Kveldstur langs Naviglio Grande i Milano med vin og mat

 • Sted: Milano, Italia
 • Varighet: 2 timer 30 minutter (ca.)
Fra USD 69,88

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Utforsk Milanos historiske Naviglio Grande-distrikt på en to og en halv time lang spasertur om kvelden, og kos deg med vin og snacks også! Smak på et glass god vin og spaser rundt i de fortryllende gatene som innrammer kanalene, og oppdag et variert utvalg av butikker, kaféer, restauranter og barer – alt med en lokal guide. Besøk en «enoteca» (vinbar) for prøvesmaking av vin, ost, kjøtt og brød. Deretter avsluttes kvelden med en alt-du-kan-spise-aperitivo i en av de lokale favorittbarene! Antallet deltagere er begrenset til 15 personer på denne turen med liten gruppe, slik at alle får personlig oppmerksomhet.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Gratis drikke inkludert
 • Informativ, vennlig og profesjonell guide
 • Små grupper er sikret personlig service
Start kvelden i Milano med et glass vin på Porta Genova nær Naviglio Grande, byens eldste vannkanal midt i hjertet av byens natteliv. Etter introduksjonen går spaserturen gjennom området mens guiden forteller om områdets historie. Lær om hvordan Leonardo da Vinci og Napoleon kom til å bli forbundet med kanalene, og hvor du kan gå for å finne den beste Risotto alla Milanese, laget etter en ærverdig, lokal oppskrift.

Halvveis gjennom spaserturen stopper dere på en elegant «enoteca» (vinbar) for å prøvesmake lokal vin, kjøtt, ost og tradisjonelt brød. Alle maten er håndplukket fra de beste lokale råvarene, og de ansatte i baren og guiden forteller om kvaliteten og forklarer hva som gjør råvarene så unike.

Fortsett forbi kunststudioer, elegante boutiquer, bokhandlere og barer som ligger strødd gatelangs ved kanalen. Kjenn på kveldsluften som er fylt med musikk, samtaler og latter fra lokalbefolkningen, mens dere beveger dere mot det endelige bestemmelsesstedet for en tradisjonell «aperitivo»!

Denne svært populære italienske tradisjonen med en matbit og en drink før middagen kan innebære alt fra noen få nøtter til en alt-du-kan-spise-buffé! Heldigvis for deg er det sistnevnte som gjelder i dette tilfellet! Kos deg med små godbiter av italienske spesialiteter og fingermat som smelter i munnen, og prat med guiden din om restauranter og andre spisesteder i området.

Turen avsluttes inne i baren, men du kan holde på lenger hvis du ønsker. Ekstra mat og drikke er ikke inkludert i prisen.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Porta Genova, Milano sentrum
Avreisetid:
Kl. 17.30 Fra 1. april 2016 er avreisetiden kl. 18.00
Varighet:
2 timer 30 minutter (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Avsluttes på Ripa di Porta Ticinese nær Darsena del Naviglio ca. kl. 20.00

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Kveldstur langs Naviglio Grande i Milano med vin og mat

Visit the historic and trendy Navigli District in Milan

Inkluderinger:
 • Profesjonell guide
 • To glass vin og én valgfri cocktail
 • Hors d'oeuvre
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Henting ved og bringing til hotellet
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller innen én dag før reisen. I slike tilfeller blir bekreftelsen mottatt så raskt som mulig, avhengig av ledig kapasitet.
 • Ikke anbefalt for barn under 3 år
 • Gjester under 18 år må ledsages av en forelder eller verge
 • Si fra om eventuelle diettmessige spesialbehov ved bestilling
 • Innebærer en moderat mengde spasering
 • På denne turen går vi innom mange steder der underlaget er ujevnt, derfor anbefales ikke denne turen for personer som har vansker med å gå, eller for personer i rullestol
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.