Togtur med Bernina Express fra Milano til de sveitsiske alper

 • Sted: Milano, Italia
 • Varighet: 12 timer 30 minutter (ca.)
Fra USD 152,79

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Ta turen med Bernina Express, et av høydepunktene i Sveits. Denne togturen tar deg langs en av de vakreste togstrekningene i verden – som nå står på UNESCOs verdensarvliste – gjennom Berninapasset til det eksklusive feriestedet St Moritz på "toppen av verden". Nyt en vakker busstur, og ta det knallrøde toget gjennom enestående landskap blant de sveitsiske alpene. Du vil også få litt tid i sjarmerende Tirano og St Mortiz.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Dagstur (fra A til B)
 • Ledet av en lokal guide
 • Togreise
Finnes det en bedre måte å nyte den utrolige utsikten til det sveitsiske landskapet og alpene året rundt på enn en tur i Bernina Express? Bernina Express, som er kjent som «det lille røde toget», ble bygget for over 100 år siden, og kjører gjennom det majestetiske fjellandskapet i de sveitsiske alpene. Denne historiske prestasjonen innen ingeniørkunst klatrer fremdeles opp 2235 meter i Bernina-passet langs en rute som er på UNESCOs verdensarvliste.

Reis med komfortabel buss fra Milano kl. 7.00, og nyt en bildeskjønn busstur til den sveitsiske byen Tirano, som ligger ved foten av alpene. Du kjører forbi fjellbekker og skogkledte åser som ligger mot en bakgrunn av bratte, snøkledte topper. Når du ankommer Tirano omtrent kl. 10.30, har du ledig tid til å utforske stedet før du går om bord på toget.

Togturen starter blant palmer og oleandere i nord-Italia, og tar deg over viadukten ved Brusio og gjennom Bernina-passet til Engadin, hvor du ankommer St. Moritz 2,5 timer senere. På veien reiser du forbi ville pass og isbreer, suser over høye broer og gjennom trange tuneller.

Denne alpine overgangen fra nord til sør gir utsikt til forbløffende landskap fra togkupeen. Ta flotte bilder av utsikten til alpene og bresjøene, og se gjennom vinduet hvordan det signalrøde toget bukter seg mot et snøkledt landskap (hvis du reiser om vinteren). Du vil se imponerende alpedaler, innsjøer og fossefall rundt nesten hver eneste sving!

Når du ankommer det eksklusive skistedet St. Moritz, går du av toget og tilbringer omtrent 1,5 timer i byen. St. Moritz ligger ved bredden av en vakker innsjø midt i øvre Engadin, og tilbyr en rekke attraksjoner. Stedet er kjent for vintersport samt polo, golf, cricket og tennis. Du fortsetter til fots for å utforske byens eleganse, og kanskje stopper du for å spise lunsj (for egen regning) eller besøker en sjokolademaker før du reiser tilbake med buss kl. 16.30. Du er fremme i Milano omkring kl. 19.30.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Milano sentrum
Avreisetid:
07.00
Varighet:
12 timer 30 minutter (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Returnerer til opprinnelig avreisested

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Tur kun på engelsk
Kode: ENG

Tur kun på engelsk

Engelsk
Fra
USD 152,79
Prisinformasjon
Tur på engelsk og spansk
Kode: ENGESP

Tospråklig tur på engelsk og spansk

Engelsk
Fra
USD 152,79
Prisinformasjon
Tur på engelsk og portugisisk
Kode: ENGPT

Tospråklig tur på engelsk og portugisisk

Engelsk
Fra
USD 152,79
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Togtur med Bernina Express fra Milano til de sveitsiske alper

Bernina Express Rail Tour to the Swiss Alps from Milan

Inkluderinger:
 • Bernina Express-billett (2. klasse)
 • Transport i buss med klimaanlegg
 • Profesjonell guide
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Mat og drikke
 • Henting og bringing ved hotellet
Tilleggsinformasjon:

 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Du må ha med deg gyldig pass på turen.
 • Du MÅ bekrefte og forhøre deg om eventuelle visumkrav før grenseovergangen. Alle visumkrav er deltakerens eget ansvar
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.