Viator

Venezia Super Saver: Slipp køen: Tur til Dogepalasset og tur til Markuskirken, samt spasertur i Venezia

 • Sted: Venezia, Italia
 • Varighet: 7 timer (ca.)
Fra USD 98,38

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Besøk to av Venezias hovedattraksjoner med fortrinnsrett i køen – Dogepalasset og Markuskirken – på turer ledet av en lokal ekspertguide, og få med deg byens høydepunkter og skjulte skatter også! Fantastisk Venezia Super Saver som inkluderer to populære opplevelser til en rabattert pris, slik at du sparer 10 prosent! Du lærer alt om attraksjonene og landemerkene fra guiden, og har tre timer egentid mellom de to turene.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Nyt den lokale atmosfæren på en gåtur
 • Ledet av en lokal guide
 • Unngå køen
Slipp køen: Tur til Dogepalasset (2 timer):
Du møter guiden ved inngangen til Giardini ex Reali i Venezia og spaserer til Dogepalasset, den storslåtte venetiansk-gotiske bygningen hvor lederne av den forhenværende republikken Venezia styrte fram til sent 1700-tall. Du går inn og utforsker de praktfulle offentlige kamrene, som dogene overøste med kunstverk og utsmykking. Mesterverk av renessansekunstnerne Tintoretto og Veronese pryder vegger og tak, og omgir palassets store trappeløp og bueganger fylt av statuer.

Mens du går rundt, får du lære om de ekstravagante dogene og om makten og sviket som kjennetegnet deres regjeringstid. Dogene styrte med jernhånd, og de opprettet et nettverk av fengsler på palasset slik at de kunne holde et nært øye med sine fiender. Du vandrer over Sukkenes bro, som var bygd for å forbinde palasset med de gruelige fengslene, og du kan ta bilder av deg selv med palasset som bakgrunn. Spaserturen avsluttes utenfor palasset, og du kan ta en 3-timers pause før neste tur starter.

Slipp køen: Spasertur med liten gruppe i Venezia med Markuskirken (2 timer):
Du forlater Markusplassen og begynner spaserturen til noen av Venezias høydepunkter – hovedattraksjonene og mindre kjente severdigheter. Du opplever liv og rør på Markusplassen, og går inn i Markuskirken for å beundre innsiden. Her kan du la deg imponere av marmorgulvene og det gyldne mosaikkarbeidet som dekker vegger og tak. Altertavlen Pala D’Oro glimrer i gull over hovedalteret, og guiden forteller om den bysantinske innflytelsen som var med på å forme Venezias særegne arkitektoniske stil.

Etter omtrent 40 minutter inne i Markuskirken går dere ut for å oppleve gangveiene ved kanalene og de fine broene som mange besøkende går glipp av. Du kan ta bilder ved San Zaccaria-kirken og beundre den utrolige fasaden med utskjæringer fra gotikken og renessansen. Mens du går, kan du lytte til guidens fortellinger om byen under republikken Venezias dager og de mange fargerike personlighetene som har bodd i Venezia gjennom historien.

Etter å ha utforsket byen i to timer, går dere tilbake til startpunktet ved Markusplassen, og turen avsluttes ved Sukkenes bro.

Følg koblingen «Se ytterligere informasjon» under for å se et kart med startpunktet for første tur.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Inngangen til Giardini ex Reali, Venezia sentrum
Avreisetid:
Kl. 9.00 og 14.00
Varighet:
7 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Avsluttes ved Sukkenes bro, nær Markusplassen

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Venezia Super Saver: Slipp køen: Tur til Dogepalasset og tur til Markuskirken, samt spasertur i Venezia

Doges Palace

Inkluderinger:
 • Profesjonell guide
 • Du går garantert forbi de lange køene
 • Hodetelefoner slik at du hører guiden godt
 • Inngang til Dogepalasset og Markuskirken
 • Inngang til Pala D'Oro
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Henting og bringing ved hotellet
 • Mat og drikke
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller etter én dag før reisen. I slike tilfeller får du bekreftelsen innen 48 timer, avhengig av tilgjengelighet
 • Ved enkelte helligdommer og museer stilles det visse krav til påkledningen. Det er ikke tillatt med shorts eller ermeløse topper. Både menn og kvinner MÅ dekke til skuldre og knær. Du kan bli nektet adgang hvis du ikke følger kravene til påkledning
 • Det er ikke tillatt å ta med store vesker og ryggsekker inn i Markuskirken
 • Til visse tider kan det være umulig å besøke noen av kirkene på grunn av religiøse tilstelninger. Dette er utenfor vår kontroll, og ingen refusjon eller rabatter blir utstedt
 • På denne turen går vi innom mange steder der underlaget er ujevnt, derfor anbefales ikke denne turen for personer som har vansker med å gå, eller for personer i rullestol
 • Merk: Slipp køen: Tur til Dogepalasset starter kl. 9.00, og Slipp køen: Spasertur med liten gruppe i Venezia med Markuskirken starter kl. 14.00
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller 2 dag(er) eller senere før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.