Billetter til Tren a las Nubes

 • Turkode: 5674P375
 • Sted: Salta, Argentina
 • Varighet: 14 timer (ca.)

Beklager, men dette produktet er for tiden utilgjengelig

 • Informasjon
Ta en tur med det legendariske toget til skyene (Tren a las Nubes). Denne opplevelsen kombinerer buss og tog, og du kan nyte det andinske landskapet og kulturen, samtidig som du får oppleve turismeutviklingen i regionene Quebrada og Puna. Den store attraksjonen på denne togturen fra San Antonio de los Cobres er den berømte La Polvorilla-viadukten.

Vi anbefaler en unik og spesiell tur som er delt inn i to deler: Først tar du buss langs riksvei 51, der det er fotostopp ved panoramautsikter, før du går om bord toget til skyene (Tren a las Nubes), en fantastisk togtur som stopper ved den imponerende viadukten ved foten av Andesfjellene
TOG- OG BUSSTUR FRA SALTA-ALTERNATIVET: Vi møtes ved Plaza Antofagasta, som ligger foran Salta togstasjon, kl. 06.15. Her må alle passasjerene sjekke inn med billetter og pass. Når alle er registrert og har fått plass på bussen, starter vi på reisen.
Vi har vårt første fotostopp kl. 07.35 i Campo Quijano, som ligger 30 km unna Salta. 
Vi fortsetter videre med bussen, og kl. 08.05 har vi andre stopp ved Viaducto del Toro, som ligger i fjelldalen Quebrada.
Vi fortsetter reisen, og kl. 09.25 gjør vi et stopp i El Alfarcito, som ligger 2800 moh., hvor de lager lokalt håndarbeid. Her spiser vi en god frokost, og vi besøker et håndverksmarked.
Dette er vårt siste stopp før vi ankommer San Antonio de los Cobres, en by som ligger 168 km unna provinshovedstaden Salta og ca. 3775 moh., like ved foten av Terciopelo-åsene. 
Når vi ankommer kl. 11.40, går vi til togstasjonen og går om bord det symbolske toget til skyene. Togreisen vi alle har ventet på, starter kl. 12.00: Toget kjører i 35 km/t, slik at du kan beundre, ta bilde av og oppleve den vakre naturen, roen og hele dets omfang. 
Ca. kl. 13.00 kommer vi til Viaducto de la Polvorilla, det mest avbildede stedet på denne turen. Stålstrukturen er 223,5 meter lang og veier 1600 tonn. Med en høyde på 63 meter er dette den høyeste strukturen på jernbanen som ligger over 4200 moh. Her går vi av toget og tilbringer 30 minutter, slik at vi kan se oss rundt og ta fantastiske bilder.
Vi går tilbake på toget og starter på tilbaketuren til San Antonio de los Cobres. Vi ankommer stasjonen ca. kl. 14.45. Her tilbringer vi to timer som vi bruker på å se oss rundt i byen og oppleve forskjellige aktiviteter i lokalsamfunnet. Det passer også fint å spise lunsj her (ikke inkludert).
Ca. kl. 16.30 går vi om bord på bussen igjen og starter på returen. Etter en halvtimes kjøretur gjør vi et siste stopp i landsbyen Santa Rosa de Tastil, et av de største arkeologiske funnstedene i landet.
Etter 20 minutter begynner vi på siste delen av turen og ankommer Salta ca. kl. 20.15

KUN TOGBILLETT-ALTERNATIVET Hvis du allerede har egen bil og vil ta turen på egenhånd, tilbyr vi også alternativet Kun togbillett, der du bare får billett til togreisen. Turen starter på San Antonio de los Cobres togstasjon, der passasjerene går om bord på toget som tar dem til La Polvorilla-viadukten.
Reisetiden til viadukten tar én time, og her står et imponerende ingeniørarbeid fra forrige århundre.
Hvis du har valgt dette alternativet, må du bare huske på å ta med billetten din og møte opp 15 min før toget går.

Programinformasjon

Avreisested:
Tog- og busstur fra Salta-alternativet: Plaza Antofagasta (foran Salta togstasjon)

Kun togbillett-alternativet: San Antonio de los Cobres togstasjon
Avreisetid:
Tog- og busstur fra Salta-alternativet: kl. 06.15

Kun togbillett-alternativet: kl. 11.45 (toget går kl. 12.00)
Varighet:
14 timer (ca.)

Tilleggsinformasjon

Billetter til Tren a las Nubes

Tren a las Nubes

Inkluderinger:
 • Buss tur-retur fra Salta sentrum (Tog- og busstur fra Salta-alternativet).
 • Billett til Tren a las Nubes 
 • Frokost og snacks
Unntak:
 • Henting ved og bringing til hotellet
 • Buss fra Salta til San Antonio de los Cobres (KUN TOGBILLETT-alternativet)
 • Lunsj
 • Andre aktiviteter i San Antonio de los Cobres.
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Ikke tilgjengelig for rullestolbrukere
 • Innebærer en moderat mengde spasering
 • Du må ha med deg gyldig pass på turen.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.