Viator

Dagstur til Valpolicella fra Venezia: Vinsmaking og Verona

 • Sted: Venezia, Italia
 • Varighet: 8 timer (ca.)
Fra USD 199,26

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Tilbring en dag i Venetos praktfulle Valpolicella-region, og oppdag historien, vinen og den romantiske byen Verona. Turen ledes av en hyggelig sjåfør-guide, og inkluderer besøk til San Giorgio-kirken med et alter fra 700-tallet, samt en vingård som ligger i Valpolicella-dalen. Hør om regionens vintradisjoner, smak på en fyldig amarone-vin og nyt deretter tre timer til fri disposisjon i Verona, byen som inspirerte William Shakespeare til å skrive «Romeo og Julie».

Antall deltakere er begrenset til åtte på denne turen, slik at du får personlig oppmerksomhet fra sjåfør-guiden.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Dagstur (fra A til B)
 • Perfekt introduksjon for førstegangsbesøkende
 • Tur for liten gruppe
Forlat sentrum av Venezia i en minibuss med klimaanlegg, og kjør vestover med sjåfør-guiden til Valpolicella-regionen, et fantastisk vinområde som omgir byen Verona og Gardasjøen. Valpolicella er krydret med middelalderbyer og rustikke vingårder, og har mange skjulte skatter som turistkartene ofte ikke har med.

Stopp i byen San Giorgio og se kirken fra 1200-tallet med det flotte alteret fra innsiden. Alteret med steintak er nesten fem århundrer eldre enn selve kirken, og er kronjuvelen i San Giorgio-kirken. Det er utrolig godt bevart og intakt med opprinnelige utskjæringer. På utsiden kan du nyte utsikten over Sirmione, en by som ligger ved Gardasjøen. Så fortsetter turen gjennom området.

Du kjører langs landeveier blant olivenlunder og vingårder, og så stopper du på en lokal vingård for en omvisning. Utforsk vingården og lær om den prestisjefylte amarone-vinen som produseres i regionen. Amarone betyr «den store bitre», og er en fyldig, tørr vin som lages av delvis tørkede Valpolicella-druer. Smak på et utvalg av husets viner, og kjøp med deg en flaske hjem hvis du ønsker det.

Fortsett fra bygdelandskapet til byen Verona, som er det historiske hjemstedet til verdens mest berømte kjærlighetshistorie: Romeo og Julie. Her har du omtrent tre timer til fri disposisjon til å utforske byen på egen hånd. Be sjåføren om å anbefale en kafé hvor du kan spise lunsj (for egen regning), gå på shopping i Piazza delle Erbe, eller besøk Julies hus for å se balkongen som inspirerte Shakespeare.

Møt sjåfør-guiden på avtalt tidspunkt, og slapp deretter av på turen tilbake til Venezia. Dagen avsluttes med avstigning på startpunktet.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Piazzale Roma, sentralt i Venezia
Avreisetid:
Kl. 8.30
Varighet:
8 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Avsluttes på det opprinnelige avreisestedet rundt kl. 17.00

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Dagstur til Valpolicella fra Venezia: Vinsmaking og Verona

Valpolicella

Inkluderinger:
 • Transport i minibuss med klimaanlegg
 • Sjåfør-guide
 • Vinsmaking
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Henting og bringing ved hotellet
 • Adgang til severdigheter i Verona
 • Mat og drikke
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller innen én dag før reisen. I slike tilfeller blir bekreftelsen mottatt så raskt som mulig, avhengig av tilgjengelighet.
 • På denne turen er vi innom mange steder der underlaget er ujevnt, derfor anbefales ikke denne turen for personer som har vansker med å gå, eller for personer i rullestol
 • Innebærer en moderat mengde spasering
 • Barneseter er tilgjengelige på forespørsel. Si i fra ved bestilling.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller 2 dag(er) eller senere før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.