Inngangsbillett til Amantikir Park

  • Turkode: 52130P1
  • Sted: Campos do Jordão, Brasil
  • Varighet: To til tre timer
Fra USD 16,00

Vis priskalender

Lavprisgaranti

  • Lagre
  • Informasjon
Amantikir Park ble opprettet i Campos do Jordão i delstaten São Paulo i 2018 og mottar stadig flere besøkende år etter år. Det finnes mer enn 700 plantearter i det 60 000 m² store området, og parken er åpen for besøkende hver dag i året. Amantikir Park har blitt kåret av TripAdvisors brukere til den beste aktiviteten i Campos do Jordão fire år på rad (i 2013, 2014, 2015 og 2016) og er en attraksjon for både reisende, landskapsstudenter, botanikere og andre som ser etter en opplevelse der man kan utvikle seg som menneske og være i ett med naturen.
Serra Escarpada som følger elven Paraíba («den stygge elven» på språket tupi), der Campos do Jordão i dag ligger, og som kalles Amantikir av de innfødte («det gråtende fjellet»), har blitt til Mantiqueira på portugisisk. Hvis du kjenner til legenden om Amantikir, vil du forstå opprinnelsen til dette navnet.
Amantikir Park, som ble unnfanget av fire personer som var svært glade i Mantiqueira, er en hyllest til de ekte verdiene i fjellet og den frodige naturen, fri for påvirkning utenfra. Derfor går parken inn for å redde og verdsette de naturlige og kulturelle elementene i regionen fremfor å etterligne europeiske steder. Mantiqueira strekker seg over 25 000 km² og inn i tre ulike delstater, Minas Gerais (75 %), Rio de Janeiro (5 %) og São Paulo (20 %).
På samme måte deles parken inn i tre ulike regioner:
– Mantiqueira Paulista, med representative hager fra flere land og i harmoni med den mest kosmopolitiske og «europeiske» regionen.
– Mantiqueira Fluminense, med et mer nordisk miljøfokus, er representert i parken med endeløse skoger.
– Mantiqueira Mineira, det ekte og tradisjonelle, er representert med brasilianske hager som er karakteristiske for området som opprinnelig ble bebodd av Tupi-folket.

Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Amantikir Park
Avreisetid:
Åpen hver dag fra kl. 08.30 til 17.00
Varighet:
To til tre timer

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT


Tilleggsinformasjon

Inngangsbillett til Amantikir Park

Labirinto Clássico (Classic Maze)

Inkluderinger:
  • Priser
  • Lokale avgifter
Unntak:
  • Mat og drikke
Tilleggsinformasjon:
  • Bekreftelse fås ved bestilling.
  • Barn under fem år går gratis
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.