Delfincruise med snorkling med liten gruppe fra Muskat

 • Turkode: 6406DOLPSNORK
 • Sted: Muscat, Oman
 • Varighet: 3 timer (ca.)
Fra USD 114,29

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
 • Informasjon
Se etter delfiner og oppdag Oman under vann på denne avslappende 3-timers båtturen fra Muskat. Du går om bord i en mindre båt og seiler inn i Omanbukten på jakt etter de ville skruedelfinene, tumlerne og vanlige delfinene som bor der. Du vil forbløffes over hvor grasiøse disse pattedyrene er i sitt naturlige habitat, og du får lære mer om atferden deres mens dere seiler av gårde. Til sist kan du snorkle i en av Omans vakre bukter, og drive rundt blant korallrev og eksotiske fisk. Antallet deltagere er begrenset til fire personer, slik at du får en mer personlig opplevelse.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Nærmøte med vennlige delfiner
 • Gratis henting og bringing til hotellet er inkludert
Du starter opplevelsen med å bli hentet ved hotellet ditt i sentrum av Muskat, og kjører i buss med klimaanlegg til avreisemarinaen. Du går om bord i båten, finner deg til rette på dekk og seiler til Omanbukten. Du kan sole deg og beundre Omans fjellrike kystlinje mens kapteinen navigerer båten mot et perfekt sted å se delfiner på.

Det kan ikke garanteres, men det er stor sjanse for å få se de ville stimene. Opplev delfiner som morer seg i vannet, rir på bølgene rundt båten, og kanskje til og med hopper opp og spinner i luften. Nyt synet av hvor grasiøse og raske de er, og hold kameraet klart for å fange de beste øyeblikkene.


Se også etter noen av hvalene som besøker disse farvannene. Avhengig av sesongen – oktober til mai er best – kan du få se knølhvaler, eller til og med de sjeldne falske spekkhoggerne. Mens du holder blikket på vannet, kan du forfriske deg med mineralvann eller brus (inkludert).

Etter delfinletingen seiler dere til en av Omans avskjermede bukter for å snorkle og bade. Dere får utdelt utstyr, og etter en sikkerhetsorientering kan du utforske verden under vann. Du kan drive over fargerike korallrev, svømme forbi tropiske fisk, og se setter havskilpaddene som noen ganger kommer inn i bukten. Alternativt kan du ganske enkelt nyte litt avkjølende bading.

Etter en time cruiser dere tilbake til marinaen og transporteres tilbake til Muskat, hvor turen avsluttes ved hotellet ditt.

Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Hotellet ditt sentralt i Muskat

For hoteller utenfor byen må du dra direkte til «Marina Bandar Al-Rowdha» for cruiset.
Avreisetid:
Kl. 10

Hotellhenting starter før dette tidspunktet

Varighet:
3 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Returnerer til opprinnelig avreisested

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Delfincruise med snorkling med liten gruppe fra Muskat

Muscat Dolphin Watching and Snorkeling Cruise

Inkluderinger:
 • Henting ved og bringing til hotellet
 • Ubegrenset med mineralvann og brus om bord
 • Bruk av snorkelutstyr
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Merk at det ikke kan garanteres at du får se hvaler og delfiner.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.