All-Access 9/11-opplevelse: Ground Zero-tur, 9/11 Memorial and Museum, One World Observatory

 • Sted: New York, New York
 • Varighet: 5 timer (ca.)
Fra USD 109,00

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Denne fullstendige opplevelsen av 11. september-steder i Manhattan inkluderer en 1,5 timers guidet rundtur ved Ground Zero og 9/11 Memorial, pluss inngang til 9/11 Museum og One World Observatory. Mens du blir ledet av en lokal New York-guide med personlig tilknytning til hendelsene den 11. september, vil du få høre historier om tragedien og heltemotet og få en dypere forståelse av angrepet og ettervirkningene. Velg mellom to avgangstider når du bestiller.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Unngå køen
 • Blir sannsynligvis raskt utsolgt
 • Avreise morgen eller ettermiddag
 • Nyt den fantastiske utsikten fra luften
Til minne om 11. september 2001, tar denne turen tar deg gjennom det tidligere World Trade Center i New York City, hvor hendelsene den 11. september fant sted. Du vil bli veiledet av New York-innbyggerne som har tilknytning til den dagen, lytte til deres personlige historier og rørende beretninger om heltemotet til mange andre.

Ground Zero
Omvisningen begynner ved St. Paul's Chapel, den eldste offentlige bygningen i New York City som fortsatt er i kontinuerlig bruk, som på mirakuløst vis overlevde fallende steiner fra 11. september-angrepet til tross for at den er ett kvartal unna. Den ble et provisorisk redningsmottak i dagene etterpå, og jerngjerdet ble en oppslagstavle hvor familiemedlemmer hang opp etterlysninger av savnede personer. I dag, med gaver mottatt fra folk fra hele verden som støtter New York, fungerer den som en hyllest. Når du fortsetter til Firefighter’s 9/11 Memorial Wall, vil du få høre de heroiske historiene til utrykningspersonellet, og se Engine and Ladder Company 10/10, brannstasjonen på Ground Zero.

9/11 Memorial
Gå inn i 9/11 Memorial, hvor du kan vise den siste ære til dem som mistet livet i World Trade Center. Se Reflecting Absence Memorial, den menneskeskapte fossen inne i minnesmerket, som symboliserer det enorme tomrommet etter tragedien. Les navnene på de nesten 3000 ofrene plassert rundt fossen ved siden av deres venner, familiemedlemmer og kolleger, og se det nye World Trade Center stige opp fra bakken. På slutten av turen, gir guiden deg en tidsbestemt inngangsbillett for å minimere ventetiden på museet, som du besøker først, etterfulgt av observatoriet.

9/11 Museum
Inngangstidspunktet til museet er ca. 12:00 for 10:30-turen eller 15:30 for 14:00-turen (velg foretrukket tur tid når du reserverer), men dette kan variere avhengig av tilgjengelighet. Guiden gir deg en forsmak på museet og hva du kan forvente deg slik at du kan optimalisere tiden på innsiden, og ikke går glipp av å se noe som er viktig for deg. Besøket er uten guide, slik at du kan utforske i ditt eget tempo for å se gjenstander fra angrepet og høre opptak fra folk som var der den dagen.

One World Observatory
Etter å ha forlatt museet, kan du dra til One World Trade Center, kalt Freedom Tower, for å besøke One World Observatory. Dette panoramiske utsiktspunktet er et underverk av ingeniørkunst og arkitektur. Programmet starter i lobbyen med «Voices», en film dedikert til mennene og kvinnene i tårnene. Deretter kan du ta Sky Pod-heisen, som går oppover 1250 for på under 60 sekunder.

Fengslende LED-skjermer, interaktive berøringsskjermvideoer, og middagstilbud gir deg rikelig å oppleve, men det virkelige trekkplasteret er utsikten mens du står hundrevis av meter over New Yorks silhuett som strekker seg over hele Manhattan.

Inngangstiden til observatoriet er etter museumsbesøket: vanligvis 14:00 for 10:30-turen eller 17:30 for 14:00-turen.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Utenfor St. Paul's Chapel på Broadway
Varighet:
5 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Turen avsluttes på One World Observatory

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

10:30am Departure
Kode: TG1

10:30 tur; 12:00 Museumsinngang; 14:00 Observatorium Inngangsbilletter er tidsbestemte for å redusere ventetider.

Engelsk
Fra
USD 109,00
Prisinformasjon
2pm Departure
Kode: TG2

14:00–15:30 tur, 15:30–17:30* Museum; 17:30–18:30* Observatorium; Inngangsbilletter er tidsbestemte for å redusere ventetider.

Engelsk
Fra
USD 109,00
Prisinformasjon
9:30am Departure
Kode: TG3

9:30 tur, 11:00 Museumsinngang; 13:00 Observatorium Inngangsbilletter er tidsbestemte for å redusere ventetider.

Engelsk
Fra
USD 109,00
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

All-Access 9/11-opplevelse: Ground Zero-tur, 9/11 Memorial and Museum, One World Observatory

9/11 Museum

Inkluderinger:
 • Profesjonell guide
 • Spasertur
 • Priser
Unntak:
 • Driks (anbefales)
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Turen gjennomføres enten det er regn eller sol. En stor del av denne turen er utendørs, så vennligst kle deg passende og vær klar for været. Turen kan flyttes dersom det oppstår vanskelige forhold. I sjeldne tilfeller av skybrudd eller i overkant dårlig vær vil turen bli kansellert og du vil bli tilbudt refusjon. Men billettene til One World Observatory og 9/11 Museum kan ikke byttes, siden de har dato/klokkeslett
 • 9/11 Museum-retningslinjer: du får en tidsbestemt inngang til 9/11 Museum. Avhengig av tilgjengelighet kan billetten din være for umiddelbart etter at omvisningen er over eller en stund senere. Museet har rett til å nekte deg adgang hvis du kommer for tidlig eller sent. Du kan ikke gå inn igjen i museet. Det er en sikkerhetskontroll etter at man går inn i museet. Alle store sekker må etterlates i garderoben. Du kan ta med deg mat og drikke, men det må spises i atriumetasjen. Ingen blitzfotografering er tillatt. Ingen snakking i mobiltelefon
 • Freedom Tower-retningslinjer: Billetter er bare tilgjengelig for en bestemt dato og klokkeslett og kan ikke brukes på et annet tidspunkt. Datoen er den samme som den valgte turdatoen. Den typiske inngangstiden for 10:30-turen er 14:00, 14:00-turen har vanligvis inngangstid 17:30. Den faktiske inngangstiden kan variere avhengig av tilgjengelighet. Dersom det ikke er noe tilgjengelig, vil du bli varslet av den lokale turoperatøren for å velge en annen dato, en annen tur eller refusjon
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen. Tilleggsinformasjon