London, Storbritannia

Fra USD 100,66

Garanti for laveste pris

Beklager, men dette produktet er for tiden utilgjengelig

Se lignende produkter
Laster inn tilgjengelige alternativer …


clock-o7 timer (Omtrentlig)
ticket-oMobilbillett
commentTilbys på følgende språk: engelsk

Oversikt

Gå inn i verdenen til Harry Potter™ når du er i London, på Warner Bros. Studio Tour London. Denne Harry Potter-turen, med lettvint og praktisk transport fra byen til studioet, gir deg alle detaljene som inngikk i produksjonen av de magiske filmene, inkludert filmkulisser, rekvisitter, kostymer og spesialeffekter. Gå omkring på Diagonallmenningen, se kontoret til Humlesnurr med mer. Velg avreisetid når du bestiller.
Besøket ditt til Warner Bros. Studio Tour begynner med avreise fra London med dobbeltdekker for kjøreturen på 27 km fra London til byen Watford i Hertfordshire, der studioet befinner seg. Gå av bussen, og gå innenfor for å fordype deg i alt som har med Harry Potter å gjøre.

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter gir deg mulighet til å gå rundt på egenhånd for å se kulissene som ble brukt i Harry Potter-filmene, inkludert Storsalen og kontoret til Humlesnurr. Sjekk ut utstillingsvinduene til Snirckel og Blæk, Ollivanders tryllestavbutikk, Flirgott Bank, Wiltersens Wærste og Blingsau Uglestormarked mens du utforsker Diagonallmenningen og forestiller deg at Harry, Hermine og Ronny er ved din side.

Lær om spesialeffektene og makeupen som brakte trylleformularer og populære figurer som Noldus til skjermen, og se kostymer og rekvisitter brukt av skuespillerne. Ikke gå glipp av de mange fotomulighetene – husk å lade kameraet!

Opplevelsen slutter ved plattform 9 ¾, der du kan posere med en bagasjevogn idet den forsvinner inn i veggen, og glede deg over et nærbilde av den opprinnelige Galtvortekspressen, med sin 78 år gamle, dampprustende motor. Deretter reiser du tilbake til London som avslutning av turen din i filmens magiske verden.
mobile_o
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59
Produktkode: 5461POTTERSTUDIO

Utforsk lignende ting å gjøre