Velg dato og reisende

Antall reisende
Laster inn tilgjengelige alternativer …


Time3 timer (Omtrentlig)
TicketMobilbillett

Oversikt

Ta en privat spasertur eller en spasertur med liten gruppe (avhengig av hvilket alternativ du velger) gjennom Louvre-museet i Paris, og gå forbi køen ved å bestille på forhånd. Denne gå-forbi-køen-turen hjelper deg å utforske samlingen med malerier, skulpturer og arkitektur sammen med en lokal ekspertguide. Antall deltagere er begrenset til maksimalt 25 personer, slik at du er sikret å få personlig oppmerksomhet fra guiden. Oppgrader billetten til en privat tur kun for din gruppe.

Denne turen er utformet spesielt for å fremheve de mest berømte verkene i Louvre-museet. Du går inn i Louvre gjennom den opprinnelige middelalderbygningen fra 1100-tallet og blir med guiden på en reise fra det ene fantastiske galleriet til det neste, der dere drar på en tidsreise og ser verk fra år 450 f.Kr. til 1800-tallet.

Anmeldelser

Anmeldelser fra Viator-reisende

5,0
1 994 anmeldelser
5 Stjerne
4 Stjerne
3 Stjerne
2 Stjerne
1 Stjerne
T
, jun 2015

Litt for mange mennesker i Louvre til at man kunne nyte turen fullt ut. Derfor 4 stjerner og ikke 5. Men guiden var kjempeflink. God til å fortelle og viste oss et interessant utvalg av gjenstander og deler av musèet.

B
, mai 2015

Flink guide, men syns det var unødvendig å ta toalettpause fem minutt etter at turen starta ...

s
, mai 2015

Jeg synes dette opplegget var helt ypperlig. Guiden vår var engasjert, hadde mye kunnskap og snakket bra engelsk. Vi ble vist de største verkene på Louvre og fikk mye spennende informasjon til hvert verk vi så, noe som gjorde opplevelsen enda større. Jeg vil anbefale denne guideturen med mulighet til å gå rett inn i Louvre og forbi den lange køen.

L
, apr 2015

Dette likte jeg veldig og skal komme tilbake for å se videre.

K
, mar 2015

God guide. Vi besøkte de mest anerkjente mesterverkene og fikk et godt innblikk i historien til disse samt historien til selve Louvre.

W
, sep 2014

Fantastiskopplevelse, også for våre to tenåringsjenter, vel verdt pengene. Tror vi valgte riktig tidspunkt, en fredag kveld, basert på erfaringer hentet fra internett.

P
, sep 2014

Kan anbefale guidet tur. Fin info og morsomme historier fra en som var godt over middels interessert i louvre.
Alt gikk smertefritt.
Det anbefales tidlig eller seine turer på dagen for å unga mange mennesker.

K
, sep 2014

Superflink guide

c
, sep 2018

Fab was a great tour guide. So much to see at the Louvre.

R
, sep 2018

This was a wonderful way to see the Louvre. Our guide, Z, was so knowledgeable and provided a first rate experience for us. We would highly recommend this!


Phone
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59
Produktkode: 3731LOUVRE

Utforsk lignende ting å gjøre