Luksuskveld i Milano med spa og aperitivo

 • Sted: Milano, Italia
 • Varighet: 2 timer (ca.)
Fra USD 50,11

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Ro ned kropp og sjel med en kveld på spa i Milano, etterfulgt av 'aperitivo.’ i italiensk stil. Sjekk inn ved QC Termemilano for å bade i en av saltvannsbassengene, rens kroppen i en av badstuene, eller bestill en oljemassasje. Når du er fullstendig avslappet, ta litt aperitivo - en drink og buffé med småsnacks - akkurat som i italienerne gjør. Smak fra et utvalg av frukt, ost, brød og salat med ditt valg av vin eller saft. Gjenoppfrisket og kvikk, er du klar for en kveld på byen i Milano.

Høydepunkter

 • Nyt en dag borte fra byens kjas og mas
 • Gratis snacks inkludert
 • Gi din kjære en hyggelig opplevelse ved en spesiell anledning
Ingenting er bedre for å gjenoppfriske en reisendes kropp og sjel enn en kveld på spa. QC Termemilano spaet er spesielt elegant, og ligger i en restaurert 1800-tallsbygning som gir de besøkende en pause fra de travle bygatene utenfor.

Etter å bli tatt imot av det imøtekommende personale, er du fri til å benytte spa- og velværeanleggene som du vil i løpet av ditt halvannen times besøk. Det finnes mer enn 30 spa-behandlinger og opplevelser som du kan velge mellom, blant annet badstue, dampbad, massasje og spaets private hager. Vannet i bassengene er alle holdt ved en temperatur antatt å være den samme som de gamle romerske badene brukte - litt under 36° C. Du trenger bare å ta med badetøy, ettersom sko, badekåper og håndklær er gjort tilgjengelig for deg.

Når ditt halvannen times spabesøk er ferdig, begynner kveldens måltid slik italienere gjør det med aperitivo. En buffé med enkle småretter som ost, frukt, brød og syltetøy følger et utvalg av viner og fruktjuice. Det er den ideelle måten å gjøre ferdig spabesøket, noe som gir deg den energien du trenger for å dra tilbake til Milano for å spise middag.

Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
QC Termemilano, sentralt i Milano
Avreisetid:
Spa-behandlingen starter kl. 17.30, og aperitivo starter kl. 19.00
Varighet:
2 timer (ca.)

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT


Tilleggsinformasjon

Luksuskveld i Milano med spa og aperitivo

Milan Luxury Spa Evening with Aperitivo

Inkluderinger:
 • Inngang til spaet
 • Bruk av håndkle, badekåpe, tøfler og pleieprodukter
 • Lett buffet med drikke
Unntak:
 • Henting ved og bringing til hotellet
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Minimumsalderen er 14 år
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.