Viator

Provençalsk matlagingskurs i Nice

  • Turkode: 6672MENUCOOK
  • Sted: Nice, Frankrike
  • Varighet: 90 minutter (ca.)

Beklager, men dette produktet er for tiden utilgjengelig

  • Informasjon
Lær å tilberede tradisjonell og regional fransk mat med ferske og kortreiste råvarer i løpet av dette 1,5 -timers provençalske matlagingskurset i Nice. Hakk, krydre, skjær og kutt så mye du orker, alt under det vaktsomme blikket til en kunnskapsrik instruktør på et matlagingskurs. Tilbered et tradisjonelt 3-retters måltid med forrett, hovedrett og dessert, og følg oppskriftene nøye. Få nyttige tips og triks for provençalsk og niceansk mat, og la de friske råvarene spille hovedrollen idet du begynner tilberedingen. Ved slutten av kurset tar du med deg rettene, så du kan kose deg hjemme.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

  • Tur for liten gruppe
  • Alt nødvendig utstyr er inkludert
  • Informativ, vennlig og profesjonell guide
Møt kokkeinstruktøren og de andre kokkene på et matlagingskurs i det gamle Nice, og gjør deg kjent med utformingen av kjøkkenet før du starter det 1,5-timer lange kurset i tilbereding av provençalske matretter. Fokuset er veldig mye på «la cuisine niçoise», og menyene varierer etter årstidene (se eksempelmenyen nedenfor).

Det franske kjøkkenets har ord på seg for å holde høy kvalitet – fra hjørnekafeer helt opp til Michelin-restauranter over hele verden – og kystbyen Nice er ikke noe unntak. Fersk fisk fra Middelhavet og kortreist frukt og grønnsaker dominerer menyene i private hjem og restauranter over hele Nice, og friskhet er det viktigste.

Arbeid med kjøtt eller fisk som brasme, lytt til nyttige tips og råd fra den kunnskapsrike instruktøren under tilberedingen av et deilig 3-retters måltid med forrett, hovedrett og dessert. Etter at du er ferdig på kjøkkenet, tar du med deg rettene for å nyte dem.

Eksempelmeny (kan endres):

Sesongbetonte retter:
  • Kremet selleri med pepper og sjøkreps
  • Filet av St. Petersfisk stekt i smør med ingefær og galangal
  • Asparges med sitrus og en kremet risotto med tomme (en ostetype)
  • Jordbærsabayonne med sitrongress
Niceansk mat
  • Niceansk salat
  • Pepperpreget socca (en type pannekake av kikerter)
  • Niceanske fylte grønnsaker

Programinformasjon

Avreisested:
Vieille Ville (gamlebyen)
Avreisetid:
Kl. 17.00
Varighet:
90 minutter (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Returnerer til opprinnelig avreisested

Tilleggsinformasjon

Provençalsk matlagingskurs i Nice

Provencal Cooking Class in Nice

Inkluderinger:
  • Ingredienser og utstyr
  • Profesjonell instruktør
  • 3-retters måltid som tilberedes og tas med
Unntak:
  • Mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
  • Henting ved og bringing til hotellet
  • Driks (valgfritt)
Tilleggsinformasjon:
  • Du får bekreftelse i løpet av 48 timer etter at du har bestilt, avhengig av ledig kapasitet
Reiseplan:
Eksempelmeny (kan endres):

Sesongbetonte retter:
  • Kremet selleri med pepper og sjøkreps
  • Filet av St. Petersfisk stekt i smør med ingefær og galangal
  • Asparges med sitrus og en kremet risotto med tomme (en ostetype)
  • Jordbærsabayonne med sitrongress
Niceansk mat
  • Niceansk salat
  • Pepperpreget socca (en type pannekake av kikerter)
  • Fylte grønnsaker à la Nice
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller 2 dag(er) eller senere før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.