Viator

Italia og Sveits på én dag: Comosjøen og Luganosjøen fra Milano

 • Sted: Milano, Italia
 • Varighet: 10 timer 30 minutter (ca.)
Fra USD 127,07

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Besøk Italia og Sveits på én dag med en avslappende dagstur til Comosjøen, Bellagio og Lugano fra Milano! Gå om bord i en sightseeingbåt og cruise rundt den hippe Comosjøen i to timer. Deretter kan du utforske den vakre byen Bellagio. På ettermiddagen krysser dere grensen over til Sveits. Her får dere tid på egenhånd til å oppdage Luganos herlige hemmeligheter. Du kan kjøpe sveitsisk sjokolade, oppdage fin renessansekunst og beundre den fantastiske utsikten over innsjøen.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Informativ, vennlig og profesjonell guide
 • Blir sannsynligvis raskt utsolgt
 • Perfekt introduksjon for førstegangsbesøkende
Dere reiser fra Milano sentrum i buss med klimaanlegg og setter kursen mot de snødekte italienske alpene og den sveitsiske grensen. Slapp av på den naturskjønne reisen, og forbered deg på det to timer lange cruiset.

Gå om bord i båten som cruiser forbi luksuseiendommene langs strandlinjen. Du skjønner raskt hvorfor Comosjøen har blitt et av Italias mest eksklusive boligområder. Rundt innsjøen kan du se luksuriøse villaer som tilhører kjente personligheter som Sir Richard Branson og George Clooney.

Guiden forteller om de store villaene og kjendiseiere på turen. Det er også flere historiske landemerker rundt innsjøen. Når dere er tilbake på landejorden, kan du utforske den vakre byen Bellagio – Comosjøens perle. Få mest mulig ut av fritiden din her, og bli kjent med byen. Du kan innta deilig lunsj på en av Bellagios kaféer (for egen regning).

Etter pausen forlater dere området ved innsjøen og reiser over grensen til Lugano, også kjent som Sveits' Monte Carlo. Stedet ligger ved en innsjø med samme navn. Lugano er en italiensk-talende sveitsisk by og favorittferiested for velstående europeere. Det er helt opp til deg hvordan du vil bruke tiden i denne stilige byen. Hyll Luganos kulturelle scene med et besøk til Chiesa di Santa Maria degli Angioli for å se Bernardino Luinis renessansemesterverk med tittelen Passione e Crocefissione («Lidenskap og korsfestelse»). Eller du kan dra til sentrum og se etter sveitsisk sjokolade, fine luksusvarer og klær eller bare nyte severdighetene ved innsjøen.

Treff guiden din igjen senere på ettermiddagen, og avslutt dagsturen ved å reise tilbake til startpunktet i Milano sentrum.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Cadorna, Milano sentrum
Avreisetid:
Kl. 8.30 (oppmøte presist kl. 8.15)
Varighet:
10 timer 30 minutter (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Turen avsluttes på det opprinnelige avreisestedet ca. kl.18.30

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Italia og Sveits på én dag: Comosjøen og Luganosjøen fra Milano

Lake Como

Inkluderinger:
 • Transport i buss med klimaanlegg
 • Profesjonell guide
 • Hodetelefoner, hvis nødvendig
 • Cruise på Comosjøen
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Henting ved og bringing til hotellet
 • Mat og drikke
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller innen én dag før reisen. I slike tilfeller blir bekreftelsen mottatt så raskt som mulig, avhengig av ledig kapasitet.
 • De fleste gjester trenger ikke et visum for å besøke Sveits, og et pass er oftest tilstrekkelig. Få mer informasjon på dette nettstedet (https://goo.gl/uKUFA5). her kan du avgjøre om du trenger visum (velg land ved å velge den første bokstaven f.eks. N for Norge.)
 • Innebærer en moderat mengde spasering
 • På denne turen går vi innom mange steder der underlaget er ujevnt, derfor anbefales ikke denne turen for personer som har vansker med å gå, eller for personer i rullestol
 • Det er en streng kleskode for å få kunne komme inn på religiøse steder. Både menn og kvinner MÅ dekke til skuldre og knær. Turoperatøren kan ikke holdes ansvarlig hvis du blir nektet adgang på grunn av upassende klær
 • Fotografering er vanligvis tillatt gjennom hele turen, men i noen kirker er det visse begrensninger
 • Turen går innom steder som har lite skygge, og det kan bli veldig varmt her. Du bør ta med deg hatt, solkrem og en flaske vann når det er varmt
 • Det er heller ikke mulig å ta med barnevogner eller sittevogner på gruppeturene våre
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller 2 dag(er) eller senere før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.