Den originale sightseeingturen i London: Hopp-på-hopp-av

 • Sted: London, Storbritannia
 • Varighet: 1 dag (ca.)
Fra USD 43,10

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre

Opplev det beste av London uten stresset med faste tidspunkter for turer og enorme folkemengder på denne hopp-på-hopp-av-turen med buss. Med det fleksible endagspasset kan du velge hvilken som helst dato og gå om bord på dobbeltdekkerbussen med åpent tak for en komfortabel sightseeingtur. Passet er egnet både for barn og voksne og tilbyr tre ulike rutevalg med holdeplasser ved store attraksjoner som Big Ben, Tower of London, Buckingham Palace med mer. Som bonus får du tre spaserturer i byen, et elvecruise på Themsen og lokale prisavslag.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Populært blant barn
 • Perfekt introduksjon for førstegangsbesøkende
 • Lytt til innspilte kommentarer via hodetelefoner
 • Mange tilgjengelige avreisetider og -steder
 • Reis med båt og se turistattraksjonene fra vannet

Nyt en problemfri busstur til Londons mest populære attraksjoner, monumenter og landemerker på en komfortabel dobbeltdekkerbuss. Kjøp endagspasset for 24 timer og løs det inn på hvilken som helst dato ved å gå om bord på bussen på en av de mange holdeplassene, for eksempel ved Tate Gallery, Shakespeare-teateret Globe eller London Bridge. Finn en plass inne i bussen eller på de åpne toppdekket for panoramautsikt mens du snor deg gjennom byen. Barna kan kose seg med livlige, barnevennlige lydkommentarer og kostnadsfrie aktivitetspakker.

Du får enorm fleksibilitet ved å reise på en av hovedrutene (blå, rød og gul – holdeplassene er oppført under Reiseplan nedenfor) eller de grønne, lilla og svarte transportlinkene. Billetten leveres med en ekstra bonus! Hopp av og bli med på en av de tre fascinerende spaserturene i byen, eller ta et sightseeingcruise på Themsen. Se Reiseplan for mer informasjon.

Du avslutter turen ved å gå av på hvilket som helst sted langs ruten.


Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Veksle inn kvitteringen for en hopp-på-hopp-av-billett på besøkssentret til The Original Tour på Trafalgar Square, eller på følgende steder:

Utgangspunkt 1: Piccadilly Circus
Utgangspunkt 2: Trafalgar Square
Utgangspunkt 3: Russel Square og Woburn Place
Utgangspunkt 4: Victoria og Grosvenor Gardens
Utgangspunkt 5: Marble Arch

Du kan også bruke en elektronisk kvittering på følgende steder:
Piccadilly Circus (Coventry Street)
Victoria (Grosvenor Gardens)
Tower Hill
Kensington Palace Gate
Russell Square (Woburn Place)
Westminster Bridge
Queen’s Gallery
Charing Cross Road
Bayswater Road
Parliament Street
Aldwych
York Road
Avreisetid:
Busser har avgang hvert 15–20 minutt fra 8.30 til 17.00
Varighet:
1 dag (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Gyldig i 24 timer fra første bruk

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

24-timers billett
Kode: 1DAY

Billetten er gyldig i 24 timer

Engelsk
Fra
USD 43,10
Prisinformasjon
48-timers billett
Kode: 2DAY

Billetten er gyldig i 48 timer

Engelsk
Fra
USD 56,57
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Den originale sightseeingturen i London: Hopp-på-hopp-av

The Original London Sightseeing Tour: Hop-on Hop-off
©©Viator Inc

Inkluderinger:
 • 24- eller 48-timers hopp-på-hopp-av-tur, avhengig av valg
 • Sightseeingcruise
 • Spaserturer
 • Aktivitetspakke for barn
 • Lydkommentarer
 • Profesjonell guide (bare tur merket i gult)
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Mat og drikke
 • Henting og bringing ved hotellet
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.

 • Barn under 16 år må ledsages av en voksen
 • Hopp-på-hopp-av-billetten til elvecruise på Themsen er bare gyldig for samme tidsperioden som bussbilletten
Reiseplan:
Tur – rød rute:
Oppdag populære attraksjoner i sentrum av London, med lydkommentarer på flere språk hele veien. Fullfør hele rundturen på to timer, eller hopp av og på som du selv vil på følgende holdeplasser:

Madame Tussauds, London Planetarium, Regent’s Park, Oxford Street, Regent Street, Piccadilly Circus og Erosstatuen, Leicester Square, Nasjonalgalleriet, Nelsonstatuen og Trafalgar Square, Horse Guard’s Parade, Downing Street, Big Ben og Palace of Westminster, Lambeth Palace, Imperial War Museum, London Aquarium, London Eye, South Bank Arts Centre, BFI Imax Cinema, Covent Garden, Fleet Street, St. Pauls-katedralen, Monument, London Bridge, London Dungeon, Tower Bridge, Tower of London, Shakespeare’s Globe, Tate Gallery Bankside, Millennium Bridge, Catamaran Cruisers, Sherlock Holmes Pub, Westminster Abbey, Buckingham Palace, Hyde Park og Speakers’ Corner.

Tur – gul rute:
Opplev sentrum av London med live kommentarer. Fullfør hele rundturen på to timer, eller hopp av og på når som helst på en av holdeplassene. Ruten inkluderer alle stopp som er nevnt i den røde ruten, bortsett fra Madame Tussauds, London Planetarium, Regent’s Park, Oxford Street og Regent Street. Disse severdighetene er byttet ut med Ritz Hotel, Royal Academy of Arts og Fortnum & Mason.

Tur – blå rute:
Opplev Londons museer og handlegater med omfattende lydkommentarer hele veien. Fullfør hele rundturen på to timer, eller hopp av og på når som helst på en av holdeplassene.

Kensington Palace, Baden-Powell House, Naturhistorisk museum, Science Museum, Victoria and Albert Museum, Brompton Oratory, Harrods, Knightsbridge, Harvey Nichols, Hyde Park, Ritz Hotel, Piccadilly Circus, Shaftsbury Avenue, British Museum, Russell Square, Wellington Museum, Royal Albert Hall, Albert Memorial, Kensington High Street og Princess Diana Memorial Fountain.

Transportruter

Transportrute – svart rute:
Bruk denne ruten til å reise mellom hovedknutepunktene i transportsystemet i London, for eksempel St Pancras, King’s Cross, Marble Arch, Paddington, Marylebone og Euston.

Transportrute – grønn rute:
Denne ruten er en praktisk rute rundt sentrum av London. Den stopper ved Leicester Square, London Eye, Westminster og Piccadilly Circus.

Transportrute – lilla rute:
Bruk denne ruten til å reise gjennom vestre del av London. Den stopper ved Holland Park, Notting Hill, Bayswater, Kensington Gardens, Paddington og Madam Tussauds.

Følgende tilleggsaktiviteter kan variere fra dag til dag, avhengig av tilgjengelighet.

Sightseeingcruise på Themsen:
Stig av sightseeingbussen ved Big Ben, Palace of Westminster (Westminster Pier) eller Tower of London, og gå deretter den korte veien tilbake til piren. Vis frem hopp-på-hopp-av-billetten din, og gå om bord i båten som skal ta deg med på elvecruise. Nyt utsikten over byen fra dekket, eller slapp av ved vinduet inne mens båten tar deg opp og ned Themsen. Du får se populære attraksjoner som London Eye, Tate Modern og St. Pauls katedral.

Spasertur – vaktskifteseremoni
Møt guiden ved besøkssentret til The Original London på Trafalgar Square kl. 10.30. Rusle forbi St James Palace på vei til Buckingham Palace, hvor du kan overvære den berømte vaktskifteseremonien. Soldater fra dronningens garde marsjerer taktfast etter trommeslag foran palasset i sine røde uniformer og bjørneskinnshatter.

Spasertur – Rock 'n' Roll:
Turen begynner ved besøkssenteret til The Original London på Trafalgar Square kl. 13.00, og derfra drar dere videre for å utforske storbyen. Oppdag berømte steder og områder som har en kobling til rockelegender fra de siste tiårene. Se hvor The Beatles nesten ble arrestert, hvor Jimi Hendrix spilte sin siste konsert og mye mer.

Spasertur – Jack the Ripper:
Gå av bussen ved Tower of London kl. 15.30 sammen med guiden, og spaser rundt Whitechapel i East End. Følg sporene etter Londons berømte seriemorder, hør skrekkelige fortellinger fra byens mørke fortid, og se stedene som skapte myten om Jack the Ripper.

Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Vurderinger fra andre reisende

Anmeldt av: LINDA THERESE J , juli 2016

Avslappende og samtidig lærerikt

Anmeldt av: Liv Berit K , september 2014

Kjempefin måte å få oversikt over byen på. Må sette av en hel dag til dette!

Anmeldt av: Mozart , september 2015

2 dagen de stad op een prima manier kunnen ontdekken. De wandeling met Rebecca is zeker aan te bevelen!

Anmeldt av: Külli Valdre H , august 2014

Lettvint å bli kjent med byen!

Anmeldt av: arjan d , august 2013

Leuke tour

Anmeldt av: Grethe Jorun A , august 2013

Det var en fin tur, vi fikk se London med alle berømte steder og bygninger. Det at vi kunne hoppe på og av bussen, var bra, det ga oss en god opplevelse, vi fikk med oss det meste og vi kunne da orientere oss bedre angående tur til steder på egenhånd senere.

Anmeldt av: Vidar J , juli 2013

Vi var godt fornøyd med bussturen, båtturen på Themsen var ok.Opplysningene ombord var lest inn på bånd med noe lav lyd. Personalet ombord virket noe uinnteressert. En meget dyktig guide på første del av bussturen kom med mange nye opplysninger vi tidligere ikke hadde lest om. Flott vær gjorde jo dagen fantastisk fra tidlig til sen ettermiddag.

Anmeldt av: Kari S , juni 2013

Vår første tur i London, å da er det fint med en slik hop av og på tur. Flinke guider. Stopp på viktige steder for en nyskjerrig turist. Lett å finne bussene.

Anmeldt av: Anne Cathrine H , januar 2016

Brukte lite dette tilbudet da trafikken var for tett og derfor liten fremdrift. Holdeplassen var også forandret slik at vi ikke rakk å løpe til busstoppet litt lenger nede i gaten.