Panoramatur i Oslo

 • Sted: Oslo, Norge
 • Varighet: 3 timer (ca.)
Fra USD 35,14

Vis priskalender

Lavprisgaranti

Du må skrive ut og vise frem en papirkvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
 • Lagre
Se severdighetene i Oslo med en ekspressomvisning på to timer via buss, inkludert stopp i Vigelandsparken og Holmenkollbakken (kun fotostopp)! Med en erfaren lokal guide utforsker du de to berømte severdighetene, tar inn synsinntrykkene fra statuene laget av Gustav Vigeland samt panoramautsikten over byen fra Norges ikoniske hoppbakke. Forsett til sentrum med buss, og se toppattraksjoner som Akershus slott og festning og Oslo domkirke, mens guiden forteller om byen.

Turspråk

Lyd Norsk
Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Omfattende tur rundt i byen
 • Informativ, vennlig og profesjonell guide
Møt guiden din ved Oslo rådhus, og hopp deretter på luksusbussen for en omvisning i byen. Første stopp er Vigelandsparken, hvor du spaser gjennom den verdensberømte samlingen av statuer laget av den kjente billedhuggeren Gustav Vigeland. Med over 200 statuer i bronse og granitt er parken en av de største attraksjonene i Norge, og den tiltrekker seg besøkende fra hele verden. Se etter den 14 meter høye Monolitten i tillegg til Sinnataggen.

Fortsett til den berømte Holmenkollbakken, som ble brukt under vinter-OL i 1952, og som siden har blitt fullstendig gjenoppbygget med et nytt senter som åpnet i 2010. Her har du omtrent 20 minutter hvor du kan nyte utsikten over Oslo og ta bilder. Med plasseringen øverst på kollen er denne ikoniske hoppbakken kjent for å være et av byens flotteste utsiktspunkter. Dette en kun en fotostopp.

Reis tilbake til Oslo sentrum, og fortsett omvisningen rundt i sentrum. Se et utvalg av toppattraksjonene Oslo har å by på, for eksempel Akershus slott og festning og Slottsparken, mens guiden forteller om byens kultur og historie. Nøyaktig hva du får se er avhengig av hvilken reiserute som blir valgt den dagen, men som regel vil du også se Oslo domkirke, Oslofjorden og Operahuset i Oslo.

Etter to timer med utforsking av byen reiser dere tilbake til turens utgangspunkt ved Oslo rådhus hvor omvisningen avsluttes.

Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Kronprinsesse Märthas plass – ved det vestre tårnet til rådhuset.
Avreisetid:
Kl. 10.30 Møt opp 10–15 minutter før avreise for innsjekking. 

Startstedet for turen er innen gangavstand fra cruisehavnen

Varighet:
3 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Går tilbake til opprinnelig avreisested

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Avreise klokken 10.30
Kode: OPT1030

Panoramatur i Oslo, avgang kl. 10.30

Engelsk
Norsk
Fra
USD 35,14
Prisinformasjon

Informasjon om kvittering

Det er nødvendig med en papirkvittering for denne attraksjonen/aktiviteten. Du må skrive ut og ta med deg kvitteringen på aktivitetsdagen, som angitt av den lokale leverandøren. Hva er dette?

Tilleggsinformasjon

Panoramatur i Oslo

Oslo City sightseeing

Inkluderinger:
 • Transport med buss
 • Godkjent lokal guide (engelsktalende) 
 • Lydguide bare på bussen på: spansk, fransk, italiensk, tysk, russisk, dansk, norsk
 • Holmenkollbakken (utenfra) 
 • Vigelandsparken (guidet spasertur) 
Unntak:
 • Henting ved og bringing til hotellet
 • Mat og drikke
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Ikke tilgjengelig for rullestolbrukere
 • Innebærer en moderat mengde spasering
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.