Oslo 2-i-1-tur: Grand City-omvisning og cruise på Oslofjorden

 • Sted: Oslo, Norge
 • Varighet: 7 timer (ca.)
Fra USD 81,63

Vis priskalender

Lavprisgaranti

Du må skrive ut og vise frem en papirkvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
 • Lagre
Kombiner Oslos populære attraksjoner med det beroligende Oslofjordlandskapet på en sju timer lang kombinert opplevelse som omfatter en bytur og et sightseeingcruise! Utforsk byen via buss i fem timer, med besøk til Vigelandsparken og Holmenkollbakken (utenfra) samt omvisning på to av Oslos berømte museer: enten Frammuseet eller Kon-Tiki Museet (ditt valg) og deretter Vikingskipshuset. Deretter går turen ut på Oslofjorden, hvor du får se de vakre øyene langs kysten mens guiden om bord forteller om historien deres – en perfekt måte å avslutte en dag med sightseeing på!

Turspråk

Lyd Norsk
Guide Engelsk
Møt guiden din ved det vestlige tårnet til Oslo rådhus, og gå om bord i den komfortable bussen for byturen din. Len deg tilbake og slapp av mens du reiser, og lytt til guiden som forteller om Oslos historie, kultur og severdigheter. Første stopp er den berømte Holmenkollbakken, et nasjonalsymbol og arenaen for vinter-OL i 1952. Her har du omtrent en halvtime til å nyte den dramatiske utsikten over byen, ta bilder og utforske området. Deretter fortsetter du videre til Vigelandsparken, hvor du finner en verdensberømt samling av skulpturer som alle er laget av den svært produktive norske billedhuggeren, Gustav Vigeland. Gå rundt blant granitt- og bronseskulpturene, mens du lytter til guiden. Deretter går reisen videre til Bygdøy, et landlig bystrøk hvor man finner mange av Oslos populære attraksjoner. 

Velg fritt mellom et besøk til Frammuseet eller Kon-Tiki Museet. Ved Frammuseet kan du se polarskipet Fram, et trefartøy som seilte i Nordishavet på 1800-tallet. Få en omvisning på den mektige skonnerten – den første båten som noensinne nådde Sørpolen – og lær om livet til sjøs under strenge polarforhold. Etter en omvisning på museet har du tid til å utforske utstillingene og gjenstandene.

Du kan også besøke Kon-Tiki Museet. Museet er oppkalt etter flåten som den berømte oppdagelsesreisende Thor Heyerdahl seilte med mellom Peru og Polynesia. Se flåten og andre fartøyer, for eksempel den like imponerende Ra II.

Etter besøket til enten Frammuseet eller Kon-Tiki Museet, utforsker du sammen med guiden Vikingskipshuset, som huser tre av verdens best bevarte vikingskip, og får en introduksjon til vikingtiden. 

Etterpå kjøres du tilbake til utgangspunktet, der guiden tar deg med på en 5 minutter lang tur til bryggen, hvor du går om bord på sightseeingcruisebåten. Herfra kan du nyte synet av byen fra vannet, mens dere seiler forbi de idylliske buktene og øyene i Oslofjorden. Finn deg et sete i den tildekte delen av båten, eller sett deg ut i solen hvis været er varmt. Fjorden er en perle, med en rekke øyer som alle har egne landemerker og sin egen historie. Lær om kajakk- og kanopadlingen samt fisket som finner sted i Oslofjorden, og se hyttene som ligger spredt rundt på øyene.

Etter et to timer langt cruise i Oslofjorden går du i land på piren bak rådhuset, der kombinasjonsturen avsluttes.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Kronprinsesse Märthas plass – ved det vestre tårnet til rådhuset
Avreisetid:
Kl. 10.30 Møt opp 10–15 minutter før tiden for innsjekking.

Startstedet for turen er innen gangavstand fra cruisehavnen

Varighet:
7 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Turen avsluttes kl. 17.30 på Rådhusbryggene pir nr. 3, som ligger like ved det opprinnelige startpunktet (ca. 3–5 minutters gange fra rådhuset).

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Avreise klokken 10.30
Kode: OGT1030

Stortur i Oslo, avgang kl. 10.30

Engelsk
Norsk
Fra
USD 81,63
Prisinformasjon

Informasjon om kvittering

Det er nødvendig med en papirkvittering for denne attraksjonen/aktiviteten. Du må skrive ut og ta med deg kvitteringen på aktivitetsdagen, som angitt av den lokale leverandøren. Hva er dette?

Tilleggsinformasjon

Oslo 2-i-1-tur: Grand City-omvisning og cruise på Oslofjorden

Full Day Grand Tour of Oslo

Inkluderinger:
 • Autorisert Oslo-guide (engelsktalende)
 • Lydguide bare på bussen på: spansk, fransk, italiensk, tysk, russisk, dansk, norsk. 
 • Busstur (fem timer)
 • Holmenkollbakken (utendørsutsikt og en halvtimes pause) 
 • Guidet spasertur gjennom Vigelandsparken (ca. 45 minutter)
 • Inngangsbilletter til to museer: enten til Frammuseet eller Kon-Tiki Museet (ditt valg) og til Vikingskipshuset 
 • Sightseeingcruise på fjorden (to timer)
Unntak:
 • Henting ved og bringing til hotellet
 • Mat og drikke
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Innebærer en moderat mengde spasering
 • Ikke tilgjengelig for rullestolbrukere
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.