Paris, Frankrike

Beklager, men dette produktet er for tiden utilgjengelig

Se lignende produkter
Laster inn tilgjengelige alternativer …


clock-o11 timer (Omtrentlig)
ticket-oMobilbillett

Oversikt

Besøk fornøyelsesparken Parc Asterix utenfor Paris med denne praktiske pakken som inkluderer transport og adgang til parken. Ta med deg barna, og gjør deg klar for fantastisk dag med familien i en av Frankrikes største fornøyelsesparker som har mer enn 30 attraksjoner. Parken tilbyr spenning for alle aldre med alt fra berg- og dalbaner til liveforestillinger.
  • Uavhengig transport og inngangspriser til fornøyelsesparken Parc Asterix
  • Ville attraksjoner og liveforestillinger i Frankrikes nest største fornøyelsespark
  • Ta berg- og dalbanene Goudurix og Tonerre de Zeus
  • Transport tur-retur i buss med klimaanlegg fra Paris sentrum
Fornøyelsesparken Parc Asterix ligger bare 30 km nord for Paris og tilbyr en praktisk dagstur for familien. Adgang samt henting og bringing med buss med klimaanlegg fra Paris sentrum er inkludert, slik at du kan konsentrere deg om å ha det moro.

Når du kommer frem, kan du velge mellom mer enn 30 utendørsattraksjoner og andre attraksjoner som tilbyr spenning for alle aldre og smaker. Gå til berg- og dalbanen Goudurix for en ellevilt eventyr med syv looper. Prøv Tonerre de Zevs, en av de største berg- og dalbanene av tre i Europa, eller begi deg ut på et elveeventyr med Le Grand Splatch.

De minste kan besøke flere rolige attraksjoner som karusellen, eller se en liveforestilling som den fortryllende Magique Panoramix. Reisen avsluttes med transport tilbake til Paris på slutten av dagen.
mobile_o
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59
Produktkode: 2050AS


Utforsk lignende ting å gjøre