Sydney, Australia

Velg dato og reisende

Antall reisende
Laster inn tilgjengelige alternativer …


Time30 dager (Omtrentlig)
TicketMobilbillett

Bli overrasket og ta en oppdagelsesreise gjennom SEA LIFE Sydney Aquariums temasoner, inkludert Penguin Expedition. Dette er verdens første opplevelsesopplevelse som vil transportere for å utforske sub-Antarktis for å møte spektakulære King og Gentoo pingviner. Møt ansikt-til-fin med over 13 000 dyr fra 700 forskjellige arter, inkludert majestetiske dugongs, grå sykepleier haier, gelé fisk og rekke tropiske fisk!

Gjør din egen vei til SEA LIFE Sydney Aquarium og start på en oppdagelsesreise innenfor temasentrasjonssonene.

Få ansikt-til-fin med over 13.000 dyr fra 700 forskjellige arter. Utforsk South Coast Shipwreck, Sydney Harbour, Dugong Island, Shark Valley og Great Barrier Reef utstilling for å finne et enormt utvalg av liv i denne habitat. Se klovnefisk darting gjennom en vibrerende tentakler av en anemone mens vibrerende tangs og angelfish glir rundt i tanken. En enorm, lyseblå hump-headed wrasse kan slutte å sjekke ut sine besøkende mens slanke tropiske haier og gigantiske stråler ser ut til å bevege seg i tide med musikken.

Ansikts noen av de mest legendariske innbyggerne i dypet på Shark Walk, en glassgate som går over en shoal med mer enn 40 haier som svømmer under, inkludert grå sykepleierhaier, sitronhajer og sandbarhvalfangshaver.

Opplev verdens første gjennomkjøringsopplevelse. Hopp på en flåte ved Penguin Expeditions sonen hvor du vil bli tatt på en sensorisk reise gjennom en under-Antarktis kjølig temperatur på 43 grader fahrenheit (6 grader celsius) med flurries av snø, fløytevind og sørlys for å se den spektakulære koloni av Kong Gentoo pingviner.

Lag din egen fiskekunst på Kunst Akvariet hvor du kan skanne og se fiskesvømmingen i en digital tank som strekker seg over 32 fot (10 meter) lang. Pass på at du også blir med i de daglige interaksjonsforedragene.

Vennligst merk: På grunn av dyrenes behov, er alle levetidstider underlagt endring eller kansellering, uten varsel.

Attraksjoner Pass oppgradering:
Nyt besparelser på opptil 20% av single entry-prisen ved å kombinere ditt SEA LIFE Sydney Aquarium-opptak med et attraksjoner-pass. Du trenger ikke å besøke alle attraksjonene på en dag, og passet ditt er bra for en måned fra datoen for første gangs bruk. Gyldig for følgende attraksjoner:

WILD LIFE Sydney:
WILD LIFE Sydney ligger ved siden av Sydney Aquarium, og er et hjemsted for et stort utvalg av australske flora og fauna. Møt en koala, se dyrefoder og samtaler av keepers, og beundre en av de største krokodillene i fangenskap i verden.

Sydney Tower Eye:
Ta høyhastighetsheisen opp til Sydney Tower Eye Observation Deck, som ligger i en høyde på 250 meter over gatenivå. Nyt 360-graders utsikt som strekker seg så langt som 50 miles (80km), fra Stillehavet til Blue Mountains. 4D-kino-opplevelsen tar deg på en filmreise over Sydney for å beundre de ikoniske attraksjonene i nærheten.

Madame Tussauds
Kom ansikt til ansikt med Australias berømte ansikter og verdens mest populære kjendiser på Madame Tussauds. Madame Tussauds kombinerer Hollywood-glamour med sport, historie og politikk, og viser livsstørrelsesbilder av film- og tv-stjerner, sportshelter, politikere og kongelige figurer.

Anmeldelser

Anmeldelser fra Viator-reisende

4,5
101 anmeldelser
5 Stjerne
4 Stjerne
3 Stjerne
2 Stjerne
1 Stjerne
C
, mai 2018
T
, nov 2017

Excellent tour. Highly recommended. Cool off with the penguins if you get too hot!

J
, jan 2017

very good aquarium and the entrance fee is low.

N
, jul 2016

This tour was amazing!

j
, jun 2016

This tour was amazing!

J
, mai 2016

Great Experience!

s
, mar 2016

Loved this Aquarium! Really worth the money and so enjoyed seeing all the beautiful aquatic life!
Shelley

M
, feb 2016

Interesting !! that's it....

L
, jan 2016

Still had a long line, albeit on 31 Dec, a holiday. Very good aquarium, almost as nice as Baltimore and Monterrey

S
, des 2015

Good collection of sea life. Worth a visit


Phone
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59
Produktkode: 3333SYDAQU

Utforsk lignende ting å gjøre