Golden Circle og hesteridning

 • Sted: Reykjavík, Island
 • Varighet: 11 timer (ca.)
Fra USD 194,10

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
På Golden Circle & Horses kan du utforske den verdensberømte Golden Circle med lydguide på ti forskjellige språk, og bli kjent med den unike islandshesten. Fra Þingvellir med det eldste parlamentet i verden og hvor de to kontinentene skiller lag, til den originale Geysirens geotermiske område med sprutende geysirer, til det majestetiske fossefallet Gulfoss. Dagen avsluttes med hesteridning på den klassiske islandske landsbygda. Fantastisk kombinasjon!

Turspråk

Lyd Engelsk
Guide Engelsk
Skriftlig Engelsk

Golden Circle- og hesteridningsturen er én av våre mest populære dagsturer, og har lydguide på ti språk! Du får se den verdenskjente sprutende geysiren og de varme kildene, oppleve det fantastiske fossefallet Gullfoss og gå i vikingenes eldgamle fotspor mens du spaserer nedover lavakløften der det amerikanske kontinentet og Eurasia deler seg i Þingvellir. Dagen avsluttes med hesteridning over enger og lavafelt.

Turen starter med et besøk i Þingvellir nasjonalpark som står på UNESCOs verdensarvliste, og som er fødestedet til det eldste parlamentet i verden som fortsatt eksisterer. Dette er også stedet hvor de amerikanske og eurasiske kontinentalplatene har delt seg og dannet en senkedal på bredden av Islands største innsjø.

Neste stopp er de varme kildene ved Geysir hvor du får se den originale geysiren og Islands mest ikoniske naturattraksjon. Her dirrer bakken mens dampende varmt vann spruter opp mot himmelen fra den berømte geysiren Strokkur med få minutters mellomrom.

Deretter følger en rolig spasertur ned til fossefallet Gullfoss, noe som er et utrolig syn. Her kaster den mektige elven seg nedover i et fall på 32 meter fordelt på to nivåer, og ender i en smal kløft med et tordnende brak.

Hesteridningsturen tar oss over engerlavafelt og en liten elv. Her vil vi nyte det billedskjønne landskapet med vulkanske fjell og jordbruksland, og passere flere gårder som gir oss et innblikk i hvordan det islandske jordbruket har utviklet seg de siste tiårene. Stiene er egnet for hesteridning, og gir oss mulighet til å oppleve islandshestens spesielle gangart «tølt».


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Henting er tilgjengelig ved hoteller som ligger sentralt i Reykjavik hvis du oppgir informasjon om hotellet når du bestiller, eller ved sentrale treffpunkt.
Avreisetid:
8.00 – hver dag, hele året.

Hotellhenting starter før dette tidspunktet

Varighet:
11 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
På slutten av turen blir du brakt tilbake til hotellet eller nærmeste bussholdeplass.

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk
Engelsk
Engelsk

Tilleggsinformasjon

Golden Circle og hesteridning

The Icelandic horse during winter

Inkluderinger:
 • Lydguide på bussen med ti språk å velge mellom (engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk, kinesisk, japansk, koreansk og finsk)
 • Engelsktalende lokal guide
 • Henting ved og bringing til hotellet
 • Gratis Wi-Fi om bord
 • Ladeport for USB i hvert sete
 • Alt nødvendig utstyr for hesteridning
Unntak:
 • Mat og drikke
 • Øretelefoner for lydguide (kan kjøpes)
 • Driks (valgfritt)
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
  • Kle deg etter været: På Island er det alltid lurt å kle seg i varme, vanntette klær. Været skifter fort, så vær godt forberedt. Ta med deg vanntett jakke og bukse, hodeplagg og hansker. Gode utesko anbefales
  • Det anbefales at du tar med deg dine egne hodetelefoner for å lytte til lydguiden om bord, siden disse vil passe deg best. Dette er også bra for miljøet. Hvis du ikke har hodetelefoner, eller du har glemt å ta dem med, kan du kjøpe øretelefoner om bord (for egen regning)
  • Barn må ledsages av en voksen
  • På grunn av trafikkbegrensninger kan det være at kunder som bor i postnummer 101 må komme seg til nærmeste hentested på egen hånd. Resepsjonisten på hotellet ditt kan hjelpe deg med å finne ut hvilket hentested som ligger nærmest. Hvis du bor på et privat overnattingssted, må du kontakte den lokale leverandøren
  • Merk: Henting fra AirBnB eller privat bolig er ikke tilgjengelig. Ta kontakt med operatøren for å få informasjon om hentestedet som ligger nærmest overnattingsstedet ditt
  • Lydguide er tilgjengelig på følgende språk: engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk, kinesisk, japansk, koreansk og finsk
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.