Stonehenge, Windsor Castle, Bath, publunsj i Lacock

 • Sted: London, Storbritannia
 • Varighet: 12 timer 30 minutter (ca.)
Fra USD 124,58

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Utforsk den vakre engelske landsbygda på denne heldagsturen til Windsor Castle, Stonehenge, Lacock og Bath. Dra til Windsor Castle, hjemmet til den britiske kongefamilien, og utforsk St George's Chapel og State Apartments. Deretter går turen til 5000 år gamle Stonehenge. Du får guidet tur og tid til å fundere på hva strukturen kan ha vært brukt til. I den sjarmerende engelske landsbyen Lacock kan du spise en tradisjonell publunsj før turen avsluttes med en busstur og en kort spasertur i den georgianske byen Bath.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Kommentering under hele turen
 • Omfattende tur med buss/turistbuss
 • Nyt en dag borte fra byens kjas og mas
 • Alle inngangsbilletter inkludert
Begynn med å bli hentet sentralt i London, og reis deretter ut av byen for å besøke det majestetiske slottet Windsor Castle. Vær en av dagens første besøkende og gå forbi menneskemengdene under utforskningen av de elegante statlige leilighetene og St George’s Chapel med guiden. Slottet, som er et av stedene Dronningen pleier å tilbringe helgene, er et perfekt sted å oppleve 900 års pomp og prakt i ditt eget tempo.

Fortsett videre til UNESCO-verdensarvstedet Stonehenge, et av de mest berømte forhistoriske monumentene i verden. Stonehenge antas å skrive seg nesten 5000 år tilbake i tid, og det er lite man vet om stedets opprinnelse. Var det et sted for hedensk soltilbedelse? Kan det ha vært et eldgammelt gravsted? Kanskje finner du svaret selv mens du utforsker stedet.

Neste stopp er den søte landsbyen Lacock, et av de mest pittoreske stedene i landet. Lacock har eksistert siden saksertiden, og har i senere tid blitt brukt som setting for TV-dramaer og filmer som Harry Potter og de vises stein og filmversjonen av Jane Austens Stolthet og fordom. La føttene hvile og sett deg ned med en lunsj på The George, en tradisjonell engelsk pub fra 1300-tallet. En sjelden gang, når The George er lukket, vil du i stedet innta lunsjen på en annen, nennsomt utvalgt pub.

Fortsett reisen til endestasjonen i den sjarmerende georgianske byen Bath, der den berømte britiske forfatteren Jane Austen en gang bodde. Begynn besøket med en busstur gjennom byen og se populære attraksjoner i Bath, som for eksempel Pulteney Bridge og Royal Crescent, samt den honningfargede georgianske arkitekturen som byen er berømt for. Etter at du har fått slappet av, legger du ut på en kort vandring med guiden og sjekker ut de romerske badene og den vakre klosterkirken Bath Abbey. Vandre rundt på byens brosteinsbelagte gater, handle suvenirer og ta deg tid til å posere for bilder foran de vakre bygningene.

Merk: på travle dager kan denne turen kjøres i motsatt rekkefølge med besøk i Bath først.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Victoria busstasjon, London
Avreisetid:
Kl. 7.45
Varighet:
12 timer 30 minutter (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Turen avsluttes ved Victoria i London sentrum omtrent kl. 20.30

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Tour with Windsor Castle incl.
Kode: TG1

Tour including entry to Windsor Castle, Stonehenge and pub lunch

Engelsk
Fra
USD 144,46
Prisinformasjon
Tour w/o Windsor Castle entry
Kode: TG2

Tour including a short walking tour of Windsor. (Upgrade to visit the castle available on the day)

Engelsk
Fra
USD 124,58
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Stonehenge, Windsor Castle, Bath, publunsj i Lacock

Stonehenge, Windsor Castle, Bath, and Medieval Village of Lacock Including Traditional Pub Lunch

Inkluderinger:
 • Transport i buss med klimaanlegg
 • Adgang til Stonehenge og Windsor Castle
 • Blue Badge-guide
 • Lunsj
Unntak:
 • Bringing ved hotellet
 • Henting ved hotellet
 • Driks (valgfritt)
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Ikke tilgjengelig for rullestolbrukere
 • De statlige leilighetene ved Windsor Castle er av og til stengt. I slike tilfeller kan det hende turen i stedet går til slottsområdet, St George's Chapel (unntatt søndager) eller Queen Mary's Dolls' House
 • Denne turen kan av og til foregå i motsatt rekkefølge, med besøket i Bath først
 • Merk: Windsor Castle er stengt andre juledag (26. desember). Turen inkluderer en omfattende spasertur rundt i den historiske byen med den beste utsikten mot slottet. Inkludert i prisen er en mottakelse med champagne og kake
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Vurderinger fra andre reisende

Anmeldt av: krsynnoh , mars 2016

Turen sto til forventningene og anbefales, MEN det var altfor liten tid i Bath. Vi rakk knapt å få noe inntrykk. Guiden var meget god.

Anmeldt av: Linda L , juli 2015

Veldig bra tur. Man fikk sett og opplevd mye i løpet av dagen. Vår guide David var veldig flink og engasjert. Litt tettpakket program med litt mye stress og korte tidsfrister. Fikk sett skuffende lite av Harry Potter-lokasjoner i Lacock. Kunne godt spist lunsj i Bath i stedet, for der fikk man tid til overs. Alt i alt en fin tur som kan anbefales.