Seoul, Sør-Korea
Lagre til ønskeliste

Fra USD 134,90

Garanti for laveste pris

Beklager, men dette produktet er for tiden utilgjengelig

Se lignende produkter
Laster inn tilgjengelige alternativer …

Lagre til ønskeliste

clock-o9 timer (Omtrentlig)
TransportHenting ved hotellet tilbys
ticket-oMobilbillett

Oversikt

Reis til den koreanske demilitariserte sonen (DMZ) og Joint Security Area (JSA) for å se grensen som skiller Nord-Korea fra Sør-Korea, på denne guidede, heldagsopplevelsen fra Seoul. Lær om rollen til den demilitariserte sonen og JSA fra Koreakrigen og frem til i dag. Besøk Imjingak-parken, DMZ-museet, den tredje infiltrasjonstunnelen, Freedom House, Bridge of No Return og mye mer. Ta også en titt over den demilitariserte sonen, inn i Nord-Korea, fra Dora-observatoriet. Lunsj, inngangsbilletter og hotellhenting er inkludert.
Etter henting i Seoul sentrum reiser du til den koreanske demilitariserte sonen (DMZ), verdens strengest beskyttede grense, som har skilt Sør-Korea fra Nord-Korea siden Koreakrigen.

Besøk Imjingak-parken for å se artilleriet som ble brukt under Koreakrigen. Gå til frihetsbroen, og lær om de nesten 13 000 krigsfangene som krysset den på vei til friheten i Sør-Korea. Se den tredje infiltrasjonstunnelen, en av fire kjente tunneler under grensen mellom Nord-Korea og Sør-Korea.

På DMZ-museet kan du se utstilte bilder og krigsartefakter. Sett deretter kurs for Dora-observatoriet for å se over den demilitariserte sonen, inn i Nord-Korea, og lær om livet på den andre siden. Etter et stopp på den restaurerte Dorasan-stasjonen, jernbanestasjonen som en gang forbandt Nord-Korea med Sør-Korea, fortsetter du til Unification Village, der du får se hvordan livet arter seg i dette lille jordbrukssamfunnet.

Stopp for lunsj på en lokal restaurant før du begynner på den andre halvdelen av turen, Joint Security Area (JSA), eller Panmunjom, en tidligere «våpenhvilelandsby» som nå brukes til diplomatisk dialog mellom Nord og Sør-Korea.

Det vil bli kontrollert legitimasjon ved sjekkpunktet før et stopp i Camp Bonifas, tidligere en militær FN-kommandopost, 400 meter sør for den demilitariserte sonen. Her får du se en lysbildefremvisning med historiske fakta om JSAs betydning. 

Besøk Freedom House, et anlegg som fungerer som et forbindelsesledd mellom Nord- og Sør-Korea, og til slutt The Bridge of No Return, først brukt til utveksling av krigsfanger i 1953.

Omvisningen slutter med turen tilbake til Seoul.
mobile_o
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59
Produktkode: 5754ICNDMZJSA

Utforsk lignende ting å gjøre