Generell inngangsbillett til Universal Studios Hollywood

 • Sted: Los Angeles, California
 • Varighet: Fleksibel
Fra USD 104,99

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Gjør deg klar for den ultimate filmopplevelsen i Hollywood! Gå bak kulissene på den verdensberømte Studio Tour, og utforsk stedet der Hollywood-filmer blir til. Deretter kan du gå rett inn i handlingen på de åndeløst spennende turene, showene og attraksjonene som tar deg med inn i noen av verdens største filmer. Ta del i kampen i oppdraget med å redde Allspark fra de onde klørne til Decepticons© i TRANSFORMERS: The Ride 3D. Bli med Gru og minionene på Despicable Me Minion Mayhem, opplev Fast & Furious Supercharged, og tre inn i nyåpnede The Wizarding World of Harry Potter™.

Høydepunkter

 • Alle inngangsbilletter inkludert
 • Familievennlig
Ikke gå glipp av muligheten til å besøke verdens største filmstudio og temapark! Universal Studios Hollywood byr på spenning og moro for hele familien. Bli med på den verdensberømte studioturen, opplev skrekkblandet fryd i spennende temaattraksjoner, og bli med Simpson-familien på et hysterisk eventyr.

Opplev halsbrekkende spesialeffekter i hver eneste sving på Revenge of the Mummy – The Ride og rasende dinosaurer i Jurassic Park® – The Ride. Gi dagen en klassisk Hollywood-avslutning på Universal CityWalk®, med 30 flotte spisesteder, over 30 butikker for en flott handleopplevelse, 19 kinosaler du kan velge mellom, inkludert en IMAX-kino med sju etasjer, tre nattklubber og mye mer.

Fra trylleformularer til magiske skapninger, fra mørke trollmenn til modige helter, du finner det her i The Wizarding World of Harry Potter™. Parken er åpen nå!

Oppgrader til Express-billetten for å unngå å bli skuffet på selve dagen. Gjør deg klar for den ultimate filmopplevelsen i Hollywood! Fortrinnsrettigheter, setereservasjoner, spesialdemonstrasjoner og spesialturer er avhengig av tilgjengelighet. Billetter med prioritert adgang til Universal Studios Hollywood gir deg fortrinnsrett én gang til hver attraksjon, med maksimalt 15 minutter ventetid per attraksjon

Merk: Kvitteringen er bare gyldig for den valgte reisedatoen

Du finner mer informasjon om attraksjonene nedenfor:

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Du kan gå direkte til rotasjonsporten i hovedinngangen til Universal Studios Hollywood, der strekkoden blir lest for å gi deg adgang.
Avreisetid:
Åpningstidene varierer avhengig av sesong. Du bør ringe Universal Studios Hollywood og bekrefte dette direkte hos dem før reisedagen.

VIKTIG: Kvitteringen er bare gyldig for den valgte reisedatoen
Varighet:
Fleksibel

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Vanlig adgangsbillett, én dag
Kode: 1D_NPK_GA

Vanlig adgangsbillett til Universal Studios Hollywood, gyldig i én dag – lavsesong

Fra
USD 104,99
Prisinformasjon
Vanlig adgangsbillett, én dag
Kode: 1D_PK_GA

Vanlig adgangsbillett til Universal Studios Hollywood; gyldig i én dag – høysesong

Fra
USD 114,99
Prisinformasjon
Vanlig adgangsbillett, to dager
Kode: 2D_NPK_GA_17

Adgangsbillett til Universal Studios Hollywood, gyldig i to dager – lavsesong

Fra
USD 128,99
Prisinformasjon
2-Day General Admission
Kode: 2D_PK_GA_17

Universal Studios Hollywood General Admission Ticket; valid for 2-days - Peak

Fra
USD 158,99
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Generell inngangsbillett til Universal Studios Hollywood

Universal Studios Hollywood General Admission Ticket

Inkluderinger:
 • Adgang til Universal Studios Hollywood (antall dager basert på valgt alternativ)
 • Express-billett (basert på valgt alternativ)
 • Inngang på alle karuseller og attraksjoner
Unntak:
 • Express-billett (med mindre alternativet er valgt)
 • Mat og drikke (fås kjøpt)
 • Leker og spill
 • Filmbilletter til kinoene i Universal CityWalk
 • Henting ved og bringing til hotellet
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelse i løpet av 48 timer etter at du har bestilt, avhengig av ledig kapasitet
 • Merk: For å ivareta gjestenes sikkerhet, har visse prosedyrer blitt innført. Personalet vil undersøke veskene til parkens besøkende. Det er ikke tillatt med store bager eller kjølebager i parken. Det er ikke tillatt å ha med medbrakt mat inn i parken, med unntak av vann på flaske, frukt og barnemat.
 • VIKTIG: Kvitteringen er bare gyldig for den valgte reisedatoen
Reiseplan:
Karuseller, forestillinger og attraksjoner:

The Wizarding World of Harry Potter

Fra trylleformularer til magiske skapninger, fra mørke trollmenn til modige helter, du finner det her på The Wizarding World of Harry Potter™. Utforsk det mystiske Hogwarts™-slottet og besøk butikkene i Hogsmeade™ for å smake på godbiter fra noen av de mest berømte forhandlerne i den magiske verden. Du kan også kjøre nervepirrende berg-og-dal-baner og oppleve attraksjoner som tar deg med til en spennende verden full av magiske undre.

Despicable Me Minion Mayhem:
Bli med Gru, døtrene hans og de rampete Minions på den hjertevarmende og spennende 3D-attraksjonen Despicable Me Minion Mayhem. Begynn eventyret hjemme hos Gru. Der blir du vervet til hans seneste plan – hvor du blir til en ekte Minion. Besøk deretter en gjenskaping av den første filmens minneverdige tivoli ved kysten, «Super Silly Fun Land», et helt nytt, vilt lekeområde, etter modell av de sprelske opplevelsene til Gru og de tre søte jentene hans, Margo, Edith og Agnes.

TRANSFORMERS: The Ride 3D:
En fengslende, hypermoderne spenningstur som visker ut skillet mellom fiksjon og virkelighet. Denne episke attraksjonen smelter sammen HD-3D-media og flysimulatorteknologi, og skaper en opplevelse aldri tidligere er sett på denne planeten. I dette intense nye TRANSFORMERS-eventyret, basert på den populære filmserien, havner du midt i den ultimate krigssonen. Slåss side om side med Optimus, og prøv å overleve mens du beskytter Allspark fra fire etasjer høye Decepticons®. Husk at menneskenes framtid er avhengig av deg. Forbered deg på den største kampen du noensinne vil oppleve. TRANSFORMERS: The Ride 3D.

Fast and Furious – Supercharged
Opplev den nye finalen på studioturen, Fast & Furious – Supercharged. Bli med det stjernespekkede teamet fra denne populære filmserien på en spennende jakt som slynger deg inn i en verden av raske biler og kriminelle karteller.

Special Effects Show
Husk å få med deg det forbedrede Special Effects Show. Her bruker vi ekte stuntmenn fra Hollywood og avansert teknologi for å gjenskape scener fra populære storfilmer!

Studio Tour:
Gå bak scenen hvor filmene lages og hvor Hollywoods største stjerner jobber daglig. Bli med på den verdensberømte studioturen, og oppdag alle hemmelighetene bak filmskaping. Se det største gateområdet laget som filmsett i Hollywood, bygget med selveste Steven Spielberg som kreativ konsulent. Se settene fra ABCs suksesserie Frustrerte fruer, og se spesialeffektene fra storfilmene Klodenes Kamp og Universal Pictures' King Kong.

King Kong 360-3D:
Hjertet banker. Adrenalinet flyter. Overlevelsesinstinktet er i høygir. Du er fanget midt i en forferdelig kamp mellom en 10 meter høy T-rex og verdens åttende vidunder – King Kong. Du har aldri opplevd ham så virkelig før. Velkommen til King Kong 360 3-D, verdens største, mest intense 3D-opplevelse. Ikke bare ser du det. Ikke bare hører du det. Du føler det. Det er neste nivå av 3D. Skrekken finner et nytt hjem: King Kong 360 3-D, skapt av Peter Jackson.

The Simpsons Ride ™:
Ble med USAs mest populære tegnede familie på et vilt og festlig eventyr i The Simpsons Ride™. Kjør sammen med Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie mens Springfield springer til liv, med action-fylt moro og spenning rundt hvert hjørne.

Revenge of the Mummy - The Ride:
Møt åndeløst spennende spesialeffekter og sjokk rundt hvert hjørne, samt rasende mumiekrigere, på en berg-og-dalbane inn i Mumiens verden!

Jurassic Park® - The Ride:
Overlev et elveeventyr i juratidens jungel som har blitt skapt gjennom 65 millioner år. Unnslipp den gigantiske og glupske T-rexen og andre skrekkelige dinosaurer. Det er bare én utvei ... rett ned et 25 meters fossefall på en flåte!

WaterWorld® - A Tidal Wave of Explosive Action:
Mektige stunts, ekstrem action, halsbrekkende bragder og åndeløs pyroteknikk – alt sammen bare noen centimeter unna!

Universals dyreskuespillere:
Kom og se hva som skjer når verdens mest talentfulle dyrestjerner tar over forestillingen! Du kommer til å le og bli forbløffet over denne live-oppvisningen. Hvem vet, kanskje du blir med på scenen!

©2017 Universal Studios. Med enerett. Kunstnerisk gjengivelse av kjøretøy. Karakterer, navn og relaterte kjennetegn fra HARRY POTTER © og ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (s17). Universals dyreskuespillere © 2017 Universal Studios. Jurassic Park TM og © 2017 Universal Studios og Amblin Entertainment, Inc. The Mummy © 2017 Universal Studios. Med enerett. THE SIMPSON TM og © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. Med enerett. The Walking Dead © 2017 AMC Film Holdings LLC. Med enerett. TRANSFORMERS og alle relaterte figurer er varemerker som tilhører Hasbro, og brukes med tillatelse. © 2017 Hasbro. Med enerett. © 2017 DreamWorks LLC og Paramount Pictures Corporation. På lisens fra Hasbro. Med enerett.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.