Pakketur i Oslo: Vigelandsparken, Frammuseet eller Kon-Tiki Museet, og Vikingskipshuset

  • Sted: Oslo, Norge
  • Varighet: 5 timer (ca.)
Fra USD 59,50

Vis priskalender

Lavprisgaranti

Du må skrive ut og vise frem en papirkvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
  • Lagre
Besøk Frognerparken (kjent som Vigelandsparken) og fremragende Oslo-museer på en halvdagstur i Oslo. Reis med buss mellom de ulike attraksjonene, og lær om hvert sted fra guiden. Her kan du beundre imponerende skulpturer skapt av Gustav Vigeland, nyte utsikten på et fotostopp ved den verdensberømte hoppbakken, og deretter spasere rundt i enten Frammuseet eller Kon-Tiki Museet (ditt valg) og Norsk Folkemuseum.

Turspråk

Guide Engelsk
Møt guiden din ved Oslo rådhus, og hopp deretter på luksusbussen for en omvisning i byen. Nyt en behagelig reise gjennom sentrum av Norges hovedstad, mens guiden forteller om byens kultur og severdigheter.

Stopp ved Vigelandsparken, og spaser gjennom den verdensberømte samlingen av statuer laget av den kjente norske billedhuggeren Gustav Vigeland. Parken rommer over 200 statuer av bronse og granitt, og er en av Norges toppattraksjoner, med besøkende fra hele verden. Se etter den 14 meter høye Monolitten i tillegg til Sinnataggen.

Fortsett til Holmenkollbakken (kun fotostopp), som ble brukt under vinter-OL i 1952, og som siden har blitt fullstendig oppusset med et nytt senter som åpnet i 2010. Her har du omtrent 20 minutter hvor du kan nyte utsikten over Oslo og ta bilder. Med plasseringen øverst på kollen er denne ikoniske hoppbakken kjent for å være et av byens flotteste utsiktspunkter. Dette er kun et fotostopp.

Reisen går videre til Bygdøy, et landlig bystrøk hvor man finner mange av toppattraksjonene i Oslo. Få med deg en omvisning i Norsk Folkemuseum, Norges største museum og et av de eldste utendørsmuseene i verden, med blant annet en velkjent, verdensberømt stavkirke bygd på 1200-tallet.

Velg deretter mellom et besøk på Frammuseet eller Kon-Tiki Museet. Ved Frammuseet kan du se polarskipet Fram, et trefartøy som seilte i Nordishavet på 1800-tallet. Få en omvisning på den mektige skonnerten – den første båten som noensinne nådde Sørpolen – og lær om livet til sjøs under strenge polarforhold. Etter en omvisning på museet har du tid til å utforske utstillingene og gjenstandene.

Du kan også besøke Kon-Tiki Museet. Museet er oppkalt etter flåten som den berømte oppdagelsesreisende Thor Heyerdahl seilte med mellom Peru og Polynesia. Se flåten og andre fartøyer, for eksempel den like imponerende Ra II. Hør historier om Thor Heyerdahls modige ekspedisjoner fra guiden, og fortsett så til Norsk Folkemuseum hvor du blant annet kan se den ikoniske og verdensberømte stavkirken som ble bygd på 1200-tallet.

Gå tilbake til bussen og avslutt reisen ved Rådhuset i Oslo.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Ved det vestre tårnet til Rådhuset
Avreisetid:
Kl. 10.30
Varighet:
5 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Returnerer til opprinnelig avreisested kl. 15.15

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Avreise kl. 10.30
Kode: OAI1030

Pakketur i Oslo med avgang kl. 10.30

Engelsk
Fra
USD 59,50
Prisinformasjon

Informasjon om kvittering

Det er nødvendig med en papirkvittering for denne attraksjonen/aktiviteten. Du må skrive ut og ta med deg kvitteringen på aktivitetsdagen, som angitt av den lokale leverandøren. Hva er dette?

Tilleggsinformasjon

Pakketur i Oslo: Vigelandsparken, Frammuseet eller Kon-Tiki Museet, og Vikingskipshuset

Oslo City Sightseeing

Inkluderinger:
  • Transport med buss
  • Lokal guide
  • Inngangsavgifter til museer
Unntak:
  • Driks (valgfritt)
  • Henting ved og bringing til hotellet
  • Mat og drikke
Tilleggsinformasjon:
  • Bekreftelse fås ved bestilling.
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.