Venezia, Italia

Beklager, men dette produktet er for tiden utilgjengelig

Se lignende produkter
Laster inn tilgjengelige alternativer …


clock-o2 timer (Omtrentlig)
ticket-oMobilbillett
commentTilbys på følgende språk: engelsk

Oversikt

Oppdag Venezias berømte landemerker og skjulte skatter, først på land, og så på vann! Ta en rolig spasertur sammen med en lokal guide forbi byens sjarmerende bruer, gater og bortgjemte torg. Her kan du beundre den unike arkitekturen og mesterverk fra renessansen mens guiden forteller den fascinerende historien om den tidligere maritime supermakten. Så får du en romantisk gondoltur langs byens kanaler om bord på en klassisk venetiansk gondol.
Kos deg med et rolig totimers eventyr hvor du utforsker de verdenskjente høydepunktene og skjulte hemmelighetene i Venezia. Velg mellom å dra om morgenen eller ettermiddagen, alt etter hva som passer deg best, og møt guiden din sentralt i Venezia i nærheten av Accademia-broen. 


Følg din engelsktalende ekspertguide gjennom Venezias rolige gater og piazzaer. Mens du går vil guiden din fortelle deg den fascinerende historien om Ca’Dario, et hus det hviler en forbannelse over (og som muligens er hjemsøkt), hvor huseierne konsekvent har dødd altfor unge og ofte under mistenksomme omstendigheter. Du får også høre hvorfor musikkskoler verden over kalles «konservatorier» når du går forbi Fondamenta degli Incurabili – sykehuset der munker plukket opp foreldreløse gatebarn og lærte dem opp til å bli sykepleiere og verdenskjente musikere. Ved kirken Il Redentore vil guiden hjelpe deg med å forestille deg de store festivalene som en gang fløt derfra til Piazza San Marco, da hver centimeter av kanalene var dekt av gondoler som ventet på fantastisk fyrverkeri.

Du får høre lokale sagn så vel som historier om kjente personer. På den andre siden av kanalen ser du Harry’s Bar, der Ernest Hemingway pleide å tilbringe kveldene etter en lang skriveøkt. Du får se huset til Peggy Guggenheim, kvinnen som mistet sin far i Titanic-forliset og brukte arven på å skape en av verdens mest interessante kunstsamlinger. (På sin tid pleide Peggy å sjokkere lokalbefolkningen ved å sole seg naken på taket og sprade rundt i byen med en flokk bittesmå hunder i bånd.)
Har du hørt om Othello? Her kan du se huset Desdemona skal ha bodd i før historien hennes ble nedskrevet av en italiensk forfatter og siden stjålet av en mann ved navn William Shakespeare.

Få en romantisk slutt på turen ved å klatre om bord i en klassisk venetiansk gondol, og ta en 35 minutter lang gondoltur gjennom byens kjente kanaler. Du kan nyte synet av historiske palasser og hjem, og få et innblikk i dagliglivet i denne magiske byen mens gondolføreren navigerer dere gjennom vannveiene. 

mobile_o
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59
Produktkode: 3731VENICEGONDOLA


Utforsk lignende ting å gjøre