Dagstur med fly fra New York til Niagarafallene

 • Sted: New York City, New York
 • Varighet: 14 timer (ca.)
Fra USD 549,00

Vis priskalender

Lavprisgaranti

Du må skrive ut og vise frem en papirkvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
 • Lagre
Oppdag den vakre og mektige Niagara Falls på en dagstur fra New York. Du flyr til den nordlige delen av delstaten New York, tar en tur på både den amerikanske og kanadiske siden av fossen (ikke glem passet!) og får med deg alle attraksjonene, inkludert en tur på et Niagara-cruise eller Journey Behind the Falls. Og når denne fantastiske dagen er på hell, tar du et kveldsfly tilbake til New York.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Blir sannsynligvis raskt utsolgt
 • Alle inngangsbilletter inkludert
 • Flybilletter tur/retur
 • Lunsj inkludert
 • Turen er tilgjengelig for rullestolbrukere
 • Alle avgifter, drivstofftillegg og serviceavgifter er inkludert
Etter at du har blitt hentet ved hotellet på Midtown Manhattan, blir du transportert til flyplassen for å fly til den nordlige delen av delstaten New York (flytid på omtrent én time). Ved ankomst blir du møtt av guiden før du går om bord i bussen til Niagarafallene.

Etter lunsj er det på tide å ta en båttur ved Niagarafallene for å oppleve fossefallene på nært hold. Den 30 minutter lange båtturen går gjennom det skummende vannet til bunnen av American Falls og Horseshoe Falls. Du kommer så nær at du kan kjenne den kalde vannspruten mot huden.

Båtturer ved Niagarafallene arrangeres bare i månedene med varmest vær, vanligvis fra mai til oktober. Hvis du reiser fra november til april, kan du i stedet ta Journey Behind the Falls-turen. En heis fører deg bak de store fossefallene, der du får tordnende nærkontakt med Niagarafallene. Vær oppmerksom på at båtturer ved Niagarafallene kanskje slutter før 31. oktober, avhengig av værforholdene.

Denne turen er svært populær, og derfor anbefaler vi at du reserverer plass minst fem dager på forhånd.

Merk: Når du bestiller, må du oppgi navn og fødselsdato slik det vises i passet til hver enkelt passasjer. Du blir også bedt om å fortelle hvilket hotell du bor på, slik at leverandøren kan forberede hentingen. Hvis denne informasjonen ikke oppgis, kan det føre til at reservasjonen ikke fullføres. Eventuelle navneendringer etter reservasjonen vil føre til et tilleggsgebyr fra leverandøren.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Turen har avreise fra hoteller på Manhattan mellom 23rd og 74th Street
Avreisetid:
Mellom kl. 4.45 og kl. 9.30, avhengig av flyavgangen (du får nøyaktig klokkeslett når du bekrefter på nytt)

Henting fra hoteller starter før dette tidspunktet, du må kontakte din lokale leverandør for å få nøyaktig tidspunkt for hentingen.

Varighet:
14 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Returnerer til opprinnelig avreisested (mellom kl. 19.00 og 21.00)

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Dagstur til Niagara Falls
Kode: ENG

Dagstur til Niagarafallene fra New York med fly

Engelsk
Fra
USD 549,00
Prisinformasjon

Informasjon om kvittering

Det er nødvendig med en papirkvittering for denne attraksjonen/aktiviteten. Du må skrive ut og ta med deg kvitteringen på aktivitetsdagen, som angitt av den lokale leverandøren. Hva er dette?

Tilleggsinformasjon

Dagstur med fly fra New York til Niagarafallene

Niagara Falls

Inkluderinger:
 • Pris på tur-returbillett mellom NYC og den nordlige delen av delstaten New York
 • Guidet halvdagstur til Niagarafallene fra amerikansk og kanadisk side
 • Båttur ved Niagarafallene (mai–oktober) eller Journey Behind the Falls (november–april)
 • Full lunsjbuffé på panoramarestauranten med utsikt over fossen
 • Lokal transport på Manhattan (bare hoteller mellom 23. og 74. street) til/fra New York lufthavn og fra New York lufthavn til/fra Niagarafallene
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelse i løpet av 48 timer etter at du har bestilt, avhengig av ledig kapasitet
 • Hver passasjer har ansvar for å besitte myndighetsgodkjent dokumentasjon. Amerikanske statsborgere må vise ekstra dokumentasjon for å komme inn i Canada. Ikke-amerikanske statsborgere må kanskje ha Canadisk visum. Sjekk hvilke krav du må oppfylle for å komme inn i Canada.
 • Du må ha med deg gyldig pass på turen.
 • Tilgjengelig for personer som bruker rullestol. Oppgi om det er behov for hjelp med rullestol når du bestiller
 • Hvis flyreiser mot formodning skulle bli avlyst av en eller annen grunn (som tekniske problemer eller dårlig vær), forbeholder turoperatøren retten til å erstatte returflyet med retur via buss hvis ingen andre flyreiser er tilgjengelige.
 • Kontaktperson og/eller hotell i New York må oppgis for å fullføre reservasjonen.
 • Turoperatøren påtar seg ikke ansvar for fly- og bussforsinkelser. Hvis passasjerer må overnatte ved Niagarafallene på grunn av dårlig vær eller kansellering av fly/buss, vil eventuelle merkostnader som påføres passasjerer for hotellopphold, måltider og personlige utgifter, være passasjerens ansvar.
 • Barn som er 18 måneder eller yngre, går gratis
Merk: Når du bestiller, må du oppgi navn, kjønn og fødselsdato slik det vises i passet til hver enkelt passasjer. Du blir også bedt om å fortelle hvilket hotell du bor på, slik at leverandøren kan forberede hentingen. Hvis denne informasjonen ikke oppgis, kan det føre til at reservasjonen ikke fullføres. Eventuelle navneendringer etter reservasjonen vil føre til et tilleggsgebyr fra leverandøren.

Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.
 • Viator bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din på nettstedet. Lær mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler, og om hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler.
 • Lukk melding