Inngangsbillett til Tower of London, inkludert kronjuvel- og Beefeater-tur

 • Sted: London, Storbritannia
 • Varighet: 1 dag (ca.)

Spesialtilbud

Fra USD 35,02

Vis priskalender

Lavprisgaranti

Du må skrive ut og vise frem en papirkvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
 • Lagre

Spesialtilbud

Oppgrader og kjøp Royal Palaces Pass for å spare opptil 12,5% på adganger i London, sammenlignet med separat bestilling av attraksjonene.

Få raskere inngang til verdensarvlistede Tower of London, en av de mest populære attraksjonene i London. Gå forbi de lange køene ved billettkontoret, og utforsk dette enorme byggverket fra 1066. Se Det hvite tårnet, Traitors’ Gate og Tower Green, hvor Anne Boleyn ble halshugd i 1536. Besøk de imponerende kronjuvelene, og se de legendariske ravnene. Når dere kommer inn i festningen, kan du utforske på egenhånd. Du kan også ta den inkluderte Yeoman Warder «Beefeater»-turen eller en tur med lydguide (på egen bekostning). Oppgrader for å få tilgang til to andre palass i London: Hampton Court og Kensington Palace.

Turspråk

Lyd Engelsk
Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Alle inngangsbilletter inkludert
 • Et ideelt valg for familier
Finn veien på egen hånd til Tower of London ved bredden av Themsen. Med inngangsbilletten klar kan du gå forbi de lange køene ved billettkontoret og gå inn gjennom gruppeinngangen og sikkerhetskontrollen til dette imponerende fortet.

Tårnet ble bygget under William Erobreren i 1066, og har en mørk 1000-årig historie som kongelig slott, fengsel og rettersted, i tillegg til kongelig myntslagerverksted og våpenlager. I dag huser tårnet fortsatt den britiske monarkens kronjuveler, slik det har gjort siden 1303.

Straks du er inne, kan du utforske på egen hånd. Du kan også ta en valgfri tur med lydguide (for egen regning) eller ta den inkluderte turen ledet av en Yeoman Warder, også kalt «Beefeater», en av de seremonielle vaktene. Den Yeoman-ledede turen varer i én time. Den starter fra inngangen hver halvtime til midt på ettermiddagen, og gir deg en gripende innføring i tårnets historie.

Mens du går rundt inne i tårnet og ser de illevarslende ravnene, hører du forferdelige og forheksende historier om tårnene, kamrene og bygningene rundt deg. I hovedtårnet, White Tower, får du se Royal Armouries-utstillingene. Bloody Tower er berømt for å være åsted for mordet på «Prinsene i tårnet» av en ukjent morder omtrent i 1483.

Gjennom Traitors’ Gate ble den arresterte Anne Boleyn bragt inn fra båt på Themsen. Herfra går du til Tower Green, der hun ble halshugget i 1536 etter ordre fra Henry VII. I dette tårnet har en lang rekke av monarker og forrædere møtt en grusom skjebne.

Reis tilbake til Tudor-tiden i Medieval Palace, der det gjenskapte middelalderinteriøret viser den bedagelige livsstilen til Tudor-monarker som Henry VIII. Strekk på bena med en murvandring, der du spaserer på de massive ringmurene og oppdager flere attraksjoner.

Du må endelig ikke gå glipp av kronjuvelene, kronregaliene og edelstedene som er selve symbolet på det britiske monarkiet. En separat kø fører deg inn til denne glitrende utstillingen. Her ser du St Edward’s Crown, som har vært brukt ved kroningsseremonier siden 1661, og den legendariske Koh-i-Noor-diamanten på 105,6 karat, en gave til Dronning Victoria fra 1849.

Når du har sett alt du måtte ønske, forlater du tårnet og finner veien tilbake til hotellet.

Oppgradering til Royal Palaces Pass
Vil du vite mer om Londons fascinerende kongelige historie? Da oppgraderer du til Royal Palaces Pass, som gir prioritert adgang til Tower of London, Hampton Court Palace og hagene og Kensington Palace, den tidligere residensen til Dronning Victoria og Prinsesse Diana.

Royal Palaces Pass gir adgang til ett besøk på alle disse tre attraksjonene og er gyldig i to år, så du har rikelig med tid til å utforske hver attraksjon og spennende historie når det passer deg.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Tower of London befinner seg øst i City of London, ved siden av Themsen og Tower Bridge.
Avreisetid:
Ved å forhåndsbestille billetter på Internett kan du gå forbi den lange køen ved å bruke skranken merket «group ticket». Det er raskt og enkelt. Vi anbefaler å sette av 3 timer til besøket.

1. mars til 31. oktober:

 • Tirsdag–lørdag kl. 09.00 til 17.30
 • Søndag og mandag kl. 10.00 til 17.30
 • Siste adgang kl. 17.00

1. november til 28. februar:

 • Tirsdag–lørdag kl. 09.00 til 16.30
 • Søndag og mandag kl. 10.00 til 16.30
 • Siste adgang kl. 16.00
Varighet:
1 dag (ca.)

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Kun Tower of London
Kode: TOWER

Prioritert inngang i Tower of London, inkludert adgang til utstillingen av kronjuvelene

Engelsk
Engelsk
Fra
USD 35,02
Prisinformasjon
Royal 3 Palaces-pass
Kode: ROYAL

Royal Palaces-pass inkludert billett med prioritert inngangsbillett til Tower of London og adgang til utstillingen av kronjuvelene, adgang til Hampton Court Palace og hagene, samt Kensington Palace

Engelsk
Engelsk
Fra
USD 79,31
Prisinformasjon

Informasjon om kvittering

Det er nødvendig med en papirkvittering for denne attraksjonen/aktiviteten. Du må skrive ut og ta med deg kvitteringen på aktivitetsdagen, som angitt av den lokale leverandøren. Hva er dette?

Tilleggsinformasjon

Inngangsbillett til Tower of London, inkludert kronjuvel- og Beefeater-tur

Tower of London Entrance Ticket

Inkluderinger:
 • Inngangsbillett til Tower of London
 • Tilgang til tårnet og kronjuvelutstillingen
 • «Beefeater»-omvisning og tale ved Yeoman Warder
Unntak:
  • Driks (valgfritt)
  • Tur med lydguide (ca. £ 4)

Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Tilgjengelig for personer som bruker rullestol
 • Merk: Når navnet på hovedpassasjeren er lagt til, kan ikke dette endres. Ta med en form for ID som samsvarer med navnet på hovedreisende på billetten din, siden dette kanskje kontrolleres før du slipper inn
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.

Vurderinger fra andre reisende

Anmeldt av: Trine GB , Norge, november 2016

Vi hadde dessverre dårlig tid og rak ikke alt. Men det var kjapt å bytte inn reservasjonen på stedet og kun 4-5 minutters kø for å komme inn. Fantastisk flott og historisk plass som bare må ses. Kronjuvelene er absolutt verdt et besøk! Kjempe spennende for alle aldre.

Anmeldt av: Nina K , september 2015

Flott og morsom omvisning av Beefeaters og mye å se på!
Man får mye av den engelske historien på kort tid, men et bedre overblikk over mange hendelser det er blitt laget film om. Bestialsk og grusom, men verdt å høre!

Anmeldt av: Tor Einar L , mars 2015

Artig med skuespill fra gamle tider. Kronjuvelene var rå!

Anmeldt av: Külli Valdre H , august 2014

Kom inn uten noe ventetid. Beefeaters er veldig flinke guider, så det er lurt å være med på guida tur. Artig og lærerikt.

Anmeldt av: Sissel B , september 2015

Minneverdig tur med en flott opplevelse av minnemarkering for de falne i krigen, da vi var der.

Anmeldt av: Monika Maria E , juni 2015

Vi fikk anbefaling om å ha 3 timer til disposisjon for denne turen, men vi var der i 5 timer. Lang kø for å se på kronjuvelen, men det gikk ganske greit. Kan anbefales!