Viator

Guidet tur i Teatro La Fenice i Venezia

  • Sted: Venezia, Italia
  • Varighet: 60 minutter (ca.)
Fra USD 25,05

Vis priskalender

Lavprisgaranti

  • Lagre
Utforsk Venezias Teatro La Fenice i en 1 times lang gåtur, og oppdag historien, arkitekturen og den dekadente dekoren! Fenice betyr «føniks» på italiensk, og bygningen har som den mytiske fuglen stått opp fra asken etter to branner gjennom historien. Det berømte operahuset er nå restaurert i all sin 1700-talls prakt, og har en fantastisk innside, som du må se for å tro er sann. Du går rundt i den elegante teatersalen og kongelosjen, og en lokal italiensk guide forteller historien bak denne ikoniske italienske operasalen.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

  • Informativ, vennlig og profesjonell guide
Du møter guiden på Campo San Luca i Venezia sentrum, og spaserer så et lite stykke til Teatro La Fenice, et av de mest legendariske operahusene i Italia. På denne 1 times lange turen følger du guiden inn i den historiske bygningen og oppdager historien dens.

Teateret åpnet med mye publisitet på slutten av 1700-tallet og ble raskt det viktigste stedet for velstående venetianere å samles, slarve og gamble mot et bakteppe av operamusikk. Fremførelser av europeiske mestre som Bellini, Rossini, Verdi og Wagner fant jevnlig sted i Teatro La Fenice, og teateret fikk ivrige tilhengere både blant lokale og besøkende.

Hør hvordan teateret brant ned til grunnen ved hele to anledninger, og la deg forbause over renovasjonene til mange millioner kroner, som har brakt stedet tilbake til sin forne, barokke glans. Glitrende, gyldne balkonger rammes inn av vegger i dristig akvamarin, og teateret synes å flyte over av praktfull utsmykking. Du kan beskue den utsmykkede dekoren og inventaret i teatersalen, besøke kongelosjen, og gå langs radene med elegante seter mens du forestiller deg en kakofoni av operamusikk rundt deg.

Etter en time med å utforske teateret og høre dets historie, forlater du bygningen og er ferdig med turen.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Campo San Luca, Venezia sentrum
Avreisetid:
Kl. 13.00
Varighet:
60 minutter (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Turen avsluttes utenfor Teatro La Fenice

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Guidet tur i Teatro La Fenice i Venezia

Fenice Theater

Inkluderinger:
  • Priser
  • Lokal guide
Unntak:
  • Driks (valgfritt)
  • Henting ved og bringing til hotellet
Tilleggsinformasjon:
  • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller innen én dag før reisen. I slike tilfeller blir bekreftelsen mottatt så raskt som mulig, avhengig av tilgjengelighet.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller 2 dag(er) eller senere før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.