Tur fra Seoul til fortet Hwaseong og Korean Folk Village

 • Sted: Seoul, Sør-Korea
 • Varighet: 8 timer (ca.)
Fra USD 150,00

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Nyt en heldagstur der du får oppleve den fantastiske Hwaseong-festningen om morgenen og besøke den historiske koreanske folkemuseumslandsbyen om ettermiddagen. Sammen med guiden utforsker du høydepunktene ved Hwaseong-festningen, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste og et imponerende eksempel på arkitekturen fra slutten av Joseon-dynastiet. Deretter får du en førstehånds opplevelse av koreanske skikker og håndverk i den koreanske folkemuseumslandsbyen, som omfatter mer enn 200 restaurerte, tradisjonelle hjem. Koreansk lunsj og tur-retur-transport fra hotellet er inkludert.
Start dagen på Hwaseong-festningen, 30 km fra Seoul. Reis av sted med en komfortabel buss med klimaanlegg når guiden plukker deg opp ved Seoul-hotellet ditt. Lær om historien til festningen, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste, på den naturskjønne kjøreturen.

Ved ankomst følger du guiden rundt på stedet. Utforsk murene, se på porter og kanontårn, og beundre arkitekturen i den offisielle festningen til Suwon. Under oppholdet på festningen, som varer i ca. halvannen time, forklarer guiden hvordan og hvorfor festningen ble bygget, på slutten av 1700-tallet, mot slutten av Joseon-dynastiet (1392–1910).

Ved avgang fra Hwaseong-festningen fortsetter du med buss til ettermiddagens reisemål, den koreanske folkemuseumslandsbyen. Begi deg inn i det lokale markedet for å nyte en klassisk koreansk lunsj, bestående av bibimbap (en risrett med kjøtt og grønnsaker). Smak andre spesialiteter, som koreanske riskaker, og tradisjonelt brennevin hvis du ønsker det (ekstra kostnad).

Den koreanske folkemuseumslandsbyen åpnet i 1974, etter omhyggelig renovering av mer enn 260 tradisjonelle hus for å vise elementer fra slutten av Joseon-epoken, inkludert ulike husholdningsartikler og artefakter fra ulike regioner. Gi deg i vei til fots for å oppdage sider ved koreansk kultur og folkeliv som nongak-musikkforestillinger eller jultagi-tauakrobatikk. I verkstedene treffer du håndverkere som lager tradisjonelle produkter, som keramikk, kurver, bambusartikler, papir, messingartikler, vifter, musikkinstrumenter, broderier med mer.
Etter ca. tre timer i landsbyen går du om bord i bussen for returen til Seoul, der du settes av ved hotellet ditt.

Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Fra hotellet i Seoul
Avreisetid:
Kl. 09.00

Hotellhenting starter før dette tidspunktet

Varighet:
8 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Returnerer til opprinnelig avreisested

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT


Tilleggsinformasjon

Tur fra Seoul til fortet Hwaseong og Korean Folk Village

Suwon Fortress

Inkluderinger:
 • Lunsj
 • Priser
 • Profesjonell engelsktalende guide
 • Henting ved og bringing til hotellet
Unntak:
 • Mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
 • Driks (valgfritt)
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Prisene for voksne gjelder for alle reisende, unntatt barn som er 2 år eller yngre
 • Minst to personer per bestilling er nødvendig
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.