Viator

Mat- og vinsmaking med erfaren vinkelner i Roma

  • Sted: Roma, Italia
  • Varighet: 2 timer (ca.)
Fra USD 86,42

Vis priskalender

Lavprisgaranti

  • Lagre
Under denne 2-timers luksuriøse mat- og vinsmakingsopplevelsen foretar du en sansenes reise i Italias vindistrikt – uten å forlate Roma. Under ledelse av en erfaren vinkelner lærer du om Italias mest prestisjefylte druer og smaker på appetittvekkende lokale delikatesser i det stemningsfulle vinsmakingsbibliotek i en berømt restaurant og vinbutikk i Roma. Denne introduksjonen fra en profesjonell innen bransjen vil gi deg et unikt perspektiv på Italias rikholdige arv innen vinproduksjon, enten du er nybegynner eller en erfaren vinkjenner.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

  • Gratis drikke inkludert
  • Gratis snacks inkludert
  • Umiddelbar bekreftelse
  • Informativ, vennlig og profesjonell guide
Møt verten for kvelden, en høyt utdannet vinkelner og industriekspert, på trappen utenfor kirken San Carlo ai Catinari midt i hjertet av Roma. Gruppen, som teller maksimalt 20 personer, følger så vinkelneren til et nærliggende vinsmakingsbibliotek. Det intime og spesialdesignede lokalet er spekket med bøker, olivenolje, balsamicoeddik og, selvfølgelig, flasker med fin vin og utgjør en perfekt ramme for to timer med italiensk vinsmaking.

Ta et vinglass, slå deg i lag med de andre «vinsmakerne» og ta plass rundt det store, kvadratiske bordet. Lytt til vinkelnerens fortelling om landets vinproduksjonshistorie, og lær mer om dens plass i italiensk historie og kultur idet de første vinsmaksprøvene skjenkes opp.

I løpet av kvelden kan du prøve seks av Italias beste og mest populære vinvarianter, inkludert Vino Nobile di Montepulciano, Rosso di Montalcino og Barolo, alle akkompagnert av deilige regionale spesialiteter, som saftig spekeskinke, salami, ost og et utvalg av crostini (liten grillet eller ristet brødskive med pålegg). Nyt den delikate smakskombinasjonen i hver enkelt vin, la aromaen danse på tungen og få med deg tips fra vinkelneren om hvordan du kan identifisere forskjellige aromaer og ingredienser. Du får også lære om hvordan matrettene fremhever ulike egenskaper i vin.

Under vinsmakingen finner du ut hvordan du kan avgjøre om en vin er standard eller kompleks og om de forskjellige smaksområdene på tungen. Du får også mulighet til stille spørsmål til vinkelneren.

Opplevelsen avsluttes utenfor vinbiblioteket, med kort vei til å nyte en middag i sentrum av Roma eller ta i bruk dine nyvunne kunnskaper over et glass vin.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Sentrum av Roma
Avreisetid:
Kl. 17.30 (oppmøte presis kl. 17.15)
Varighet:
2 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Turen avsluttes utenfor møtestedet på Piazza di Montevecchio, i nærheten av Piazza Navona.

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Mat- og vinsmaking med erfaren vinkelner i Roma

Regional Italian Wine and Food Tasting

Inkluderinger:
  • Erfaren vinkelner
  • Seks smaksprøver på vin
  • Utvalg av årstidens italienske spesialiteter
Unntak:
  • Henting ved og bringing til hotellet
  • Mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
  • Driks (valgfritt)
Tilleggsinformasjon:
  • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller innen 12 dag før reisen. I slike tilfeller blir bekreftelsen mottatt så raskt som mulig, avhengig av ledig kapasitet.
  • Ikke anbefalt for barn under 3 år
  • Gjester under 18 år må ledsages av en voksen
  • Aldersgrensen for alkoholservering er 18 år
  • Ikke tilgjengelig for rullestolbrukere
  • Det er heller ikke mulig å ta med barnevogner eller sittevogner på gruppeturene våre
  • Si fra om eventuelle diettmessige spesialbehov ved bestilling
Reiseplan:
Eksempelmeny:
  • Utvalg av oster inkludert bøffelmozzarella, burrata, parmesan og pecorino
  • Utvalg av spekemat, inkludert prosciutto, salami og capocollo (tørket svinebog)
  • Utvalg av crostini (små stykker av grillet brød) inkludert schiacciata (flatbrød) med pesto, crostino toscano (crostino toppet med kyllingleverpostei), bruschetta med arugula og pistasjnøttpesto
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller 2 dag(er) eller senere før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.

Vurderinger fra andre reisende

Anmeldt av: Erlend H , august 2017

Som de angitte stjernene viser, dette var en kjempeopplevelse og anbefales på det sterkeste. Flott lokale, og ikke minst en kjempedyktig vinekspert som var flink til å forklare og vise vin fra forskjellige områder av Italia. Samtidig fikk vi kombinere de forskjellige vinene med mat som fremhevet smaken.