Guidet tur i Teatro La Fenice i Venezia

  • Sted: Venezia, Italia
  • Varighet: 60 minutter (ca.)
Fra USD 23,86

Vis priskalender

Lavprisgaranti

  • Lagre
Reis tilbake til gullalderen i italiensk opera med denne guidede turen i Teatro La Fenice i Venezia. Lær om historien og legendene tilknyttet dette dekadente operahuset i barokkstil, som en gang var midtpunktet for den venetianske sosieteten, og der forestillinger av strålende maestroer som Verdi, Rossini og Bellini har stått på programmet.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

  • Informativ, vennlig og profesjonell guide
Det overdådige operahuset Teatro La Fenice ble bygd på slutten av 1700-tallet, og var i mange år et yndet møtested for Venezias kulturelite. Finn ut mer om lokalets fascinerende historie på denne 1 times lange guidede turen.
Møt guiden på det sentralt beliggende Campo San Luca for en kort spasertur til teateret. Vel inne kan du la deg imponere over den overdådige barokkdekoren, mens du ser for deg de forgylte private losjene og de luksuriøse fløyelstrekte stolene fylt med et beundrende, velkledd publikum. Du vil få informasjon om berømte forestillinger og høre historier om de legendariske musikerne, sangerne og stamgjestene som har vandret gjennom teatersalen.
Det ulykkesforfulgte teateret har ved to anledninger brent ned til grunnen, og er blitt gjenreist og brakt tilbake til fordums prakt takket være omfattende restaureringsarbeid. Navnet «La Fenice» betyr «Føniks» på italiensk – et passende tilnavn på dette kulturelle ikonet som to ganger har reist seg fra asken. Finn ut mer om gjenreisningsarbeidet som har kostet flere millioner dollar, og du kan stille så mange brennhete spørsmål du måtte ønske, før du sier «ciao» til teateret når turen er over.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Campo San Luca, Venezia sentrum
Avreisetid:
Kl. 13.00
Varighet:
60 minutter (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Turen avsluttes utenfor Teatro La Fenice

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Guidet tur i Teatro La Fenice i Venezia

Fenice Theater

Inkluderinger:
  • Priser
  • Lokal guide
Unntak:
  • Driks (valgfritt)
  • Henting ved og bringing til hotellet
Tilleggsinformasjon:
  • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller innen én dag før reisen. I slike tilfeller blir bekreftelsen mottatt så raskt som mulig, avhengig av tilgjengelighet.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.