Garanti for laveste pris

Fra USD 150,00


Garanti for laveste pris
Fra

USD 150,00

Velg dato og reisende

Antall reisende
Laster inn tilgjengelige alternativer …

Time8 timer (Omtrentlig)
TransportHenting ved hotellet tilbys
TicketMobilbillett

Oversikt

Nyt en heldagstur der du får oppleve den fantastiske Hwaseong-festningen om morgenen og besøke den historiske koreanske folkemuseumslandsbyen om ettermiddagen. Sammen med guiden utforsker du høydepunktene ved Hwaseong-festningen, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste og et imponerende eksempel på arkitekturen fra slutten av Joseon-dynastiet. Deretter får du en førstehånds opplevelse av koreanske skikker og håndverk i den koreanske folkemuseumslandsbyen, som omfatter mer enn 200 restaurerte, tradisjonelle hjem. Koreansk lunsj og tur-retur-transport fra hotellet er inkludert.

Fra
USD 150,00

Start dagen på Hwaseong-festningen, 30 km fra Seoul. Reis av sted med en komfortabel buss med klimaanlegg når guiden plukker deg opp ved Seoul-hotellet ditt. Lær om historien til festningen, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste, på den naturskjønne kjøreturen.

Ved ankomst følger du guiden rundt på stedet. Utforsk murene, se på porter og kanontårn, og beundre arkitekturen i den offisielle festningen til Suwon. Under oppholdet på festningen, som varer i ca. halvannen time, forklarer guiden hvordan og hvorfor festningen ble bygget, på slutten av 1700-tallet, mot slutten av Joseon-dynastiet (1392–1910).

Ved avgang fra Hwaseong-festningen fortsetter du med buss til ettermiddagens reisemål, den koreanske folkemuseumslandsbyen. Begi deg inn i det lokale markedet for å nyte en klassisk koreansk lunsj, bestående av bibimbap (en risrett med kjøtt og grønnsaker). Smak andre spesialiteter, som koreanske riskaker, og tradisjonelt brennevin hvis du ønsker det (ekstra kostnad).

Den koreanske folkemuseumslandsbyen åpnet i 1974, etter omhyggelig renovering av mer enn 260 tradisjonelle hus for å vise elementer fra slutten av Joseon-epoken, inkludert ulike husholdningsartikler og artefakter fra ulike regioner. Gi deg i vei til fots for å oppdage sider ved koreansk kultur og folkeliv som nongak-musikkforestillinger eller jultagi-tauakrobatikk. I verkstedene treffer du håndverkere som lager tradisjonelle produkter, som keramikk, kurver, bambusartikler, papir, messingartikler, vifter, musikkinstrumenter, broderier med mer.
Etter ca. tre timer i landsbyen går du om bord i bussen for returen til Seoul, der du settes av ved hotellet ditt.

Anmeldelser

Anmeldelser fra Viator-reisende

4,0
1 anmeldelse
5 Stjerne
4 Stjerne
3 Stjerne
2 Stjerne
1 Stjerne
K
, okt 2015

Nice day trip. The Folk village is very informative.


Phone
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59
Produktkode: 5749ICNSUNWON

Utforsk lignende ting å gjøre