Viator

Kursalon Wien: Johann Strauss- og Mozart-konsert inkludert fireretters middag

  • Sted: Wien, Østerrike
  • Varighet: 4 timer (ca.)
Fra USD 105,21

Vis priskalender

Lavprisgaranti

  • Lagre
Nyt en bedre middag og en klassisk wienerkonsert på Kursalon Wien med denne kombinasjonen av middag og forestilling. Nyt en fireretters middag med god østerriksk mat før du setter deg til rette for en to timer lang konsert med klassiske mesterverk av Strauss og Mozart, i tillegg til mange andre flotte stykker fra Wiens rike musikkhistorie. Det blir ikke bare valser og pianokonserter, du vil også få oppleve akkompagnement av enestående operasangere og ballettdansere.

Høydepunkter

  • Middag inkludert
  • Nyt en romantisk aften med middag inkludert
  • En romantisk opplevelse som er perfekt for par
  • Gi din kjære en hyggelig opplevelse ved en spesiell anledning
Start kvelden med middag på Restaurant Johann inne i den vakre konsertsalen Kursalon Wien. Sett deg til bords og nyt en bedre fireretters middag med sesongavhengige wienske retter midt i de vakre omgivelsene i et av Wiens mest berømte og historiske konsertlokaler. (Se eksempelmenyen nedenfor.)

Det var her valsen ble gjort populær på 1800-tallet takket være wienerkomponisten Johann Strauss. Ved å arrangere danser og konserter regelmessig ble lokalet snart et populært møtested der wienerne møttes for å nyte musikk og fylle på med livsglede. Kursalon har bevart sine historiske røtter, men har nå en moderne stil med fire spektakulære ballsaler fordelt på to etasjer og en romslig terrasse med utsikt over Stadtpark.

Etter middag følges du til setet ditt i Lanner-salen for en konsert med Salonorchester Alt Wien, som er blant vår tids mest kjente fortolkere av klassisk wienermusikk. Nyt de bølgende tonene i valsene, polkaene, ariene og duettene, samt operette- og pianokonsertmelodier ledsaget av operasangere og ballettdansere.

Gled deg over fremføringene av Strauss’ «Vårstemmer» (Frühlingsstimmen), «Roser fra syden» (Rosen aus dem Süden), «Seufzer Galoppe», «An der schönen blauen donau» samt Mozarts «Eine kleine nachtmusik», «Rondo alla Turca» (Tyrkisk rondo) og overturen til operaen Le Nozze di Figaro. La deg fortrylle av Strauss' «Min Herre Marquis» fra opeettenFlaggermusen og «Entree Zsupan» fra operetten Sigøynerbaronen, samt Johann Schrammels «Wien bleibt Wien» og mange flere stykker av wienermusikere gjennom århundrene.

Hvis du har bestilt sete på de to fremste radene med VIP-billetten, kan du nyte et glass musserende vin under pausen og ta med hjem en Johann Strauss-CD sammen med Kursalon Orkester-programmet.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Middag på Restaurant Johann inne i Kursalon Wien
Avreisetid:
Kl. 18.00
Varighet:
4 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Konserten slutter kl. 22.00

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

VIP-kategori
Kode: VIP

4-retters middag og VIP-konsertbillett med plass på rad 1 eller 2; inkluderer et glass musserende vin i pausen, en Johann Strauss-CD og Kursalon-programmet

Fra
USD 172,84
Prisinformasjon
Kategori A
Kode: CATA

4-retters middag og konsertbillett i kategori A med plass foran i konserthuset.

Fra
USD 135,27
Prisinformasjon
Kategori B
Kode: CATB

4-retters middag og konsertbillett i kategori B med plass midt i konserthuset.

Fra
USD 122,74
Prisinformasjon
Kategori C
Kode: CATC

4-retters middag og konsertbillett i kategori C med plass bak i konserthuset.

Fra
USD 105,21
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Kursalon Wien: Johann Strauss- og Mozart-konsert inkludert fireretters middag

Kursalon Vienna Strauss and Mozart Dinner Concert

Inkluderinger:
  • Fireretters middag
  • Seter i din valgte kategori
  • Et glass med sprudlende vin, konsertprogram og Johann Strauss-CD (hvis VIP-alternativet er valgt)
Unntak:
  • Henting ved og bringing til hotellet
  • Drikkevarer
  • Konsertprogram (ca. 5 euro)
  • Garderobe (ca. 1 euro)
Tilleggsinformasjon:
  • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller innen to dager før reisen. I slike tilfeller vil bekreftelse bli mottatt innen 48 timer, avhengig av ledig kapasitet
  • Husk pent antrekk. Det er ikke tillatt med joggesko, dongeribukser eller shorts i konserthallen.
  • Voksenpriser gjelder for alle reisende
  • Tilgjengelig for personer som bruker rullestol
  • Hvis det holdes private selskaper i Kursalon-restauranten, serveres middagen i restauranten Mediteranneo rett overfor forestillingsstedet
Reiseplan:
Eksempelmeny:
April–mai
Forrett (velg én):
  • Wiensk tafelspitz (kokt storfekjøtt i buljong) med Steiermark-bønner og eplevinaigrette
  • Mousse av røkt ørret og agurksalat med crème frâiche
Første hovedrett (velg én):
  • Hvit aspargeskrem
  • Storfe-consommé med dumplings av villhvitløk
Hovedrett (velg én):
  • Grillet laksefilet med asparges- og persillerrisotto med crème frâiche-saus
  • Rundstek av kalvekjøtt med vårløkpuré og glaserte broccoli
Desserter (velg én):
  • Panna cotta av vanilje med rabarbra og mynte
  • «Kaiserschmarrn»-miniterte med plommesaus
Juni–juli
Forrett (velg én):
  • Tynne skiver av wiensk tafelspitz med gressløksaus, gresskarfrøolje og grønn salat
  • Røkt ørret i en mousseline-saus og parmesan-quiche av unge løk
Første hovedrett (velg én):
  • Krem av poteter med persillepesto
  • Storfe-consommé med semuleboller
Hovedrett (velg én):
  • Grillet laksefilet på timian- og squashrisotto med sitronskum
  • Rundstek av kalvekjøtt på polenta av unge løk med sauterte rosenkål
Desserter (velg én):
  • Hyllebærmousse med ferske jordbær
  • Mango-miniterte
August–september
Forrett (velg én):
  • Original østerriksk storfesalat med vinaigrette av gresskarfrøolje
  • Mousse av østerriksk røye med kremet squash- og dillsalat
Første hovedrett (velg én):
  • Gulrotkrem med crème frâiche og dill
  • Storfe-consommé med dråper av gressløkrøre
Hovedrett (velg én):
  • Grillet laksefilet med spinat- og fetaostsufflé, rosmarinpoteter og gresskarragu
  • Rundstek av kalvekjøtt med olivenpuré og dampede gulrøtter
Desserter (velg én):
  • Cappuccino med mascarpone og tranebærgelé
  • Hjemmelaget pærerterte med kanelyoghurt
Oktober–desember
Forrett (velg én):
  • Carpaccio av wiensk tafelspitz på vinterens bladsalat og epleconfit
  • Filet av østerriksk malle med pastinakksalat
Første hovedrett (velg én):
  • Gresskarsuppe med gresskarfrøolje
  • Storfe-consommé med leverboller
Hovedrett (velg én):
  • Grillet laksefilet på risotto av røde neper og wasabi-skum
  • Rundstek av kalvekjøtt med tomat-gnocchi og sauterte bønner
Desserter (velg én):
  • Mousse av Steiermark-epler med yoghurt og kanelpai
  • Hjemmelaget tiramisu av wiensk melange med skummet eggelikør
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller 2 dag(er) eller senere før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.