2-dagers tur med høyhastighetstog ("kuletog") fra Tokyo til Mount Fiji og Hakone

 • Sted: Tokyo, Japan
 • Varighet: 2 dager (ca.)
Fra USD 396,92

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Ta en pause fra storbyen for å utforske Fuji-fjellet og overnatte i idylliske Hakone, og dra tilbake til Tokyo med høyhastighetstog. Sammen med en kunnskapsrik guide besøker du 5. stasjon, tar en båttur på Ashi og reiser med taubanen opp Komagatake-fjellet. Deretter kan du la alle dine sorger renne vekk i en «onsen» (varm kilde) ved overnattingsstedet i Hakone. Du har en full dag til å utforske denne eksklusive resortbyen slik du selv vil, med et reisekort. Du kan oppgradere for å få frokost og middag og rom i japansk stil på hotellet.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Flerdagsreise
 • Informativ, vennlig og profesjonell guide
 • Reis med båt og se turistattraksjonene fra vannet
 • Lunsj inkludert
På bare to dager kan du oppleve nydelige Hakone med seks forskjellige typer transport: buss, ferge, taubane, gondolbane, tog og høyhastighetstog. Nyt en guidet tur rundt på Fuji-fjellet, etterfulgt av en fridag med utforsking av Hakone på egenhånd med et transportpass. Slapp av etter reisen med overnatting i et rom i vestlig stil på Hakone Hotel Kowakien, som er berømt for sine varme kilder. Oppgradering til rom i japansk stil, inkludert frokost og middag, med utendørs bad i Yunohana Onsen Hotel.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
2017
Du kan bli hentet på følgende utvalgte steder i Tokyo:

ANA InterContinental Tokyo, Cerulean Tower Tokyo, Courtyard by Marriot Tokyo Ginza, Hamamatsucho bussterminal, Hyatt Regency, Keio Plaza Hotel, Hotel Metropolitan Tokyo i Ikebukuro, New Sanno (henting er bare tilgjengelig for gjester som overnatter på hotellet), Tokyo Dome Hotel, New Otani Tokyo og Tokyo stasjon

2018
Keio Plaza Hotel (i Shinjuku, Tokyo)
Avreisetid:
2017
 • Kl. 7.40 fra Cerulean Tower Tokyu og Metropolitan Tokyo (Ikebukuro) 
 • Kl. 7.50 fra New Otani Tokyo
 • Kl. 8.05 fra Hyatt Regency, New Sanno og Keio Plaza Hotel Tokyo
 • Kl. 8.15 fra Courtyard by Marriot Tokyo Ginza og Tokyo stasjon
 • Kl. 8.20 fra Tokyo Dome og ANA InterContinental Tokyo
 • Kl. 8.40 fra Hamamatsucho bussterminal
2018
Alle turer har avreise fra Keio Plaza Hotel kl. 08.25

Henting fra hoteller starter før dette tidspunktet, du må kontakte din lokale leverandør for å få nøyaktig tidspunkt for hentingen.

Varighet:
2 dager (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:

Du får utdelt billett(er) til høyhastighetstoget og reiser tilbake til Tokyo (Shinagawa stasjon eller Tokyo stasjon) på egenhånd (ankomsttid ca. kl. 19.40 avhengig av stasjonen du går av på)


Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

2018 Yunohana Prince Hotel
Kode: BHT2JFJ0S1MKS_YP

Hvis du ønsker å ta denne turen i 2018 og bo på Yunohana Onsen Hotel, må du velge dette alternativet. Rom i japansk stil, inkludert frokost og middag, med utendørs Onsen-bad (varm kilde)

Engelsk
Fra
USD 396,92
Prisinformasjon
2018 Kowakien Ten-yu Hotel
Kode: BHT2JFJ0S1MKS_KT

Hvis du ønsker å ta denne turen i 2018 og bo på Kowakien Ten-yu Hotel. Rom i japansk/vestlig stil, inkludert frokost og middag, med privat Onsen-bad (varm kilde) på rommet

Engelsk
Fra
USD 454,27
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

2-dagers tur med høyhastighetstog (

2-Day Mt Fuji, Hakone and Bullet Train Tour from Tokyo
©shutterstock_23064160

Inkluderinger:
  • Enveis høyhastighetstog fra Odawara til Tokyo
  • Gratis Wi-Fi på turbussen
  • Overnatting
  • Profesjonell guide på dag 1
  • Cruise på Ashi-sjøen
  • Tur med taubane
  • Lunsj og middag på dag 1
  • Frokost på dag 2
  • Henting ved hotell kun i 2017 (kun utvalgte hoteller)
Unntak:
 • Mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
 • Driks (valgfritt)
 • Bringing til hotell
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelse i løpet av 48 timer etter at du har bestilt, avhengig av ledig kapasitet
 • Tilgjengelig for personer som bruker rullestol – hvis du har behov for hjelp, må du ha med egen assistent
 • Maksimalt tre personer per bestilling på grunn av begrenset romtype. Hvis du vil bestille for mer enn tre personer, kan du gjøre flere bestillinger
 • Spedbarn under seks år (0–5 år) reiser gratis uten noe sete eller måltid, men kan bli ilagt en avgift for å bruke fasilitetene, som må betales direkte til hotellresepsjonen. (Yunohana Prince Hotel – det kan påløpe en avgift på JPY 800 for fasilitetsbruk for barn mellom 2–5 år. Kowakien Ten-yu – det kan påløpe en avgift på JPY 3000 for fasilitetsbruk for barn mellom 3–5 år)
 • Merk: Pass på at du velger riktig hentested i kassen. Hvis du ikke er til stede ved det angitte hentestedet til rett tid, kan det føre til at reservasjonen din blir kansellert uten refusjon
 • Hvis hotellet ditt ikke står på listen, kan du velge Hamamatsucho busstasjon i kassen og vente på bussen der på planlagt avgangstid
 • Merk: Henting ved hotell i 2017 er bare tilgjengelig fra utvalgte steder i Tokyo. Du finner listen over steder under Avreisested. I 2018 er henting ved hotell ikke tilgjengelig. Gå til Keio Plaza Hotel i Shinjuku for å bli hentet av buss
Reiseplan:
Dag 1: Tokyo–Hakone (L, D)
2-dagersturen begynner med henting ved utvalgte hoteller før avreise fra Hamamatsucho-bussterminalen i en komfortabel buss. Slapp av under den 2-timer lange turen til Fuji-fjellet, Japans høyeste fjell, som danner et imponerende bakteppe idet den ikoniske fjelltoppen kommer nærmere.

Gjør deg klar til å bli imponert idet bussen klatrer oppover til Fujis 5. stasjon, 2300 meter over havet. På klare dager kan du se opp over fjellsidene og nyte synet av de omkringliggende innsjøene. Det vil nesten føles som du er nær nok til å strekke ut hånden og ta på fjelltoppen. Denne stasjonen, kjent som grensen mellom himmelen og jorden, er besmykket av Torii-porter, helligdommer og suvenirbutikker.

Nyt en japansk lunsj fra en fast meny, før du fortsetter videre til innsjøen Ashi og legger ut på et 15-minutters båtcruise fra Kojiri til Hakone. Her går du i land og tar Hakone Komagatake-taubanen i ca. 50 minutter til fjelltoppen, som ligger 1357 meter over havet. Fra fjelltoppen kan du nyte den fantastiske utsikten over Hakone nasjonalpark, før du tar turen ned igjen sammen med guiden.

Du vil tilbringe en natt i Hakone, som er berømt for sine varme kilder (kjent som Onsen) og den vakre naturen, der du kan velge mellom to overnattingsmåter. Oppgrader til rom i japansk stil som inkluderer middag og frokost neste morgen.
Overnatting: Hakone Hotel Kowakien eller Yunohana Onsen Hotel i Hakone

Dag 2: Hakone–Tokyo (B)
Når du har sjekket ut av hotellet, har du hele dagen fri til å utforske Hakone når det passer deg ved hjelp av den inkluderte fribilletten Hakone Free Pass. Dette dagspasset gir deg adgang til utvalgt transport i Hakone, inkludert Hakone Tozan-bussen, tog, gondolbane, Hakone-taubanen, Hakone Sightseeing Ship, Numazu Tozan Tokai-bussen og Odakyu-ekspressbussen. Med slik ubegrenset tilgang trenger du ikke en guide til å følge deg til de beste reisemålene i området.

Tidlig på kvelden finner du veien på egen hånd med lokal buss eller tog til Odawara Station. Derfra reiser du så tilbake til Tokyo med reservert sete om bord i Kodama Shinkansen-høyhastighetstoget, som er fremme på stasjonen i Tokyo på bare 40 minutter.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller 2 dag(er) eller senere før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.