Privat omvisning: Gold Room-omvisning i kunstmuseet Eremitasjen sammen med en kurator og adgang til museet som varer hele dagen

 • Turkode: 7772P7
 • Sted: St Petersburg, Russland
 • Varighet: 2 timer (ca.)
Fra USD 99,00

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
 • Informasjon
Dra på en privat omvisning i Gullrommet i Eremitasjen med en kurator fra Eremitasjen. Gold Room har en imponerende samling av gull, sølv og kongelige edelstener som tilhørte de russiske tsarene. Det har den beste og største samlingen i verden av skytisk gull. Gull fra det berømte gamle Hellas, orientalske smykker fra India, Iran og Kina og noen flotte eksemplarer av seremonielle orientalske våpen. samlingen består av rundt 1500 gjenstander laget av gull og som skriver seg fra det 7. århundre f.Kr. til det 19. århundre e.Kr. Den fantastiske samlingen i Eremitasjens Gold Room kommer til å bli en perle av en opplevelse på reisen din. Etterpå kan du fortsette å utforske de andre utstillingene i museet på egen hånd, siden billetten gir deg heldags adgang.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • En enestående opplevelse
 • Ledet av en kunsthistoriker
 • Privattur for kun gruppen din samt en guide/sjåfør
 • Alle inngangsbilletter inkludert
 • Henting ved hotellet er inkludert
 • Blir sannsynligvis raskt utsolgt
 • Familievennlig
Begynn turen i en privat bil som transporterer deg til det fabelaktige Gullrommet. Dette er den mest verdifulle delen av det berømte museet Eremitasjen: en eventyrlig samling av gull, sølv og kongelige edelstener som tilhørte de russiske tsarene.

Gold Room har en betydelig samling av arkeologiske funn – det berømte gullet fra gamle Hellas, den beste og verdens største samling av skytisk gull, orientalske smykker fra India, Iran og Kina og noen flotte eksemplarer av seremonielle orientalske våpen. Samlingen består av rundt 1500 gjenstander laget av gull og som stammer fra det 7. århundre f.Kr. og frem til det 19. århundre. Se en rekke utrolige gullgjenstander: armbånd, ringer, øreringer, kvinnelige og mannlige klesdekorasjoner. Den fantastiske samlingen i Eremitasjens Gold Room kommer til å bli en perle av en opplevelse på reisen din.

Tilgang til Gold Room gis vanligvis kun etter avtale, uten unntak, og en omvisning varer vanligvis i 30 minutter og du må tilhøre en større gruppe. Derfor vil denne private omvisningen på 1 time og 15 minutter bli en opplevelse for livet, en opplevelse du ikke vil gå glipp av!

En privat omvisning i Gold Room blir gjennomført med en kurator, som faktisk jobber som kurator i dette rommet til vanlig. Alle kuratorene ved museet har en doktorgrad i kunsthistorie og er virkelig kunstkjennere. De har også en svært entusiastisk holdning til samlingene. Kuratoren vil gi deg opplysninger som du ikke finner i noen reisehåndbok.

Etter den utrolige Gold Room-omvisningen vil du få muligheten til å fortsette å utforske andre utstillinger i et av de beste museene i verden: det statlige museet Eremitasjen. Eremitasjen i St. Petersburg er det største museet i verden (sammen med Louvre i Paris troner det på toppen når det gjelder utstillingsrom, antall gjenstander og samlinger osv.). Bygningene som Eremitasjen disponerer, er strålende eksempler på europeisk arkitektur. Veggene i disse bygningene har også vært vitne til en rekke viktige historiske hendelser, fra Peter den store til Nikolaj II. Her kan enhver besøkende føle kraften i russisk historie. Samlingene, hvorav bare en liten del er fast utstilt, består av mer enn tre millioner gjenstander, inkludert den største malerisamlingen i verden. Samlingene ligger i et stort kompleks med seks historiske bygninger langs elven Neva, inkludert Vinterpalasset, der de forhenværende tsarene residerte.

Omvisningen inkluderer inngangsbillett som gjelder hele dagen, slik at du kan være på dette fantastiske museet så lenge du ønsker etter at omvisningen er avsluttet (stengetid er kl. 18.00, og på onsdager er det kl. 21.00).

Det finnes en kafé inne i museet, der du kan ta en lunsjpause hvis du ønsker det (for egen regning).

Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Hotellet/vandrerhjemmet er sentralt beliggende i St. Petersburg.
Avreisetid:
På grunn av høy etterspørsel vil nøyaktig avreisetid bli bekreftet én dag før.

Omvisningen begynner vanligvis mellom kl. 11.00 og 14.00.

Be om bekreftelse fra den lokale operatøren.
Varighet:
2 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Museet Eremitasjen (Vinterpalasset)

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

For 1 voksen
Kode: TG1

Privat tur til Gullrommet i Eremitasjen med en kurator og heldagsbillett til Eremitasjen for 1 person

Engelsk
Fra
USD 410,00
Prisinformasjon
For 2 voksne
Kode: TG2

Privat tur til Gullrommet i Eremitasjen med en kurator og heldagsbillett til Eremitasjen for 2 personer

Engelsk
Fra
USD 220,00
Prisinformasjon
For 3 voksne
Kode: TG3

Privat tur til Gullrommet i Eremitasjen med en kurator og heldagsbillett til Eremitasjen for 3 personer

Engelsk
Fra
USD 157,00
Prisinformasjon
For 4 voksne
Kode: TG4

Privat tur til Gullrommet i Eremitasjen med en kurator og heldagsbillett til Eremitasjen for 4 personer

Engelsk
Fra
USD 139,00
Prisinformasjon
For 5 voksne
Kode: TG5

Privat tur til Gullrommet i Eremitasjen med en kurator og heldagsbillett til Eremitasjen for 5 personer

Engelsk
Fra
USD 119,00
Prisinformasjon
For 6 voksne
Kode: TG6

Privat tur til Gullrommet i Eremitasjen med en kurator og heldagsbillett til Eremitasjen for 6 personer

Engelsk
Fra
USD 109,00
Prisinformasjon
For 7 voksne
Kode: TG7

Privat tur til Gullrommet i Eremitasjen med en kurator og heldagsbillett til Eremitasjen for 7 personer

Engelsk
Fra
USD 99,00
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Privat omvisning: Gold Room-omvisning i kunstmuseet Eremitasjen sammen med en kurator og adgang til museet som varer hele dagen

Scynthian gold plaque, 6th century BC

Inkluderinger:
 • Priser
 • Lokale avgifter
 • Guide som er ekspert på kunsthistorie
 • Lokal guide
 • Bli hentet på hotellet (privat bil)
 • Du går garantert forbi de lange køene
Unntak:
 • Mat og drikke
 • Driks (valgfritt)
 • Bringing ved hotellet


Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Innebærer en moderat mengde spasering
 • Denne turen som en utflukt på land: Betal USD 100 ekstra for nødvendig turistvisum og privat transport til og fra cruiseskipet (USD 100 for alle reisende, ikke per person). Må være minst to reisende. Nødvendig informasjon til turistvisum: navnet slik det står i passet, passnummer, fødselsdato og land for alle passasjerer. Send dette kort tid etter bestillingen. Bestillingen må legges inn minst sju dager før skipets ankomstdato.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.