til Bern, hovedstaden i Sveits. Byen ligger vakkert til ved en av elven Aares bratte buktninger og de majestetiske Alpene. På en bytur til gamlebyen får du se klokketårnet, Kramgasse, og St. Vincent, en katedral fra 1400-tallet. Vi kjører sørover til det naturskjønne bondelandet i Gruyères. I denne vakre fjellandsbyen har tiden stått stille, og hadde vært et helt magisk åsted for eventyr med sitt imponerende middelalderslott. Et informativ besøk til en fabrikk med deilige melkeprodukter er et annet høydepunkt denne dagen. Vi fortsetter kjøreturen til Vaud-rivieraen og ankommer Genève, den mest kosmopolitiske byen i Sveits.

Overnatting : 3-stjerners Ramada Encore Hotel i Genève eller lignende – middag inntas på egen hånd.

Dag 3 (F, M): Genève – Montreux – Zermatt  

Vi begynner med en bytur til Genève om morgenen. Vi viser deg de vakre parkene langs innsjøen, det unike rådhuset og FNs kontor i Europa. Sent på morgenen drar vi fra Genève og kjører til Lausanne og Montreux. Vi passerer Chillon-slottet, et fort fra 1200-tallet som har blitt berømt på grunn av Lord Byrons dikt. Om ettermiddagen fortsetter vi gjennom Valais, en dal der elven Rhône renner gjennom, og ser frukthager og vingårder. I Täsch går vi ombord en tannstangbane som tar oss med til vinterstedet Zermatt ved foten av det mektige Matterhorn.

Middag og overnatting: 4-stjerners Hotel Alex eller lignende hvis dette ikke er tilgjengelig

Dag 4 (F): Zermatt – Nufenen-passet – Lugano

Du kan tilbringe morgenen i Zermatt på egen hånd. Beundre de sjarmerende gamle gårdene og de unike låvene, handle, slapp av eller ta en valgfri tur med tannstangbanen opp til Gornergrat for å se den fantastiske utsikten over de snødekte toppene. Kl. 12 går vi om bord toget til Täsch der bussen venter for å ta oss over det storslåtte Nufenen-passet og inn i den italiensktalende delen av Sveits, til hagebyen Lugano.

Overnatting på 4-stjerners Hotel de la Paix eller lignende – middag inntas på egenhånd.

Dag 5 (F, M): Lugano – Comosjøen – Maloja-passet – St. Moritz 

Vi drar fra Lugano og kjører langs den naturskjønne veien til Gandria, der vi krysser grensen til Italia. Langs Comosjøens romantiske bredder passerer vi Menaggio og ankommer Chiavenna i den nydelige Breggaglia-dalen. Fra Castasegna drar vi tilbake til Sveits og kjører tretten hårnålssvinger over Maloja-passet. Vi passerer den krystallklare Sils-sjøen og Silvaplana og ankommer det verdensberømte vinterstedet St. Moritz sent på ettermiddagen.

Middag og overnatting på 4-stjerners Hotel Schweizerhof eller lignende

Dag 6 (F): St. Moritz – Chur – Vaduz – Zürich

Vi forlater St. Moritz om morgenen og krysser Julier-passet til Chur, den eldste byen i Sveits med bosetning i mer enn 5000 år. I Vaduz, hovedstaden i fyrstedømmet Liechtenstein, blir det tid til lunsj og sightseeing. Dette lille landet med det mektige slottet er hjemmet til den nåværende prinsen og hans familie og tiltrekker seg besøkende fra hele verden. Om ettermiddagen drar vi tilbake til Zürich gjennom Toggenburg-regionen med sine pittoreske gårder. Turen avsluttes ca. kl. 17.00
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller 2 dag(er) eller senere før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.