Roma, Italia
Lagre til ønskeliste

Beklager, men dette produktet er for tiden utilgjengelig

Se lignende produkter
Laster inn tilgjengelige alternativer …

Lagre til ønskeliste

clock-o2 timer (Omtrentlig)
ticket-oMobilbillett
commentTilbys på følgende språk: engelsk

Oversikt

Bli kjent med Italia igjennom landets mat og vin med denne gourmetopplevelsen i Roma. Vinsmakingen ledes av en vinkelner og inkluderer seks italienske vintyper, blant annet Nobile di Montepulciano og Barolo, kombinert med lokale spesialiteter som salami, bøffelmozzarella og flatbrød med pesto. Du får informasjon om Italias beste vindruer og hvordan du gjenkjenner ulike smaker mens du nyter atmosfæren i et intimt vinsmakingsbibliotek. Maks. 20 personer per tur.
Mat- og vinsmakingsopplevelsen i Roma er en smakfull mulighet til å få innsikt i Italias lange historie innen vinproduksjon fra en ekspert i bransjen – din egen vinkelner og guide! Møt vinkelneren på avtalt møtested i Romas sentrum, så drar dere til vinsmakingsbiblioteket i en restaurant og vinbutikk i nærheten. Her kan du kose deg i den stemningsfulle atmosfæren omgitt av bøker, balsamicoeddik og god vin.

Ta med vinglasset og samle dere rundt bordet for å høre vinkelneren fortelle om italiensk vin og dens rolle i landets kultur. I løpet av vinsmakingen får du nyte smaksprøver av seks regionale vintyper, inkludert den velkjente Vino Nobile di Montepulciano, Rosso di Montalcino og Barolo – som regnes som noen av Italias beste viner. Vinene serveres med italienske småretter, som salami, skinke, mozzarellaost og bruschetta.

Mens du drikker og spiser får du lære hvordan du skiller ulike smaker og aromaer fra hverandre, og om hvordan maten fremhever enkelte aspekter av vintypene. Vinkunnskapen din fortsetter å øke idet dere går enda mer i detalj, og lærer blant annet om hvordan man skiller mellom standard og mer komplekse viner. Du kan også stille vinkelneren spørsmål hvis det er noe du lurer på før opplevelsen avsluttes utenfor vinbiblioteket. Se reiseplanen for en eksempelmeny.

Reiseplan

Eksempelmeny:
  • Utvalg av oster inkludert bøffelmozzarella, burrata, parmesan og pecorino
  • Utvalg av spekemat, inkludert prosciutto, salami og capocollo (tørket svinebog)
  • Utvalg av crostini (små stykker av grillet brød) inkludert schiacciata (flatbrød) med pesto, crostino toscano (crostino toppet med kyllingleverpostei), bruschetta med arugula og pistasjnøttpesto
mobile_o
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59
Produktkode: 3731SOMMELIER

Utforsk lignende ting å gjøre