Teaterforestillingen The Mousetrap i London

 • Sted: London, Storbritannia
 • Varighet: 2 timer 30 minutter (ca.)
Fra USD 80,21

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Bli en del av teaterhistorien og snapp opp en billett til «The Mousetrap» ved St Martin’s Theatre i Londons West End. Dette mordmysteriespillet er basert på en novelle av Agatha Christie, og har blitt spilt på Londons West End i over 60 år, noe som gjør det til det lengstlevende stykket i verden. Du vil sitte helt ytterst på setet mens historien om vanskjebnen til en gruppe hotellgjester – som en etter en drepes av en mystisk morder – utspiller seg på scenen.

Høydepunkter

 • Se et show i Londons West End
Forestillingen er basert på en novelle, som selv var basert på et radioteaterstykke, og Agatha Christies The Mousetrap er et mordmysteriespill som har blitt spilt på Londons West End i over 60 år, noe som gjør det til det lengstlevende stykket i verden.

Teaterstykket er skrevet av en av tidenes aller beste krimforfattere, og forteller historien om et ungt par som åpner et hotell i et ombygd herskapshus. Etter en forferdelig snøstorm er paret og hotellgjestene snødd inne. Men når en detektiv dukker opp på ski for å informere gruppen om at han tror en morder er på vei, stiger temperaturen.

Etter å ha funnet veien på egen hånd til teateret setter du deg til rette i plysjsetet og tar inn stemningen mens de andre publikummerne finner setene sine. Når teppet går opp, vil du bli fengslet av det raskt skiftende plottet som utspiller seg for øynene dine, og du vil gispe høyt når det hele blir avslørt ved stykkets intrikate siste akt – en av de best bevarte hemmelighetene i teaterhistorien.

Du kan velge blant to ulike plasseringer i salen ved forestillingen inne i St. Martin’s Theatre. Plassene med standardpris gir god utsikt til scenen og er vanligvis i bakre del (på nivå med scenen) eller (den øvre) sirkelen rundt salen. Alternativt kan du velge de dyreste billettene med perfekt utsikt til scenen, og da sitter du nærmere stjernene. Etter forestillingen, som varer i to og en halv time inkludert pause, finner du veien tilbake til overnattingsstedet på egen hånd.

Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
St Martin's Theatre, London sentrum
Avreisetid:
Showet starter kl. 19.30
Varighet:
2 timer 30 minutter (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Avsluttes ved St Martin's Theatre, London sentrum

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Seteplassering til topp-pris
Kode: PRICEBAND1

De dyreste billettene garanterer full oversikt over scenen uten hindringer

Fra
USD 93,58
Prisinformasjon
Standardbilletter
Kode: PRICEBAND2

Standardbilletter gir god sikt til scenen. Disse setene er vanligvis plassert i bakre del av parkett eller i den første hevede sirkelen.

Fra
USD 80,21
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Teaterforestillingen The Mousetrap i London

The Mousetrap Theater Show in London

Inkluderinger:
 • Teaterbillett
 • Alle skatter, avgifter og gebyrer
Unntak:
 • Henting ved og bringing til hotellet
 • Mat og drikke
 • Driks (valgfritt)
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Rullestolplasser er kun tilgjengelig på forespørsel
 • Setene tildeles av teaterets billettluke, og det er ikke mulig å få vite seteplassering på forhånd.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.