Viator Exclusive: «Game of Thrones»-omvisning i Split

 • Sted: Split, Kroatia
 • Varighet: 3 timer 30 minutter (ca.)
Fra USD 81,12

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Se bak scenene til den populære HBO-serien Game of Thrones på denne 3,5 timer lange turen til steder som ble brukt under filming av serien i Split – dette er en Viator Exlusive som du ikke finner andre steder. Med en lokal guide ved din side kan du oppleve den fiktive byen Meereen ved å utforske fjellfortet Klis og det UNESCO-oppførte Diokletians palass. Hør innsideinformasjon og sladder om serien, se hvor Daenerys Targaryen planla å ta tilbake makten, og kryp i kjellerne hvor slavene la planer med Unsullied Army for å velte slaveherrene.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Eksklusivt for Viator
 • Ledet av en lokal guide
 • Umiddelbar bekreftelse
Ta turen på egen hånd til det UNESCO-oppførte Diokletians palass i hjertet av historiske Split, for å begynne den 3,5 timer lange Viator Exclusive-turen til steder hvor det har vært innspilling av Game of Thrones. Her møter du guiden, og tar en kort kjøretur til middelalderfortet i Klis gjennom idylliske landskaper, i en bil med klimaanllegg. Underveis kan du høre guiden fortelle innsideinformasjon og sladder om det populære HBO-dramaet. Fantasy-serien, som er basert på A Song of Ice and Fire-bøkene av George R. R. Martin, handler om maktkampene, slagene og oppgjørene mellom de adelige familiene i Westeros.

Høyt ovenfor Split, i en liten landsby med samme navn, ligger det 2000 år gamle Klis-fortet, kjent som Meereen i fjerde sesong av Game of Thrones. Følg guiden langs steinete stier og se den fantastiske utsikten til Adriaterhavet. Hør hvordan Daenerys Targaryen gikk til angrep på byen på toppen av fjellet, og se deg selv som en av de mange slavene som sto langs bymurene under kampen mellom Meereens sverdmester og Daenerys' utvalgte mester Daario Naharis.

Etter en time i Klis-fortet returnerer dere til Diokletians palass i Split for en halvannen time lang spasertur i palasset og kjellerne. Diokletians palass ble bygd av den romerske keiseren Diokletian ved inngangen til det fjerde århundret, og her ble scenene bak Meereens bymurer spilt inn. Følg i Daenerys' fotspor når du utforsker dette 1700 år gamle palasset og besøker tronsalen og andre spennende steder, før dere tar turen ned i kjellerne hvor slavene la planer med Grey Worm og Unsullied Army for å styrte slaveherrene.

Omvisningen avsluttes utenfor Diokletians palass på ettermiddagen.

Viator Exclusives kombinerer unike opplevelser og fantastiske tilbud – fra tradisjonelle turer og omvisninger til helt spesielle opplevelser – og er ikke tilgjengelige via noen tredjepartstilbydere på nett.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Diokletians palass, Split
Avreisetid:
Kl. 10.15
Varighet:
3 timer 30 minutter (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Går tilbake til opprinnelig avreisested

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Viator Exclusive: «Game of Thrones»-omvisning i Split

Viator Exclusive: 'Game of Thrones' Walking Tour of Split

Inkluderinger:
 • Transport i kjøretøy med klimaanlegg
 • Lokal guide
 • Priser
Unntak:
 • Mat og drikke
 • Driks (valgfritt)
 • Henting ved og bringing til hotellet
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Ikke tilgjengelig for rullestolbrukere
 • Bruk sko som er behagelige å gå i
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.