Viator

Kveldsvandring og tapas i Madrid

 • Sted: Madrid, Spania
 • Varighet: 4 timer (ca.)
Fra USD 49,77

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Denne kveldsturen gir deg en unik mulighet til å stifte nærmere bekjentskap med byens natteliv og pirre smaksløkene med ekte, madrilensk tapas! Turen ledes av en dyktig og underholdende guide med god greie på mat, og er en perfekt introduksjon til den avslappede madrilenske livsstilen. Du får besøke de bortgjemte hjørnene av Madrid og prøve ut spennende godbiter du aldri vil funnet frem til på egen hånd. Vi er sikre på at denne kvelden vil gi deg med en varig forkjærlighet for både byen, folket og det madrilenske kjøkken!

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Nyt den lokale atmosfæren på en gåtur
 • Ledet av en lokal guide
 • Små grupper er sikret personlig service

I løpet av spaserturen vil du besøke fire tradisjonelle barer/restauranter for å prøve autentiske spanske delikatesser. Disse kan være chorizo i sider, blekksprut fra Galicia, sider fra Asturias, sherry fra Andalucia eller andre regionale spesialiteter. Prisen på turen inkluderer den første drinken og tapas på den første baren du besøker. Du kan deretter velge hvor mye eller hvor lite du vil spise og drikke på de andre barene/restaurantene du besøker på denne kveldsturen. Du bør beregne å bruke omtrent 30 til 35 euro pr person.

På veien vil den engelsktalende guiden forklare tradisjonene bak mat og drikke i Madrid, samt gi råd om lokale spesialiteter. Den lokale guiden vil også hjelpe deg med språket og oversettelse, samt fortelle interessante fakta om Madrids historie, kultur og skikker.

Siden maksimal gruppestørrelse gjennomsnittlig består av åtte personer, vil du få en unik og personlig opplevelse under denne spesielle kveldsturen til Madrids deilige tapasbarer og restauranter. Det er den perfekte måten å få lokalkunnskap på, samtidig som du prøvesmaker tradisjonsrik mat og drikke i godt selskap. Det vil gi mer farge og smak til spaniaturen din!


Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Turen har avreise fra Oso y Madrono (Bjørnestatuen) i Puerta del Sol
Avreisetid:
kl. 19.00 eller kl. 20.00 avhengig av det valgte alternativet
Varighet:
4 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Turen avsluttes på den siste baren/restauranten, men guiden kan ordne drosje tilbake til hotellet (ikke inkludert i prisen).

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Tur kl. 19.00
Kode: 2294ADVTAPAS19

Turen starter kl. 19.00

Engelsk
Fra
USD 49,77
Prisinformasjon
Tur kl. 20.00
Kode: 2294ADVTAPAS20

Turen starter kl. 20.00

Engelsk
Fra
USD 49,77
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Kveldsvandring og tapas i Madrid

Madrid Tapas Night Walking Tour

Inkluderinger:
 • Drinker og tapas i den første baren
 • Guidet besøk til fire barer/restauranter
 • Hjelp med oversettelse
 • Råd om spansk mat og drikke
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Henting og bringing ved hotellet
 • Mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller innen to dager før reisen. I slike tilfeller blir bekreftelsen mottatt så raskt som mulig, avhengig av tilgjengelighet.
 • Minimumsalderen er 17 år.
 • På denne turen går vi innom mange steder der underlaget er ujevnt, derfor anbefales ikke denne turen for personer som har vansker med å gå, eller for personer i rullestol
 • Innebærer en moderat mengde spasering
 • Forbehold om at turen får et visst antall deltagere. Hvis det ikke er nok deltagere som oppfyller kravene, kan turen bli avlyst etter at bekreftelse er gitt. Hvis dette skjer, vil du bli tilbudt et alternativ eller få refundert hele beløpet.
 • Si fra om eventuelle diettmessige spesialbehov ved bestilling
 • Merk at noen tapas vil bli delt med andre reisende
Reiseplan:

Første stopp:
En autentisk asturiansk bar som besøkes av spanjoler i alle aldre. Et flott sted å starte kvelden på ved å prøve spesialitetene cabrales (blåmuggost), chorizo og sider, som helles på en svært original måte!

Andre stopp:
En typisk, svært tradisjonsrik «fino», eller sherrybar. Dette gjestgiveriet har forandret seg svært lite i løpet av det siste århundret, med ståplasser ved baren eller sitteplasser rundt trebordene bak. Baren har autentiske sherryfat i eik. Sherriene «Fino» og «Manzanilla» med forskjellige farger og smaker serveres i glass eller fra flasker som fylles direkte fra fatene. Drinkene kommer med gratis oliven eller brødpinner.

Neste stopp:
Denne intime, lokale baren gir deg en smak av det ekte Madrid, med oksehoder på veggen og forskjellige fotballskjorter som kontrast, samt sagflis på gulvet der lokalbefolkningen kan spytte ut olivensteinene før det foretas en siste rengjøring når natten er omme. På baren finner du et digert utvalg «tapitas» og «pinchos» (lignende kanapéer). Ved siden av baren finner du et modellskip fullt av reker, som vanligvis benyttes som gratis «tapita» sammen med drinken.

Siste stopp:
En svært populær bar/restaurant som serverer deilige «tostadas» og flotte salater, kjøtt, ost og tapas. Dette er et fantastisk spisested av svært god kvalitet, med nøktern mat og flott atmosfære der bestillinger ropes fra kelner til kelner til baren til kokken!

Etter dette er kvelden din! Madrid har den største tettheten av barer og restauranter pr. kvadratmeter i Europa, og er berømt for sitt yrende natteliv. Selv klokken 4 om morgenen bugner det av festløveri gatene, noen er bare delvis gjennom festen, andre vil ha seg en tradisjonsrik «chocolate y churros» (sausete, varm sjokolade og friterte smultringfletter) før de legger seg. Madrid er ikke et sted der du lener deg tilbake og ser verden gå forbi, men heller et sted der du bør kaste deg inn i kaoset!

REISERUTEN OVER ER KUN ET EKSEMPEL OG KAN ENDRES UTEN FORVARSEL.

Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller 2 dag(er) eller senere før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.