San Francisco, California

Fra USD 108,00

Garanti for laveste pris

Velg dato og reisende

Antall reisende
Laster inn tilgjengelige alternativer …


clock-o6 timer (Omtrentlig)
ticket-oMobilbillett
commentTilbys på følgende språk: engelsk

Oversikt

Utforsk San Francisco og Alcatraz på denne heldagsturen. Hopp på en ferge for å ta en naturskjønn fergetur til Alcatraz og hør på den prisbelønte spaserturen med lydkommentar. Etterpå får du lære om denne flotte byen ved bukta fra en kunnskapsrik lokal guide ved å besøke de mest populære attraksjonene; som Fisherman's Wharf, Chinatown, Presidio, og Palace of Fine Arts.
Møt opp til denne Alcatraz- og San Francisco-turen på Pier 33. Sørg for at du har hentet kvitteringen din på forhånd på Pier 41.

Ta en naturskjønn fergetur til Alcatraz. Ankom så Alcatraz, et tidligere føderalt fengsel som nå er en nasjonalpark, og få en kort orientering om høysikkerhetsanstalten, som var i drift fra 1934 til 1963. Hent lydsporet for en lydguidet tur på egenhånd – lydkommentaren er tilgjengelig på ti språk – og begynn å utforske. Lytt til kommentarer fra tidligere ansatte og innsatte og lær om oppholdene til berømte fanger som Machine Gun Kelly og Al Capone. Når du er ferdig med å utforske, kan du hoppe på neste ferge (fergen går hvert 30. minutt) og reise tilbake til Pier 33.

For San Francisco-delen av turen, må du møte opp på det avtalte stedet på Post Street. Kjør langs vannkanten i byen og beundre San Francisco-bukta. Stopp for å ta noen bilder på Twin Peaks, i Golden Gate Park og på Golden Gate-broen (dersom været tillater det). 

Andre attraksjoner som besøkes på denne turen inkluderer noen av byens berømte viktorianske hus, Chinatown, Palace of Fine Arts, Fisherman's Wharf, Presidio og North Beach. Omvisningen slutter på Post Street.

Blir raskt utsolgt! Alcatraz-turer blir som regel utsolgt flere uker på forhånd. Bestill på forhånd for å unngå å bli skuffet.

Tidsplanen for dagen avhenger av når det er ledige plasser til Alcatraz. Du får informasjon om turprogrammet 72 timer før turdatoen.

Anmeldelser

Anmeldelser fra Viator-reisende

4,5
1 789 anmeldelser
5 Stjerne
4 Stjerne
3 Stjerne
2 Stjerne
1 Stjerne
L
, mar 2016

Super trip.

s
, mar 2016

Noe lang ventetid for båt til fra Alcatraz. møtte kl 09:00 og fikk ikke tur ut før kl 11:30, og får å nå sightsing kl 14:00 så matte vi ta 13:00 båten tilbake. altså litt for lite tid på selve Alcatraz.
Sightsing I byen var helt ok. god guide

E
, sep 2015

Turen var bra men mye tull med busser (vanskelig å finne)

S
, jun 2015

Turen var fantastisk og mye god informasjon.

J
, jun 2015

Fin tur gjennom San Francisco. Hyggelig guide selv om han hadde problemer med mikrofonen.
Turen til Alcatraz var en opplevelse.

Y
, sep 2014

Vi som åkte med på denna tur är nöjda. Vi fick se en massa intressant. Busschauffören var helt underbar. Han kunde konsten att berätta.

M
, sep 2014

God guidet tur rundt i byen med Joe, lidt kedelig sejltur.

G
, des 2013

Sigthseeing i byen var fin, Alkatraz var stengt, så den ble erstattet med båttur, som ikke ble det samme, men helt grei.

T
, aug 2013

Fantastisk by , opplevelsene står i kø. Perfekt guide og suveren sjåfør

M
, okt 2018

Brilliant day visiting Alcatraz was a real insight as to what it was like. San Francisco city tour was great .Really informative and an enjoyable experience with Viator. Well worth the money but book early to avoid disappointment


mobile_o
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59
Produktkode: 2660SFODLX3

Utforsk lignende ting å gjøre