Stonehenge, Windsor Castle og Bath fra London

 • Sted: London, Storbritannia
 • Varighet: 11 timer (ca.)
Fra USD 123,99

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Oppdag Stonehenge, Windsor Castle og Bath på denne dagsturen fra London. Få et avbrekk fra byen og reis i en buss med klimaanlegg til Windsor Castle, hvor den britiske kongefamilien har bodd de siste 900 årene. Besøk St. George's Chapel og State Apartments med en turguide før reisen går videre til Salisbury, hvor du kan ta en nærmere titt på de eldgamle steinformasjonene i Stonehenge. Til slutt går turen til den georgianske byen Bath. Her kan du besøke de romerske badene, og du får en panoramatur med guiden før dere drar tilbake til London.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Nyt en dag borte fra byens kjas og mas
 • Turen er tilgjengelig for rullestolbrukere
 • Alle inngangsbilletter inkludert
Forlat London og reis ut av byen i en turbuss med klimaanlegg mot majestetiske Windsor Castle. Windsor har vært hjemmet til den britiske kongefamilien i 900 år, var åstedet for det kongelige bryllupet i 2018 og er verdens største og eldste bebodde slott. Windsor er et av verdens største og eldste slott som fremdeles er i bruk, og mange mener også at det er et av Englands fineste slott. Utforsk de overdådige State Apartments og St George's Chapel med guiden, og hør om slottets fascinerende historie og kulturarv.

Fortsett videre gjennom det bølgende, grønne Wiltshire-landskapet til Stonehenge, som er en samling av steiner som ble dratt til denne avsidesliggende sletten ved Salisbury for 5000 år siden. Denne gamle steinsirkelen har fortsatt sterk åndelig betydning og fortsetter å fange fantasien til de mange besøkende som kommer hvert år. Hvorfor steinene ble plassert her, og til hvilket formål, forblir dog et mysterium. Vandre rundt i området på egen hånd, og forestill deg hvorfor disse eldgamle steinene ble brakt hit. Ta en titt i besøkssenteret og lær om historien til dette gamle, mystiske stedet. Under besøket kan du bruke et gratis interaktivt kart og VOX-hodetelefoner som er eksklusive for denne turen.

Deretter hopper du tilbake på bussen, og fortsetter videre til Bath, som er kjent for elegant georgiansk arkitektur og for å være en av Englands vakreste byer. Følg guiden på en panoramatur i Bath, og bli sjarmert av byens vakre gater og smug. Ikke glem å ta bilder underveis. Du får se Bath Abbey og mye fotograferte Pulteney Bridge, som er utformet etter Ponte Vecchio i Firenze. Under turen besøker du byens berømte romerske bad - det best bevarte romerske badeanlegget fra antikken.

Når tiden i Bath er over, reiser du tilbake til Victoria Coach Station i London der dagsturen avsluttes.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Victoria Coach Station, gate 1–5.
Avreisetid:
Kl. 08:00 *Vennligst møt opp 15 minutter før avgang.
Varighet:
11 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Avsluttes ved Victoria

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Tur med alle adgangspriser inkl.
Kode: EN21

Dagstur til Stonehenge, Windsor Castle og Bath fra London med engelsktalende guide. Inkluderer adgangspriser til Windsor Castle, Stonehenge og de romerske badene

Engelsk
Fra
USD 141,51
Prisinformasjon
Tur med 2 adgangspriser
Kode: TG5

Dagstur til Stonehenge, Windsor Castle og Bath fra London med engelsktalende guide. Inkluderer adgangspriser til Windsor Castle og Stonehenge med tid på egen hånd i Bath (inngang til de romerske badene er ikke inkludert)

Engelsk
Fra
USD 123,99
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Stonehenge, Windsor Castle og Bath fra London

Explore the Mystery of Stonehenge

Inkluderinger:
 • Inngang til Windsor Castle og en omvisning i State Apartments og St George's Chapel
 • Inngang til den gamle sirkelen Stonehenge
 • Panoramatur i georgianske Bath
 • Adgang til de berømte romerske badene eller utforsk den vakre byen Bath (hvis du har valgt dette alternativet) 
 • Profesjonell guide
 • Transport i buss med klimaanlegg (maks. 53 mennesker)
 • Luksusbuss av merket Mercedes med gratis Wi-Fi-tilgang og seter som kan lenes bakover
Unntak:
 • Bringing til hotell
 • Henting ved hotellet
 • Driks (valgfritt)
 • Mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
 • Adgang til de romerske badene (hvis alternativet uten inngangspris er valgt)
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Merk: Vaktskiftet på Windsor Castle finner bare sted på bestemte datoer
 • St George's Chapel i Windsor Castle er stengt på søndager.

 • Merk: Windsor Castle er stengt (helt eller delvis) 20. April, 17., 18., 19. mai, og 17. og 18. juni. På disse dagene besøker vi Hampton Court Palace isteden.

 • Merk: State Apartments er stengt følgende datoer: 19., 21., 25. april og 19. juni. På disse datoene går turen heller innom dokkehuset til dronning Mary og St George's Chapel i stedet.
 • Merk: Stonehenge er stengt for besøkende 20. og 21. juni på grunn av sommersolverv. Turen går til Avebury i stedet før Stonehenge på disse datoene
 • Merk: Rekkefølgen på punktene i reiseplanen kan endres
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Vurderinger fra andre reisende

Anmeldt av: Karin Ø , mai 2015

En innholdsrik og flott tur. Vi hadde en fantastisk guide Emily - utrolig kunnskapsrik, samtidig som hun hadde en artig måte å formidle stoffet på. Informasjon om stedene vi skulle besøke ble formidlet mens vi var underveis til/mellom de ulike attraksjonene, og når vi kom dit, kunne vi vandre rundt på egen hånd - noe som fungerte meget godt. Turen anbefales på det varmeste.

Anmeldt av: Nanna B , september 2014

Turen anbefales! Vi ble hentet på hotellet og droppet sentralt etter en innholdsrik og flott dag. Guiden Monica var utrolig flink. Gav rikholdig informasjon. Det var satt av god tid på hvert sted der vi kunne spassere i eget tempo.
Vi savnet at det ble utlevert et kart over Syd - England slik at vi kunne følge med på hvor vi beveget oss når vi satt i bussen. Kart var umulig å få kjøpt underveis.

Anmeldt av: Unni Grete S , juni 2015

En interessant tur med en veldig kunnskapsrik guide. Behagelig buss. Synes det ble ganske hektisk i Windsor og Bath. Jeg ville gjerne hatt mer tid på disse stedene og heller kortet ned besøkstiden på Stonehenge.

Anmeldt av: Håkon N , mai 2015

Windsor Castle var stengt denne dagen så vi fikk tilbud om full refusjon og å være med til Stonehange og Bath uten kostnader. Et veldig godt tilbud. Da ble turen mindre hektisk og ga oss bedre tid til å oppleve Bath. En flink og kunnskapsrik guide og en trygg og sikker sjåfør. All ære til Evan Evans. Fin tur.

Anmeldt av: Sanela S , oktober 2013

Didnt like windsor so much, but bath and stonehenge was fine. Small irritation at stonehenge though-we couldnt come near to take a good picture because the staff was doing some maintenance work and we were there for little bit over 40 minutes. Bus was comfortable, and the guide knew alot about history and was mildly funny. It was good to relax in the bus after 5 hectic days in london.