Roma, Italia

Velg dato og reisende

Antall reisende
Laster inn tilgjengelige alternativer …


Time3 timer (Omtrentlig)
TicketMobilbillett
Tilbys på følgende språk: engelsk

Oversikt

Med billetten din til Vatikanmuseene slipper du å stå i kø og kan utforske et av verdens beste museer i ditt eget tempo. Vatikanmuseene er et ordentlig skattkammer med mye historie overalt og flott renessansekunst og arkitektur. Det er lange køer, så slipp unna med en billett som gir deg prioritert adgang. Deretter kan du bruke så mye tid du ønsker på å se steder som Rafaels stanser og Det sixtinske kapellet – der du finner Michelangelos freskomaleri Dommedag. Oppgrader billetten til å inkludere guidet tur med liten gruppe (maks. 20 personer), og få innblikk i historien rundt de flotte attraksjonene i Vatikanet.

Som følge av et nytt samarbeid med Vatikanet gir denne turen deg VIP-adgang via en spesiell dør, slik at du slipper å stå i noen som helst kø, heller ikke i køene for prioritert adgang.

Anmeldelser

Anmeldelser fra Viator-reisende

4,5
1 960 anmeldelser
5 Stjerne
4 Stjerne
3 Stjerne
2 Stjerne
1 Stjerne
I
, jul 2015

Veldig greit å bestille billetter på nettet. Lettvint og godt å slippe å stå i kø. Vatikanmuseene er en opplevelse som ingen, som reiser til Roma, kan unnvære. Hele selskapet var kjempefornøyd. Kan godt anbefale Viator

T
, jun 2015

Ble møtt av hyggelig guide og fulgt inn i museet. Vatikanmuset var en flott opplevelse men dessverre veldig mye folk så av og til gikk en i kø. Men absolutt verdt besøket.

M
, jun 2015

Fantastisk service av de lokale guidene!

S
, mai 2015

Vår guide Maria Rosario var svært kunnskapsrik og inspirerende, og gjorde turen i Vatikanet til en opplevelse vi absolutt kan anbefale videre. Tipp-topp-tommel-opp!

C
, mai 2015

Det var ikke bra! Vi hadde kjøpt billetter på forhånd for å slippe køen. Pga dårlig informasjon og forklaring på hvor vi skulle få billettene for å komme oss inn i Vatikanmuseet, traff vi aldri dem som skulle gi oss dem. Det endte med mye frustrasjon og at vi måtte kjøpe nye billetter. Kjempeirriterende. Kommer ikke til å benytte meg av tjenesten igjen.

S
, sep 2014

Veldig bra arrangert.

S
, sep 2014

Vi var veldig fornøyd med turen og guiden (Claudia)! Hun var veldig hyggelig, snakket rolig og tydelig engelsk. Veldig deilig å slippe alle køer og stoppe opp ved enkelte høydepunkter. Man blir overveldet av all kunsten.

c
, des 2013

det var absolutt fordelaktig å ha forhåndskjøpt billetter - vi ble møtt der vi skulle av hyggelige guider og ledet gjennom porten til Vatikanet og fikk våre inngangsbilletter - helt smertefritt og nesten køfritt. Veldig bra !!!

K
, jul 2013

lettvint - greit opplegg

L
, nov 2018

We had to que , the tour guard didn't seem to know what she was doing. Said it was her first doing the Vatican, I had a small baby in a push chair she didn't tell us where to keep it. The whole thing was very disappointing, I wouldn't book with you again or recommend to my friends and family.


Phone
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59
Produktkode: 3731SKIP

Utforsk lignende ting å gjøre