Privat omvisning: Eremitasjemuseet, inkludert turer til Diamantrommet og Gullrommet med en kurator

 • Sted: St Petersburg, Russland
 • Varighet: 4 timer (ca.)
Fra USD 149,00

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Få en omvisning i Eremitasjens skattekammer (Diamantrommet og Gullrommet) sammen med en av Eremitasjens kuratorer! Dette er de mest verdifulle avdelingene i Eremitasjen. Diamantrommet inneholder den største samlingen som finnes av de russiske tsarenes juvelkunst, og Gullrommet er en imponerende samling av gull, sølv og kronjuveler som tilhørte de russiske tsarene. Det har den beste og største samlingen i verden av skytisk gull. Familien Romanov (det russiske tsardynastiet) var den rikeste familien i verden på begynnelsen av 1900-tallet, og disse samlingene er virkelig verd å få med seg. Opplev luksusen til de russiske tsarene og de gamle kongerikene, og få en privat omvisning blant de andre utstillingene i Eremitasjen etterpå!

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • En enestående opplevelse
 • Privat guiding for en mer personlig opplevelse
 • Ledet av en kunsthistoriker
 • Alle inngangsbilletter inkludert
 • Blir sannsynligvis raskt utsolgt
 • Henting ved hotellet er inkludert
St. Petersburg var hovedstad i det russiske imperiet, og familien Romanov (det russiske tsardynastiet) var den rikeste familien i verden på begynnelsen av 1900-tallet. Diamantrommet inneholder den største samlingen som finnes av de russiske tsarenes juvelkunst. Så denne samlingen er virkelig verdt å se!

Gullrommet inneholder en betydelig samling av arkeologiske funn – gull fra antikkens Hellas, verdens største og beste samling av skytisk gull, orientalske smykker fra India, Iran og Kina, i tillegg til enestående eksempler på seremonielle orientalske våpen. Samlingen består av rundt 1500 gjenstander, alt laget av gull og datert så langt tilbake som det 7. århundre f.Kr. og frem til det 19. århundre.

Adgang til Diamantrommet og Gullrommet fås vanligvis bare etter forhåndsavtale, uten unntak. I tillegg varer den vanlige omvisningen normalt i 30 minutter, og du må være en del av en større gruppe. På grunn av den meget store etterspørselen kan du vanligvis heller ikke besøke begge rommene på samme dag. Så denne private 2,5-timers omvisningen er virkelig en enestående opplevelse og verd å få med seg!

Den private omvisningen i Diamant- og Gullrommet starter med privat transport fra hotellet ditt og ledes av en kurator, som faktisk jobber i akkurat disse rommene. Alle kuratorene ved museet har en doktorgrad i kunsthistorie og er virkelige kunstkjennere. De har også en svært entusiastisk holdning til samlingene. Du har 1 time og 15 minutter på deg i hvert rom til å se på disse unike mesterverkene i juvelkunst. Kuratoren vil gi deg opplysninger som du ikke finner i noen reisehåndbok.

Du får også en privat omvisning på 1 time og 20 minutter blant de andre utstillingene på et av de mest berømte museene i verden: Det statlige eremitasjemuseet. Eremitasjen i St. Petersburg er det største museet i verden (sammen med Louvre i Paris, de konkurrerer om å være nummer én i verden når det gjelder utstillingsplass, antall gjenstander og samlinger osv.). Bygningene som Eremitasjen disponerer, er strålende eksempler på europeisk arkitektur. Veggene i disse bygningene har i tillegg vært vitne til en rekke viktige historiske hendelser – fra Peter den store til Nikolai II. Her kan enhver besøkende føle kraften i russisk historie. Samlingene, hvorav bare en liten del er fast utstilt, består av mer enn tre millioner gjenstander, inkludert den største malerisamlingen i verden. Samlingene ligger i et stort kompleks med seks historiske bygninger langs elven Neva, inkludert Vinterpalasset, der de forhenværende tsarene residerte.

Etter denne uforglemmelig omvisningen, får du privattransport tilbake til hotellet.

Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Ditt hotell/pensjonat i St. Petersburg.
Avreisetid:
Vanligvis mellom kl. 11.00 og 14.00.

Bekreft med den lokale operatøren én dag før avreise.
Varighet:
4 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Ditt hotell/pensjonat i St. Petersburg.
Hvis du vil, kan sjåføren kjøre deg til et annet sted i byen, for eksempel til en restaurant, et teater eller et museum. Gi beskjed til guiden før omvisningen er over

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

For 1 voksen
Kode: TG1

Privat tur til Eremitasjen, Gullrommet og Diamantrommet i Eremitasjen for 1 person

Engelsk
Fra
USD 663,00
Prisinformasjon
For 2 voksne
Kode: TG2

Privat tur til Eremitasjen, Gullrommet og Diamantrommet i Eremitasjen for 2 personer

Engelsk
Fra
USD 348,00
Prisinformasjon
For 3 voksne
Kode: TG3

Privat tur til Eremitasjen, Gullrommet og Diamantrommet i Eremitasjen for 3 personer

Engelsk
Fra
USD 243,00
Prisinformasjon
For 4 voksne
Kode: TG4

Privat tur til Eremitasjen, Gullrommet og Diamantrommet i Eremitasjen for 4 personer

Engelsk
Fra
USD 199,00
Prisinformasjon
For 5 voksne
Kode: TG5

Privat tur til Eremitasjen, Gullrommet og Diamantrommet i Eremitasjen for 5 personer

Engelsk
Fra
USD 169,00
Prisinformasjon
For 6 voksne
Kode: TG6

Privat tur til Eremitasjen, Gullrommet og Diamantrommet i Eremitasjen for 6 personer

Engelsk
Fra
USD 149,00
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Privat omvisning: Eremitasjemuseet, inkludert turer til Diamantrommet og Gullrommet med en kurator

Fabergé replica of the Imperial Crown

Inkluderinger:
 • Privattur
 • Guide som er ekspert på kunsthistorie
 • Du går garantert forbi de lange køene
 • Lokal guide
 • Priser
 • Lokale avgifter
 • Henting ved og bringing til hotellet
Unntak:
 • Mat og drikke
 • Driks (valgfritt)
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller mindre enn 45 dager før reisen. I slike tilfeller vil bekreftelse bli mottatt innen 48 timer, avhengig av ledig kapasitet
 • Innebærer en moderat mengde spasering
 • Du kan endre hvilket hotell du vil bli hentet ved, men ikke senere enn tre dager før turen
 • Denne turen som en utflukt på land: Betal USD 100 ekstra for nødvendig turistvisum og privat transport til og fra cruiseskipet (USD 100 for alle reisende, ikke per person). Må være minst to reisende. Nødvendig informasjon til turistvisum: navnet slik det står i passet, passnummer, fødselsdato og land for alle passasjerer. Send dette kort tid etter bestillingen. Bestillingen må legges inn minst sju dager før skipets ankomstdato
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.