London, Storbritannia

Velg dato og reisende

Antall reisende
Laster inn tilgjengelige alternativer …


Time1 dag (Omtrentlig)
TicketPapirbillett
Tilbys på følgende språk: engelsk og 5 til

Oversikt

Få raskere inngang til verdensarvlistede Tower of London, en av de mest populære attraksjonene i London. Gå forbi de lange køene ved billettkontoret, og utforsk dette enorme byggverket fra 1066. Se Det hvite tårnet, Traitors’ Gate og Tower Green, hvor Anne Boleyn ble halshugd i 1536. Besøk de imponerende kronjuvelene, og se de legendariske ravnene. Når dere kommer inn i festningen, kan du utforske på egenhånd. Du kan også ta den inkluderte Yeoman Warder «Beefeater»-turen eller en tur med lydguide (på egen bekostning). Oppgrader for å få tilgang til to andre palass i London: Hampton Court og Kensington Palace.

Anmeldelser

Anmeldelser fra Viator-reisende

4,5
1 226 anmeldelser
5 Stjerne
4 Stjerne
3 Stjerne
2 Stjerne
1 Stjerne
T
, nov 2016

Vi hadde dessverre dårlig tid og rak ikke alt. Men det var kjapt å bytte inn reservasjonen på stedet og kun 4-5 minutters kø for å komme inn. Fantastisk flott og historisk plass som bare må ses. Kronjuvelene er absolutt verdt et besøk! Kjempe spennende for alle aldre.

N
, sep 2015

Flott og morsom omvisning av Beefeaters og mye å se på!
Man får mye av den engelske historien på kort tid, men et bedre overblikk over mange hendelser det er blitt laget film om. Bestialsk og grusom, men verdt å høre!

S
, sep 2015

Minneverdig tur med en flott opplevelse av minnemarkering for de falne i krigen, da vi var der.

M
, jun 2015

Vi fikk anbefaling om å ha 3 timer til disposisjon for denne turen, men vi var der i 5 timer. Lang kø for å se på kronjuvelen, men det gikk ganske greit. Kan anbefales!

T
, mar 2015

Artig med skuespill fra gamle tider. Kronjuvelene var rå!

K
, aug 2014

Kom inn uten noe ventetid. Beefeaters er veldig flinke guider, så det er lurt å være med på guida tur. Artig og lærerikt.

C
, jun 2018

Very easy ticket pick up process and really great attraction! Definitely a must!

B
, jun 2018

I love the beefeater tour, the history was interesting and we enjoyed listening to his limericks. The Jewels were magnificent. I recommend this tour.

J
, mai 2018

It was great. I recommend seeing the Tower of London. The beef eaters were funny and smart.

B
, apr 2018

This was the best! The Beefeaters have the knowledge and tell the stories with such zeal and zest! I would say that anyone that doe not pay for the entire experience is truely missing out on the details that are what you go for.


Phone
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59
Produktkode: 3251TOW

Utforsk lignende ting å gjøre