Taubane- og togbillett til Rigi – dagspass

 • Sted: Lausanne, Sveits
 • Varighet: 4–5 timer
Fra USD 51,55

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Rigi-fjellet – et av de mest berømte fjellene i Sveits og en anbefalt utflukt for familier, turgåere eller de som vil ha en avslappende dag i naturen. Fjellet ligger som en halvøy mellom Vierwaldstättersee og Zugsjøen, midt i hjertet av Sveits. Det er veldig enkelt å komme seg fra Luzern til Vitznau eller Weggis med båt, tog eller egen bil, og fra Zürich via direktetog eller motorveien A4 mot Arth-Goldau. Panoramautsikten fra toppen er helt utrolig, og det finnes utallige aktiviteter, slik at alle kan få litt avkobling.
Gå om bord tannstangbanen i Vitznau, som også er Europas første fjelljernbane, og som tar deg med helt opp til Rigi Kulm, også kjent som fjellenes dronning. Du får en flott panoramautsikt allerede på veien opp med utsikt ut over Vierwaldstättersee. På toppen av Rigi-fjellkjeden på 1798 meters høyde får du en helt uslåelig utsikt over det sveitsiske platået med Bern-Alpene, Vogesene, Schwarzwald og Glarus-Alpene. På tåkefulle dager får du en solfylt utsikt over tåkehavet. Ta en kort spasertur rundt toppen av fjellet for å se panoramautsikten over de utallige innsjøene, eller bare nyt solen og den endeløse utsikten på en av de mange velværebenkene. Hvis du velger denne turen, får du tid på egen hånd og kan selv velge hva du vil gjøre. Du kan for eksempel dra på tur på en enkel og velpreparert fjellsti, leie en kjelke eller et par truger, eller spise lunsj på en av de hyggelige restaurantene (aktivitetene og maten er for egen regning).

Når tiden er inne, tar tannstangbanen deg med ned til vinterstedet Rigi Kaltbad. Dette er det perfekte utsiktspunktet over Vierwaldstättersee fra en høyde på 1433 meter. Gå om bord taubanen herfra, og dra nedover til den vakre byen Weggis ved innsjøen. 

Hvis du foretrekker en annen tannstangbane og rute, kan du også gå om bord toget i retning Goldau, der det finnes utallige jernbaneforbindelser videre til Zürich (37 min), Luzern (28 min) og andre byer.

*Merk: Du kan også velge å starte og avslutte turen i Goldau eller Weggis. Billetten gir deg ubegrenset adgang til turer på de tre linjene gjennom hele dagen, og du kan velge rute i henhold til dine ønsker.

Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Vitznau, Goldau eller Weggis togstasjon
Avreisetid:
Tannstangbanen fra Vitznau: hver time fra kl. 09.15–16.15
Tannstangbanen fra Goldau: hver time fra kl. 10.10–16.10
Taubane fra Weggis: hvert 30. minutt hele dagen
Taubane fra toppen: hver time fra kl. 11.00–16.00

Gyldig for de valgte påfølgende dagene etter førstegangsbruk.

Varighet:
4–5 timer
Informasjon om tilbaketuren:
Avsluttes på Vitznau, Goldau eller Weggis togstasjon

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Rigi-fjellet – fra Arth Goldau
Kode: TG1

Tur fra Arth-Goldau, kun 34 minutter fra Zürich via direktetog eller motorvei. En tannstangbane tar deg med opp til toppen av Rigi-fjellet på en halv time. Returner til den stasjonen du ønsker.

Fra
USD 51,55
Prisinformasjon
Mt. Rigi - from Vitznau
Kode: TG2

Tur fra Vitznau, én time med båt fra Luzern eller en flott kjøretur langs innsjøen Vierwaldstättersee. En tannstangbane tar deg med opp til toppen av Rigi-fjellet på en halv time. Returner til den stasjonen du ønsker.

Fra
USD 51,55
Prisinformasjon
Mt. Rigi - from Weggis
Kode: TG3

Tur fra Weggis, 45 minutter med båt fra Luzern eller en flott kjøretur langs innsjøen Vierwaldstättersee. Taubanen går opp til mellomstasjonen, og turen fortsetter med tannstangbane til toppen. Returner til den stasjonen du ønsker.

Fra
USD 51,55
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Taubane- og togbillett til Rigi – dagspass

Top of Mount Rigi in Winter

Inkluderinger:
 • Tannstangbane fra Vitznau eller Goldau til Rigi-Kulm
 • Taubane fra Weggis til Rigi Kaltbad (unntatt under taubanens vedlikeholdsperiode)
 • Alle skatter, avgifter og gebyrer
Unntak:
 • Mat og drikke
 • Aktiviteter på toppen
 • Parkeringsavgifter 
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Tilgjengelig for rullestolbrukere. Si fra om at du trenger dette i feltet Spesialbehov når du bestiller.
 • Turen gjennomføres i alle værforhold, og du anbefales å kle deg deretter.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.