San Francisco Super Saver: Muir Woods og Wine Country med valgfri gourmetlunsj

 • Sted: San Francisco, California
 • Varighet: 11 timer (ca.)
Fra USD 121,00

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Opplev en av de beste turene i vindistriktet fra San Francisco, og kombiner et besøk til det nordlige vindistriktet i California med en tur til Muir Woods. Det vil bli en fantastisk feriedag. Denne turen gir deg to populære turer til en redusert pris, slik at du kan se og smake på herligheter fra Marin, Sonoma og Napa. Du kan begynne med en spasertur gjennom Muir Woods National Monument med en dyktig guide og beundre de høye redwoodtrærne. Deretter blir det besøk til tre vingårder inkludert vinsmaking. Du kommer også til å krysse Golden Gate Bridge og ha litt fritid på Sonoma Plaza for å kjøpe lunsj.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Dagstur (fra A til B)
 • Gratis henting og bringing til hotellet er inkludert
 • Gratis drikke inkludert
Tur til Muir Woods National Monument:
Det er tidlig henting ved hotellet ditt i San Francisco for kjøreturen nord over Golden Gate Bridge. Det betyr at du ankommer Muir Woods før mange de fleste andre. På vei ut av byen vil du kunne se Palace of Fine Arts og Presidio.

Muir Woods National Monument er hjemmet til et uberørt skogområde med Californias kystsequoia, som er blant klodens høyeste og eldste trær med høyder opp til 76 meter (250 fot). Du kan bruke rundt en time på å vandre blant de store trærne sammen med en guide, som vil fortelle om lokal vegetasjon og dyreliv langs en natursti blant mosekledde bekker. Deretter går turen tilbake til bilen for å kjøre nordover inn i vindistriktet.

Tur til vindistriktet:
Når du kommer frem til den første vingården i Sonoma County i Carneros-regionen, kan du utforske området og ta bilder av vingården og smake på et utvalg av viner i en innbydende atmosfære. Til lunsj kan du velge én av to lunsjalternativer. Det første alternativet er å ordne seg på egen hånd på en av de mange kafeene og restaurantene som ligger på Sonoma Plaza. Det andre alternativet er å oppgradere opplevelsen av vindistriktet til et nytt nivå med gourmetmat og vinopplevelse på en lokal restaurant i private omgivelser. Her kan man nyte deilig, lokal mat sammen med en samling av California-viner. Etter å ha smakt på oster og musserende vin fra Sonoma Valley, kan gjester velge et måltid med for eksempel tomathummersuppe, pasta med pesto med mandel og arugula og revet pecorino-romano eller grillet laks med sesongens grønnsaker og balsamico.

Etterpå går turen videre til den andre og tredje vingården i Sonoma County eller Napa County for mer vinsmaking. Total tid på hver vingård er ca. 1 time, og du får muligheten til å smake på tre til fem ulike enkeltdrueviner, hvitt til rødt til musserende på hver stopp. Smaksprøvene er inkludert i turen, og du kan kjøpe flasker for å ta med hjem hvis du ønsker det. Se nedenfor for en liten sniktitt på vingårdene som du kan besøke.

En dagstur ender med kjøreturen tilbake over Golden Gate Bridge. Få med deg imponerende utsikter over det enorme Stillehavet og den tøffe kystlinjen før du blir sluppet av ved hotellet.

Tur til redwoodtrær og vinområde med gourmetmat og passende vin OPPGRADERING
 • Muir Woods National Monument, Sonoma og Napa Valley, én dag
 • Spis et eksklusivt treretters gourmetmåltid med passende vin.
 • Lunsj for barn er ikke inkludert i prisen og må betales på restauranten

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Turen har avgang fra hoteller ved Union Square, Fisherman's Wharf, South of Market, Japantown, finansdistriktet, Chinatown og marinaen (vestre del av Lombard Street) samt ferjeterminalen i Sausalito.

*Velg Hilton Towers i 333 O’Farrell Street (inngang fra Maison Street) for henting ved hotellet hvis ditt hotell ikke er oppført
Avreisetid:
Henting mellom kl. 7.30 og 8.30

Henting fra hoteller starter før dette tidspunktet, du må kontakte din lokale leverandør for å få nøyaktig tidspunkt for hentingen.

Varighet:
11 timer (ca.)

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Oppgradering til passende vin og lunsj
Kode: MWWVIP

Tur til Muir Woods og i vinområder med gourmetmat og oppgradering med passende vin

Engelsk
Fra
USD 166,00
Prisinformasjon
Muir Woods + vin (ingen lunsj)
Kode: TOUR

San Francisco Super Saver: Tur til Muir Woods og vindistriktet (lunsj er IKKE inkludert)

Engelsk
Fra
USD 121,00
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

San Francisco Super Saver: Muir Woods og Wine Country med valgfri gourmetlunsj

See majestic Muir Woods

Inkluderinger:
 • Guide og lydkommentarer
 • Vinsmaking på tre vingårder
 • Transport til og fra hotellet (ved de fleste hoteller sentralt i San Francisco og Fisherman's Wharf-området, men ingen henting utenfor San Franciscos bygrenser)
 • Passende vin og gourmetlunsj (oppgradering, velg dette i kassen hvis du ønsker dette alternativet)
 • Gratis Wifi i kjøretøyet
Unntak:
 • Inngangspris til nasjonalparken Muir Woods (10 dollar)
 • Ekstra mat og drikke
 • Barnelunsj er ikke inkludert i prisen og må betales på restauranten. Barn må bestille à la carte. (Kunden er ansvarlig for å betale på stedet)
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller innen én dag før reisen. I slike tilfeller blir bekreftelsen mottatt så raskt som mulig, avhengig av ledig kapasitet.
 • Ifølge californisk lov må turdeltakere ha med seg barnesete for barn under 8 år eller som er lavere enn 1,40 m
 • Du kan få lydkommentarer på spansk, italiensk, fransk, tysk, koreansk, mandarin kinesisk og japansk. Angi foretrukket språk i Spesialkrav-delen ved bestilling. Ta med deg 20 dollar i kontanter som depositum. Beløpet blir refundert når turen avsluttes
 • Velg Hilton Towers i 333 O’Farrell Street (inngang fra Maison Street) for henting ved hotellet hvis ditt hotell ikke er oppført
 • Forbehold om at turen får et visst antall deltagere. Hvis det ikke er nok passasjerer som oppfyller kravene, kan turen bli avlyst etter at bekreftelse er gitt. Hvis dette skjer, vil du bli tilbudt et alternativ eller få refundert hele kjøpesummen.
Reiseplan:
~Meny for vinoppgraderingen~

-Forrett-
 • Ostetallerken med frisk frukt 
-Første hovedrett- (velg én nedenfor)
 • Hvite bønner og grønnsaker (alternativ 1) toppet med pesto med mandel og ruccola 
 • Babyleafsalat (alternativ 2) blandet med urtevinaigrette, miniplommetomater og krutonger 
-Hovedretter- (velg én nedenfor)
 • Ravioli med sopp (alternativ 1) med hjemmelaget bolognaise og revet parmesan 
 • Grillet laks (alternativ 2) på sauterte grønnsaker med balsamico over 
 • Fusilli (alternativ 3) med pesto med mandel og ruccola og parmesan 
 • Svinekjøtt-scallopini (alternativ 4) med potetstappe, sautert spinat og en smørsaus med kapers 
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Vurderinger fra andre reisende

Anmeldt av: Meera G , juli 2016

Flott tur med hyggelig sjåfør. Starten i Muir Woods var aller best - spesielt siden vi var der tidlig på morgene før rushet begynner. Vinsmaking en fin opplevelse på tre ulike vingårder.

Anmeldt av: stein Erik j , mars 2016

bra opplegg hele veien.

 • Viator bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din på nettstedet. Lær mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler, og om hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler.
 • Lukk melding