Den gyldne sirkel – Tur med smaking på gourmetmat

 • Sted: Reykjavik, Island
 • Varighet: 8 timer 30 minutter (ca.)
Fra USD 246,94

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Paris, Roma, New York. Alle vet at disse byene er gastronomiske metropoler. Men Reykjavík? Det er bare å venne seg til tanken. Og det går av seg selv etter denne spennende og tilfredsstillende heldagsturen gjennom noen av områdets beste matveier og mat-sideveier. Med en ekspertguide i følget busses du ut av den islandske hovedstaden for å besøke et gårdsbruk der du kan knaske i deg kortreiste godsaker mens du ser på gårdsdriften. Besøk et drivhus som dyrker tomater, og en plengressdyrkende gård der du serveres tørrfisk, røkt lammekjøtt og pannekaker med rabarbragelé.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Informativ, vennlig og profesjonell guide
 • Umiddelbar bekreftelse
 • Perfekt introduksjon for førstegangsbesøkende
Begynn dagen med å bli hentet på hotellet i Reykjavík eller møt guiden på Hafnarstræti i den islandske hovedstaden. Deretter slår du deg til ro om bord i en behagelig buss og slapper av mens du reiser ut av byen.

Første stopp er i nasjonalparken Þingvellir, et av UNESCOs verdensarvsteder og kjent for sin naturlige skjønnhet. Ikke bare er dette et flott sted å se hvordan det europeiske og det nordamerikanske kontinentet møtes – det er også stedet der det islandske parlamentet ble grunnlagt i 930.

Fortsett deretter til Efstidalur, et gårdsbruk der du får lære hvordan moderne islandsk landbruk drives og handle kortreiste produkter. Følg med på livet på gårdsbruket mens du sitter på en kafé og spiser produkter som er produsert akkurat der. Kos deg med fetaost og den unike melkedrikken som vikingene gjerne brukte som offerdrikk til gudene. Men dette er bare begynnelsen – pass på å ha plass i magen til hjemmelaget suppe og brød, roastbiff og fersk ørret fra elven Útey.

Deretter lar du maten synke mens du beundrer de tordnende vannmassene i Gullfoss. Besøk naturlige varme kilder og geysirer som skyter vann opp i luften til fantastiske 30 meters høyde. Ta en kort pause i et stort drivhus – en liten smak av middelhavsland på Island – der gårdbrukerne dyrker usannsynlige grønnsaker, som for eksempel tomater.

Sulten nå? Siste stopp er Islenskibærin, en av de berømte plengressdyrkende gårdene på øya. I et hus med torvtekket tak får du smake på det beste Island har å by på av mat, inkludert røkt lammekjøtt, tørrfisk, flatbrød og pannekaker med rabarbragelé, servert med urtete.

Returner til Reykjavík når turen er over, lykkelig og mett på herligheter fra det islandske kjøkken.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Sentralt beliggende hoteller i Reykjavík eller cruiseskipshavna i Reykjavík.

Reykjavík har utstedt et forbud mot turistkjøretøy i sentrum av byen. Det er ikke mulig å hente passasjerer i sentrum av byen rett foran hotellet.

Alle passasjerer må i stedet komme til nærmeste busshentested. Hotellet kan hjelpe dem med å finne nærmeste hentested.

Avreisetid:

Kl. 9.30Henting starter 30 minutter før dette tidspunktet
Varighet:
8 timer 30 minutter (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Returnerer til det opprinnelige avreisestedet rundt klokken 18.00

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Den gyldne sirkel – Tur med smaking på gourmetmat

Delicious Golden Circle Tour

Inkluderinger:
 • Henting og bringing ved hotellet (kun tilgjengelig for enkelte hoteller)
 • Profesjonell guide
 • Matsmaking
Unntak:
 • Mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
 • Driks (valgfritt)
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Vurderinger fra andre reisende

Anmeldt av: Berit Helene H , april 2015

Fantastisk opplevelse med innlagt mat ! Vi har vært på Golden Cirkle Tour tidligere og det var bra, men dette med gourmet svarte virkelig til forventningen! Meget hyggelig å møte mennesker som virkelig brenner Deres virke!