Adgangsbillett til Parque Terra Magica Florybal

  • Turkode: 61090P1
  • Sted: Canela, Brasil
  • Varighet: 4–8 timer
Fra USD 21,33

Vis priskalender

Lavprisgaranti

  • Lagre
  • Informasjon
Parque Terra Magica Florybal tar deg med tilbake til forhistorisk tid. Dette er en verden der magi er spredt rundt omkring i 67 000 kvadratmeter med grøntområder. Florybal-parken har attraksjoner for folk i alle aldre, og både barn og voksne kommer til å kjenne på magien i dette fortryllende landet. I Florybal-parken kommer barna til å bli fortryllet av mer enn tusen skulpturer av store dukker, dinosaurer, skogvoktere, indianere, havfruer, alver, gnomer, feer, gudinner, hulemenn, kameler, pingviner, aper, gorillaer, papegøyer, hauker, replikaer av dinosaurer og mammuter i full størrelse samt bibelske figurer.
Besøkende møtes av den store såmannen som bærer Florybal-verdenen på sin høyre skulder for å beskytte seg selv. Han står ved inngangen og ønsker alle som tar steget inn i dette magiske universet velkommen. I venstre hånd holder han de gode frøene, nemlig kakaobønner som gir oss sjokolade, og som han kaster mot jorden slik at de besøkende alltid kan høste glede, fred og moro. I Terra Magica Florybal! Hver sti er fascinerende og leder deg gjennom verdenshistorien. Her kan du blant annet se dinosaurenes territorium, som er full av overraskelser, apenes verden, indianernes landsby, kattedyrene som beveger seg og lager lyd, mammuter, alver, trollmenn, reservatet og alle stiene. Alt dette komplimenteres av omgivelseslyder, med lyden av vann og fossefall og lukter. I tillegg til alt dette finnes det også leker, matsteder og en Florybal-sjokoladebutikk. Vi har også et barneteater der man kan se et stykke om miljøbevissthet. Stykket har blitt produsert og fremføres av lokale skuespillere.

Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Parque Terra Magica Florybal 
Rodovia RS 466 – Estrada do Caracol Km 5, 1630, Canela
Avreisetid:
Hver dag fra kl. 09.00 til 17.30
Varighet:
4–8 timer

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT


Tilleggsinformasjon

Adgangsbillett til Parque Terra Magica Florybal

Parque Terra Magica Florybal

Inkluderinger:
  • Priser
Unntak:
  • Mat og drikke
Tilleggsinformasjon:
  • Bekreftelse fås ved bestilling.
  • Du må ha med deg gyldig pass eller ID-kort på turen.
  • Barn på opptil tre år går gratis
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.