Gå forbi køen: Express-billett til Universal Studios Hollywood

 • Sted: Los Angeles, California
 • Varighet: 1 dag (ca.)
Fra USD 178,99

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Bli behandlet som en stjerne med denne billetten med full tilgang. Den gir deg heldags adgang til parken, du kommer først i køen til alle attraksjoner og forestillinger, og du får tilgang bak scenen ved utvalgte attraksjoner. Denne billetten er svært populær blant lokalbefolkningen i Sør-California, så kjøp på forhånd for å bli garantert tilgang først i køen.

Høydepunkter

 • Unngå køen
 • Alle inngangsbilletter inkludert
 • Familievennlig
Hver dag tilbyr Universal Studios Hollywood et begrenset antall Express-billetter, og de blir ofte utsolgt ved hovedinngangen. Pass på å forhåndskjøpe billetten og unngå å bli skuffet på selve dagen. Gjør deg klar for den ultimate filmopplevelsen i Hollywood!

Gå bak scenen i den verdensberømte Studio Tour, utforsk stedet Hollywood-filmer blir laget, og se selv verdens største 3D-opplevelse, King Kong 360 3-D, skapt av Peter Jackson. Deretter kan du gå rett inn i handlingen på de åndeløst spennende turene, showene og attraksjonene som tar deg med inn i noen av verdens største filmer.

Ta del i kampen i oppdraget med å redde Allspark fra de onde klørne til DECEPTICONS® i TRANSFORMERS™: The Ride 3D!

Bli med Gru, døtrene hans og de rampete Minions på den hjertevarmende og festlige 3D-attraksjonen Despicable Me Minion Mayhem. Begynn eventyret hjemme hos Gru. Der blir du vervet til hans seneste plan – hvor du blir til en ekte Minion. Besøk deretter en gjenskaping av den første filmens minneverdige tivoli ved kysten, «Super Silly Fun Land», et helt nytt, vilt lekeområde, etter modell av de sprelske opplevelsene til Gru og de tre søte jentene hans, Margo, Edith og Agnes.

Merk: Fortrinnsrettigheter, setereservasjoner, spesialdemonstrasjoner og spesialturer er avhengig av tilgjengelighet. Først i køen-pass i Universal Studios Hollywood gir deg fortrinnsrett én gang til hver attraksjon, med maksimalt 15 minutter ventetid per attraksjon.

Se nedenfor for mer informasjon om turer, show og attraksjoner.

Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Du kan gå direkte til rotasjonsporten i hovedinngangen til Universal Studios Hollywood, der strekkoden blir lest for å gi deg adgang.
Avreisetid:
Merk: Parkens åpningstider kan endres uten varsel, avhengig av sesong. Du bør ringe Universal Studios Hollywood og sjekke åpningstidene før reisedagen
Varighet:
1 dag (ca.)

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Universal Express-billett i høysesongen
Kode: NPFOL_17

Universal Express-billett til Universal Studios Hollywood i lavsesongen. Kom først i køen til alle attraksjoner og forestillinger én gang

Fra
USD 178,99
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Gå forbi køen: Express-billett til Universal Studios Hollywood

Skip the Line: Front of Line Pass at Universal Studios Hollywood

Inkluderinger:
 • 1 dags adgang til Universal Studios Hollywood
 • Én reservert plass til alle forestillinger i Universal Studios Hollywood
 • Først i køen én gang til alle turer og attraksjoner i Universal Studios Hollywood
Unntak:
 • Parkeringsavgifter
 • Leker og spill
 • Mat og drikke
 • Henting ved og bringing til hotellet
 • Filmbilletter til kinoene i Universal CityWalk
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelse i løpet av 48 timer etter at du har bestilt, avhengig av ledig kapasitet
 • Kvitteringen er kun gyldig på datoen som ble valgt ved bestilling
 • Dette billettalternativet ble tidligere kalt Først i køen-pass. Du kan gå først i køen kun én gang på hver enkelt tur eller attraksjon
 • Merk: For å ivareta gjestenes sikkerhet, har visse prosedyrer blitt innført. Personalet vil undersøke veskene til parkens besøkende. Det er ikke tillatt med store bager eller kjølebager i parken. Det er ikke tillatt å ha med medbrakt mat inn i parken, med unntak av vann på flaske, frukt og barnemat.
Reiseplan:
Karuseller, forestillinger og attraksjoner:

The Wizarding World of Harry Potter

Fra trylleformularer til magiske skapninger, fra mørke trollmenn til modige helter, du finner det her på The Wizarding World of Harry Potter™. Utforsk det mystiske Hogwarts™-slottet og besøk butikkene i Hogsmeade™ for å smake på godbiter fra noen av de mest berømte forhandlerne i den magiske verden. Du kan også kjøre nervepirrende berg-og-dal-baner og oppleve attraksjoner som tar deg med til en spennende verden full av magiske undre.

Despicable Me Minion Mayhem:
Bli med Gru, døtrene hans og de rampete Minions på den hjertevarmende og spennende 3D-attraksjonen Despicable Me Minion Mayhem. Begynn eventyret hjemme hos Gru. Der blir du vervet til hans seneste plan – hvor du blir til en ekte Minion. Besøk deretter en gjenskaping av den første filmens minneverdige tivoli ved kysten, «Super Silly Fun Land», et helt nytt, vilt lekeområde, etter modell av de sprelske opplevelsene til Gru og de tre søte jentene hans, Margo, Edith og Agnes.

TRANSFORMERS: The Ride 3D:
En fengslende, hypermoderne spenningstur som visker ut skillet mellom fiksjon og virkelighet. Denne episke attraksjonen smelter sammen HD-3D-media og flysimulatorteknologi, og skaper en opplevelse aldri tidligere er sett på denne planeten. I dette intense nye TRANSFORMERS-eventyret, basert på den populære filmserien, havner du midt i den ultimate krigssonen. Slåss side om side med Optimus, og prøv å overleve mens du beskytter Allspark fra fire etasjer høye Decepticons®. Husk at menneskenes framtid er avhengig av deg. Forbered deg på den største kampen du noensinne vil oppleve. TRANSFORMERS: The Ride 3D.

Fast and Furious – Supercharged
Opplev den nye finalen på studioturen, Fast & Furious – Supercharged. Bli med det stjernespekkede teamet fra denne populære filmserien på en spennende jakt som slynger deg inn i en verden av raske biler og kriminelle karteller.

Special Effects Show
Husk å få med deg det forbedrede Special Effects Show. Her bruker vi ekte stuntmenn fra Hollywood og avansert teknologi for å gjenskape scener fra populære storfilmer!

Studio Tour:
Gå bak scenen hvor filmene lages og hvor Hollywoods største stjerner jobber daglig. Bli med på den verdensberømte studioturen, og oppdag alle hemmelighetene bak filmskaping. Se det største gateområdet laget som filmsett i Hollywood, bygget med selveste Steven Spielberg som kreativ konsulent. Se settene fra ABCs suksesserie Frustrerte fruer, og se spesialeffektene fra storfilmene Klodenes Kamp og Universal Pictures' King Kong.

King Kong 360-3D:
Hjertet banker. Adrenalinet flyter. Overlevelsesinstinktet er i høygir. Du er fanget midt i en forferdelig kamp mellom en 10 meter høy T-rex og verdens åttende vidunder – King Kong. Du har aldri opplevd ham så virkelig før. Velkommen til King Kong 360 3-D, verdens største, mest intense 3D-opplevelse. Ikke bare ser du det. Ikke bare hører du det. Du føler det. Det er neste nivå av 3D. Skrekken finner et nytt hjem: King Kong 360 3-D, skapt av Peter Jackson.

The Simpsons Ride ™:
Ble med USAs mest populære tegnede familie på et vilt og festlig eventyr i The Simpsons Ride™. Kjør sammen med Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie mens Springfield springer til liv, med action-fylt moro og spenning rundt hvert hjørne.

Revenge of the Mummy - The Ride:
Møt åndeløst spennende spesialeffekter og sjokk rundt hvert hjørne, samt rasende mumiekrigere, på en berg-og-dalbane inn i Mumiens verden!

Jurassic Park® - The Ride:
Overlev et elveeventyr i juratidens jungel som har blitt skapt gjennom 65 millioner år. Unnslipp den gigantiske og glupske T-rexen og andre skrekkelige dinosaurer. Det er bare én utvei ... rett ned et 25 meters fossefall på en flåte!

WaterWorld® - A Tidal Wave of Explosive Action:
Mektige stunts, ekstrem action, halsbrekkende bragder og åndeløs pyroteknikk – alt sammen bare noen centimeter unna!

Universals dyreskuespillere:
Kom og se hva som skjer når verdens mest talentfulle dyrestjerner tar over forestillingen! Du kommer til å le og bli forbløffet over denne live-oppvisningen. Hvem vet, kanskje du blir med på scenen!

©2017 Universal Studios. Med enerett. Kunstnerisk gjengivelse av kjøretøy. Karakterer, navn og relaterte kjennetegn fra HARRY POTTER © og ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (s17). Universals dyreskuespillere © 2017 Universal Studios. Jurassic Park TM og © 2017 Universal Studios og Amblin Entertainment, Inc. The Mummy © 2017 Universal Studios. Med enerett. THE SIMPSON TM og © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. Med enerett. The Walking Dead © 2017 AMC Film Holdings LLC. Med enerett. TRANSFORMERS og alle relaterte figurer er varemerker som tilhører Hasbro, og brukes med tillatelse. © 2017 Hasbro. Med enerett. © 2017 DreamWorks LLC og Paramount Pictures Corporation. På lisens fra Hasbro. Med enerett.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.

Vurderinger fra andre reisende

Anmeldt av: Joern D , juli 2015

Lurt å bestille på forhånd, noe som var enkelt og greit. Brukte hele dagen, og hadde på forhånd delvis planlagt hva vi skulle være med på. Anbefaler derfor å planlegge på forhånd, og det meste kan sjekkes på nettet og youtube. Ønsker å være med på alle attraksjonene kan det bli litt travelt med en dag. Anbefaler absolutt å bestille Fortrinnspass, så slipper du mye kø! Kjempedag for hele familien fra 15 til 50!