Viator

San Francisco Super Saver: Muir Woods og Wine Country med valgfri gourmetlunsj

 • Sted: San Francisco, California
 • Varighet: 9 timer (ca.)
Fra USD 121,00

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Oppdag hvorfor Muir Woods og det californiske vindistriktet i nord er to av San Franciscos mest populære utfluktsmål på denne flotte turen som gir deg god valuta for pengene. Start dagen med en forfriskende spasertur gjennom Muir Woods National Monument, der du kan utforske en spektakulær redwoodskog, deretter besøke vindistriktet for fantastisk vinsmaking hos Napa og Sonomas vinprodusenter. Bonus: Du får se Alcatraz og Marin Headlands fra Golden Gate Bridge og ankommer Muir Woods før den fylles opp med folk!

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Dagstur (fra A til B)
 • Gratis henting og bringing til hotellet er inkludert
 • Gratis drikke inkludert
Få en tidlig start i Muir Woods National Monument med henting ved hotellet om morgenen. Dere drar fra San Francisco forbi Palace of Fine Arts og Presidio og kjører nordover over den ikoniske Golden Gate Bridge. Mens dere kjører mot de berømte vinmarkene nord i California, kan du titte ut av vinduet på byen og Alcatraz.
Dere ankommer Muir Woods tidlig om morgenen, før de fleste andre turgrupper har kommet frem. I dette området finner du blant annet en uberørt skog med redwoodtrær, som er blant de eldste og høyeste trærne i verden. Dere får omtrent én time til å beundre lundene med mammuttrær. La deg imponere av de majestetiske redwoodtrærne mens dere spaserer rundt sammen med den kunnskapsrike guiden. Dere får se planter og dyreliv som hører hjemme her langs kysten, inkludert bregner, laurbær og et og annet rådyr.
Dere krysser små bekker som renner gjennom mosen, og du kommer nok til å kjenne deg ganske liten der under de 76 meter høye trærne. Etterpå kan du slappe av på bussturen til Napa Valley og Sonoma County, hvor ettermiddagen går med til vinsmaking hos tre ulike vinprodusenter. Vanligvis går turen til Madonna Estate Winery, Cline Cellars og Mayo Family Winery, men dette kan endres basert på hva som er tilgjengelig.
Du får opptil én time hos hver vinprodusent. Her kan du smake på fem til ti herlige viner, prøve musserende viner og kjøpe med deg en flaske eller to. All vinsmakingen er inkludert.
Den første vinprodusenten ligger i Carneros-regionen i Sonoma County, og her får du smake på flere elegante viner. Du kan spasere rundt på eiendommen, ta bilder av den vakre naturen, og slappe av i den hyggelige og personlige atmosfæren.
Du har én time til din disposisjon på Sonoma Plaza til å kjøpe lunsj, titte i butikker eller kanskje smake på enda mer vin på et av de mange smakestedene (ikke inkludert), før turen går videre til den andre og tredje vinprodusenten, inkludert Napa Valley.
Til slutt er det bare å lene seg tilbake i bussen og nok en gang få med seg den flotte utsikten over San Francisco-bukta og klippene fra Golden Gate Bridge, før du blir bragt tilbake til hotellet.

Tur til redwoodtrær og vinområde med gourmetmat og passende vin OPPGRADERING
 • Muir Woods National Monument, Sonoma og Napa Valley, én dag
 • Spis et eksklusivt treretters gourmetmåltid med passende vin.
 • Lunsj for barn er ikke inkludert i prisen og må betales på restauranten

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Turen har avgang fra hoteller ved Union Square, Fisherman's Wharf, South of Market, Japantown, finansdistriktet, Chinatown og marinaen (vestre del av Lombard Street) samt ferjeterminalen i Sausalito.

*Velg Hilton Towers i 333 O’Farrell Street (inngang fra Maison Street) for henting ved hotellet hvis ditt hotell ikke er oppført
Avreisetid:
Henting mellom kl. 7.30 og 8.30

Henting fra hoteller starter før dette tidspunktet, du må kontakte din lokale leverandør for å få nøyaktig tidspunkt for hentingen.

Varighet:
9 timer (ca.)

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Muir Woods + vin (ingen lunsj)
Kode: TOUR

San Francisco Super Saver: Tur til Muir Woods og vindistriktet (lunsj er IKKE inkludert)

Engelsk
Fra
USD 121,00
Prisinformasjon
Oppgradering til passende vin og lunsj
Kode: MWWVIP

Tur til Muir Woods og i vinområder med gourmetmat og oppgradering med passende vin

Engelsk
Fra
USD 166,00
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

San Francisco Super Saver: Muir Woods og Wine Country med valgfri gourmetlunsj

See majestic Muir Woods

Inkluderinger:
 • Guide og lydkommentarer
 • Vinsmaking på tre vingårder
 • Transport til og fra hotellet (ved de fleste hoteller sentralt i San Francisco og Fisherman's Wharf-området, men ingen henting utenfor San Franciscos bygrenser)
 • Passende vin og gourmetlunsj (oppgradering, velg dette i kassen hvis du ønsker dette alternativet)
Unntak:
 • Inngangspris til nasjonalparken Muir Woods (10 dollar)
 • Ekstra mat og drikke
 • Barnelunsj er ikke inkludert i prisen og må betales på restauranten. Barn må bestille à la carte. (Kunden er ansvarlig for å betale på stedet)
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller innen én dag før reisen. I slike tilfeller blir bekreftelsen mottatt så raskt som mulig, avhengig av ledig kapasitet.
 • Ifølge californisk lov må turdeltakere ha med seg barnesete for barn under 8 år eller som er lavere enn 1,40 m
 • Du kan få lydkommentarer på spansk, italiensk, fransk, tysk, koreansk, mandarin kinesisk og japansk. Angi foretrukket språk i Spesialkrav-delen ved bestilling. Ta med deg 20 dollar i kontanter som depositum. Beløpet blir refundert når turen avsluttes
 • Velg Hilton Towers i 333 O’Farrell Street (inngang fra Maison Street) for henting ved hotellet hvis ditt hotell ikke er oppført
 • Forbehold om at turen får et visst antall deltagere. Hvis det ikke er nok passasjerer som oppfyller kravene, kan turen bli avlyst etter at bekreftelse er gitt. Hvis dette skjer, vil du bli tilbudt et alternativ eller få refundert hele kjøpesummen.
Reiseplan:
~Meny for vinoppgraderingen~

-Forrett-
 • Ostetallerken med frisk frukt 
-Første hovedrett- (velg én nedenfor)
 • Hvite bønner og grønnsaker (alternativ 1) toppet med pesto med mandel og ruccola 
 • Babyleafsalat (alternativ 2) blandet med urtevinaigrette, miniplommetomater og krutonger 
-Hovedretter- (velg én nedenfor)
 • Ravioli med sopp (alternativ 1) med hjemmelaget bolognaise og revet parmesan 
 • Grillet laks (alternativ 2) på sauterte grønnsaker med balsamico over 
 • Fusilli (alternativ 3) med pesto med mandel og ruccola og parmesan 
 • Svinekjøtt-scallopini (alternativ 4) med potetstappe, sautert spinat og en smørsaus med kapers 
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller 2 dag(er) eller senere før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.

Vurderinger fra andre reisende

Anmeldt av: Meera G , juli 2016

Flott tur med hyggelig sjåfør. Starten i Muir Woods var aller best - spesielt siden vi var der tidlig på morgene før rushet begynner. Vinsmaking en fin opplevelse på tre ulike vingårder.

Anmeldt av: stein Erik j , mars 2016

bra opplegg hele veien.

 • Viator bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din på nettstedet. Lær mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler, og om hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler.
 • Lukk melding