Oslo-bytur inkludert Frammuseet eller Kon-Tiki Museet

 • Sted: Oslo, Norge
 • Varighet: 4 timer (ca.)
Fra USD 54,40

Vis priskalender

Lavprisgaranti

Du må skrive ut og vise frem en papirkvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
 • Lagre
Oppdag tre av høydepunktene i Oslo – Holmenkollbakken, Vigelandsparken og Frammuseet eller Kon-Tiki Museet – med en busstur i byen! Lær om byens historie og kultur, sjekk ut Norges verdensberømte hoppbakke på Holmenkollen (utenfra og kort pause), og ta deg en spasertur rundt Gustav Vigelands skulpturer med en guide ved din side. Besøk så enten Frammuseet eller Kon-Tiki Museet (ditt valg) før du reiser tilbake til Oslo sentrum med buss (om vinteren) eller båt (på sommeren).

Turspråk

Lyd Norsk
Guide Engelsk
Møt guiden din like ved Oslo rådhus, og hopp deretter på luksusbussen for en bytur. Slapp av mens du reiser gjennom sentrum av hovedstaden, og lytt til guiden som forklarer om kulturen og severdighetene i Oslo.

Fortsett til den berømte Holmenkollbakken, som ble brukt under vinter-OL i 1952, og som siden har blitt fullstendig oppusset med et nytt senter som åpnet i 2010. Her har du omtrent 30 minutter hvor du kan nyte den vakre utsikten over Oslo (væravhengig), ta bilder og utforske området. Med plasseringen øverst på kollen er denne ikoniske hoppbakken kjent for å være et av byens flotteste utsiktspunkter.

Neste stopp er Vigelandsparken, hvor guiden tar deg med på en guidet tur rundt den verdensberømte samlingen av skulpturer laget av den populære norske kunstneren Gustav Vigeland. Parken rommer over 200 statuer av bronse og granitt, og er en av Norges toppattraksjoner, med besøkende fra hele verden. Se etter den 17 meter høye Monolitten i tillegg til Sinnataggen, en skulptur av en sint gutt fra London.

Deretter kan du velge å besøke enten Frammuseet eller Kon-Tiki Museet, som begge ligger ved siden av hverandre på Bygdøy. På Frammuseet kan du lære om modige norske oppdagelsesreisende og deres berømte polekspedisjoner, og du kan også gå om bord i det berømte polarskipet Fram. Dersom du heller skulle ønske det, kan du besøke Kon-Tiki Museet for å lære om Thor Heyerdahls utrolige sjøreiser, og se flåtene han brukte til å seile på verdenshavene (Kon-Tiki og RA II)

Herfra reiser du med buss tilbake til sentrum (1. januar til og med 15. mars og 15. oktober til og med 31. desember), eller med båt (16. mars til og med 14. oktober).

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Kronprinsesse Märthas plass – ved det vestre tårnet til rådhuset
Avreisetid:
Kl. 10.30 Møt opp på avreisestedet 10–15 minutter før tiden for innsjekking.

Startstedet for turen er innen gangavstand fra cruisehavnen

Varighet:
4 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Det opprinnelige avreisestedet (om vinteren) eller Rådhusbryggene pir nr. 3, som ligger bak rådhuset (ca. 5 minutters gange fra det opprinnelige avreisestedet)

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Avreise klokken 10.30
Kode: OSH1030

Utvalgte høydepunkter i Oslo, tur med avgang kl. 10.30

Engelsk
Norsk
Fra
USD 54,40
Prisinformasjon

Informasjon om kvittering

Det er nødvendig med en papirkvittering for denne attraksjonen/aktiviteten. Du må skrive ut og ta med deg kvitteringen på aktivitetsdagen, som angitt av den lokale leverandøren. Hva er dette?

Tilleggsinformasjon

Oslo-bytur inkludert Frammuseet eller Kon-Tiki Museet

Oslo Combination Cruise and Tour

Inkluderinger:
 • Busstur
 • Autorisert Oslo-guide (engelsktalende) 
 • Lydguide bare på bussen på: spansk, fransk, italiensk, tysk, russisk, dansk, norsk 
 • Holmenkollbakken (utenfra og ca. 30 minutters stopp)
 • Vigelandsparken (guidet spasertur, ca. 40–45 minutter)
 • Inngangsbilletter til enten Frammuseet eller Kon-Tiki Museet på Bygdøy 
 • Returner fra Bygdøy til sentrum med buss (om vinteren) eller med båt (om sommeren)
Unntak:
 • Henting ved og bringing til hotellet
 • Mat og drikke
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • I sommersesongen (16.03.2018–14.10.2018) vender man tilbake fra museene på Bygdøy til sentrum med båt (ca. 10-minutters tur), resten av året foregår reisen med buss.
 • Innebærer en moderat mengde spasering
 • Ikke tilgjengelig for rullestolbrukere
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.