Kveldsvandring og tapas i Madrid

 • Sted: Madrid, Spania
 • Varighet: 4 timer (ca.)
Fra USD 47,15

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Gled deg over Spanias legendariske natteliv og utsøkte tapaskultur under denne 4-timers spaserturen med liten gruppe i Madrid. Følg den kulinariske guiden gjennom de typiske kveldsritualene til den gjennomsnittlige madrileno, med stopp i Madrids bortgjemte sidegater for smakebiter på noen av byens imponerende mange tapasbarer. Denne kvelden vil gi deg fornyet forståelse for dette livlige folkeslaget og det forlokkende tilbudet av mat og drikke i den spanske hovedstaden. Denne spaserturen med liten gruppe, begrenset til kun 8 personer, inkluderer også besøk på fire barer, en drink og tapas på den første baren og språkhjelp og råd ved bestilling.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Nyt den lokale atmosfæren på en gåtur
 • Ledet av en lokal guide
 • Små grupper er sikret personlig service
Denne 4-timers vandringen til byens mange tapasbarer er begrenset til kun 8 gjester, og gir en smakebit på den livlige tapaskulturen og det heftige nattelivet i Madrid, Spanias viktigste handels- og matby. I løpet av turen vil du kunne smake på et utvalg av deilige regionale matretter fra hele landet og lære om byens unike kultur og ritualer underveis.

Start kvelden klokken 19 eller 20 (avhengig valgt turalternativ) foran byens berømte bjørnestatue (Oso y Madroño), som ligger i Madrids Puerto del Sol-område. Møt guiden, som vil gi deg en forståelse av tradisjonene i Madrids berømte mat- og drikkekultur, hjelpe med å oversette når du bestiller og foreslå de beste lokale spesialitetene. 

I løpet av turen vil du besøke fire forskjellige barer for å prøvesmake et utvalg av mat og drikke. En drink og en tapas er inkludert på første stopp, deretter kan du velge hvor mye eller hvor lite mat du vil kjøpe på de neste stoppestedene. En tilfredsstillende kveld på byen koster vanligvis fra 30 til 35 euro per person. Underveis vil du blant annet få smake lokale spesialiteter som chorizo i sider, galisisk blekksprut, asturiansk sider- eller andalusisk sherry. Nedenfor finner du et eksempel på en reiseplan.
Avrund kvelden på den fjerde tapasbaren eller -restauranten, før du på egen hånd finner veien tilbake til hotellet, eller prat med guiden for hjelp med å bestille drosje (for egen regning).

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Turen har avreise fra Oso y Madrono (Bjørnestatuen) i Puerta del Sol
Avreisetid:
kl. 19.00 eller kl. 20.00 avhengig av det valgte alternativet
Varighet:
4 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Turen avsluttes på den siste baren/restauranten, men guiden kan ordne drosje tilbake til hotellet (ikke inkludert i prisen).

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Tur kl. 19.00
Kode: 2294ADVTAPAS19

Turen starter kl. 19.00

Engelsk
Fra
USD 47,15
Prisinformasjon
Tur kl. 20.00
Kode: 2294ADVTAPAS20

Turen starter kl. 20.00

Engelsk
Fra
USD 47,15
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Kveldsvandring og tapas i Madrid

Madrid Tapas Night Walking Tour

Inkluderinger:
 • Drinker og tapas i den første baren
 • Guidet besøk til fire barer/restauranter
 • Hjelp med oversettelse
 • Råd om spansk mat og drikke
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Henting og bringing ved hotellet
 • Mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller innen to dager før reisen. I slike tilfeller blir bekreftelsen mottatt så raskt som mulig, avhengig av tilgjengelighet.
 • Minimumsalderen er 17 år.
 • På denne turen går vi innom mange steder der underlaget er ujevnt, derfor anbefales ikke denne turen for personer som har vansker med å gå, eller for personer i rullestol
 • Innebærer en moderat mengde spasering
 • Forbehold om at turen får et visst antall deltagere. Hvis det ikke er nok deltagere som oppfyller kravene, kan turen bli avlyst etter at bekreftelse er gitt. Hvis dette skjer, vil du bli tilbudt et alternativ eller få refundert hele beløpet.
 • Si fra om eventuelle diettmessige spesialbehov ved bestilling
 • Merk at noen tapas vil bli delt med andre reisende
Reiseplan:

Første stopp:
En autentisk asturiansk bar som besøkes av spanjoler i alle aldre. Et flott sted å starte kvelden på ved å prøve spesialitetene cabrales (blåmuggost), chorizo og sider, som helles på en svært original måte!

Andre stopp:
En typisk, svært tradisjonsrik «fino», eller sherrybar. Dette gjestgiveriet har forandret seg svært lite i løpet av det siste århundret, med ståplasser ved baren eller sitteplasser rundt trebordene bak. Baren har autentiske sherryfat i eik. Sherriene «Fino» og «Manzanilla» med forskjellige farger og smaker serveres i glass eller fra flasker som fylles direkte fra fatene. Drinkene kommer med gratis oliven eller brødpinner.

Neste stopp:
Denne intime, lokale baren gir deg en smak av det ekte Madrid, med oksehoder på veggen og forskjellige fotballskjorter som kontrast, samt sagflis på gulvet der lokalbefolkningen kan spytte ut olivensteinene før det foretas en siste rengjøring når natten er omme. På baren finner du et digert utvalg «tapitas» og «pinchos» (lignende kanapéer). Ved siden av baren finner du et modellskip fullt av reker, som vanligvis benyttes som gratis «tapita» sammen med drinken.

Siste stopp:
En svært populær bar/restaurant som serverer deilige «tostadas» og flotte salater, kjøtt, ost og tapas. Dette er et fantastisk spisested av svært god kvalitet, med nøktern mat og flott atmosfære der bestillinger ropes fra kelner til kelner til baren til kokken!

Etter dette er kvelden din! Madrid har den største tettheten av barer og restauranter pr. kvadratmeter i Europa, og er berømt for sitt yrende natteliv. Selv klokken 4 om morgenen bugner det av festløveri gatene, noen er bare delvis gjennom festen, andre vil ha seg en tradisjonsrik «chocolate y churros» (sausete, varm sjokolade og friterte smultringfletter) før de legger seg. Madrid er ikke et sted der du lener deg tilbake og ser verden gå forbi, men heller et sted der du bør kaste deg inn i kaoset!

REISERUTEN OVER ER KUN ET EKSEMPEL OG KAN ENDRES UTEN FORVARSEL.

Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.