Viator

Dagstur til Bath og Lacock fra London med adgang til den indre sirkelen i Stonehenge

 • Sted: London, Storbritannia
 • Varighet: 10 timer 30 minutter (ca.)
Fra USD 197,64

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Ta en tidlig eller sen tur til Stonehenge der du får gå mellom steinene i denne verdensarvattraksjonen, uten alle menneskene som er der på dagtid. Velg mellom en morgen- eller kveldstur, og utforsk den indre sirkelen av steiner – en opplevelse som kun er tilgjengelig for din gruppe. Avhengig av årstiden kan det også hende at du får med deg soloppgangen eller solnedgangen. Denne eksklusive og enestående opplevelsen, som også inkluderer en tur til Lacock og Bath, blir raskt utsolgt siden det er begrenset med billetter. Bestill nå og ta en tur du aldri kommer til å glemme.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Informativ, vennlig og profesjonell guide
 • Avreise morgen eller ettermiddag
 • Privat guiding for en mer personlig opplevelse
 • Alle inngangsbilletter inkludert
Velg en morgen- eller kveldstur når du bestiller, og dra fra hotellet ditt i sentrum av London for å besøke Stonehenge, som står på UNESCOs verdensarvliste, når det ikke er så mange mennesker der. Besøkende som kommer til stedet når solen står på det sterkeste, får ikke direkte adgang til den spennende steinsirkelen. Din «privatvisningstur» gir imidlertid gruppen muligheten til å gå innenfor den avstengte sirkelen og beundre steinene på nært hold.

Få vite hemmeligheter og hør mystiske historier om Stonehenge fra ekspertguiden, og opplev stedet når atmosfæren er på sitt beste! Avhengig av når på året du besøker stedet, kan det hende du er heldig nok til å få med deg solnedgangen eller soloppgangen. Dette vil uten tvil gjøre Stonehenge-besøket til en uforglemmelig opplevelse. Les videre hvis du vil ha mer informasjon om hvert enkelt alternativ. Begge turene avsluttes med at du bringes til Victoria i sentrum av London.

Morgentur:
Etter at du har utforsket steinene sammen med guiden, drar dere videre til landsbyen Lacock, som ligger i nærheten. Det blir ofte sagt at denne landsbyen er en av de mest idylliske i England. Hør historier om Lacocks fortid som oppholdssted for angelsakserne, og hvordan landsbyen brukes som innspillingssted for mange filmer og TV-programmer, inkludert filmatiseringen av Jane Austens Stolthet og fordom samt Harry Potter og de vises stein. Strekk på beina på en spasertur sammen med guiden, og spis deretter frokost på George, en pub fra det 14. århundret (for egen regning).

Fortsett til Bath, en by i fylket Somerset som står på UNESCO-listen. Nyt en tur i de romerske badene, besøk Bath Abbey, og lær mer om Jane Austen, som ble født her. Hvis du har lyst, kan du gå en liten tur og se hvor den berømte forfatteren Charles Dickens bodde og arbeidet som ung mann, og smake på fersk ost fra et lokalt meieri. Du kan også utnytte fritiden til å utforske byen på egen hånd.

Kveldstur:
Fra London drar du først til byen Bath for å utforske de romerske badene og besøke Bath Abbey, som beskrevet under Morgentur. Fortsett til Lacock og en tur rundt i den idylliske landsbyen, og nyt middag på puben George (for egen regning). Sist, men ikke minst, går turen til Stonehenge og omvisning blant steinene, når dagsturistene har forlatt stedet.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
London sentrum
Avreisetid:
Morgentur: Visningen foregår kl. 7.30/8.00. Henting på hotellet starter fra kl. 5.15

Kveldstur:
Henting på hotellet starter fra kl. 10.45
Fra april til november finner visningen sted kl. 18.30/19.30.
Fra desember til mars finner kveldsvisningen sted kl. 16.30/16.45

Du finner detaljert informasjon om tidspunkt og steder for henting ved hotellet på bekreftelseskvitteringen
Varighet:
10 timer 30 minutter (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Avsluttes på Victoria i sentrum av London

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Morgentur: visning kl. 7.30
Kode: T2RISE

Henting fra kl. 5.00 for morgenvisning på Stonehenge kl. 7.30

Engelsk
Fra
USD 197,64
Prisinformasjon
Kveldstur: visning kl. 19.30
Kode: T2SET

Henting fra kl. 10.45 for kveldsvisning på Stonehenge kl. 19.30

Engelsk
Fra
USD 197,64
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Dagstur til Bath og Lacock fra London med adgang til den indre sirkelen i Stonehenge

Private Viewing of Stonehenge including Bath and Lacock
©992267

Inkluderinger:
   • Kun henting fra Cumberland Hotel ELLER Millennium Gloucester Hotel
   • Transport i buss med klimaanlegg
   • Profesjonell guide
   • Inngangspris
   • Spasertur i Bath (hvis morgenalternativet er valgt)
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Mat og drikke
 • Bringing ved hotellet
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Bekreftelse for denne turen mottas ved bestilling
 • Ved regnvær kan det hende at den indre steinsirkelen er stengt, av hensyn til helse og sikkerhet. Under slike forhold tilbyr vi likevel en guidet tur i Stonehenge forbi den ytre gangveien, som vanligvis er stengt for publikum
 • På enkelte tidspunkt er det ikke mulig å se soloppgangen eller solnedgangen fordi solen er oppe så lenge om sommeren. Turen ankommer så tidlig/sent som mulig for å kunne få en privat tur inne i steinene
 • På turen er det plass til maksimalt 52 personer
 • Merk: Henting ved hotell skjer kun ved utvalgte hoteller. Se kvitteringen for å få mer informasjon
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller 2 dag(er) eller senere før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.

Vurderinger fra andre reisende

Anmeldt av: Tone M. B , Norge, september 2014

Stonehenge was as I remembered it. Been there, done that in 1962 - all alone in the rain. Now, fifty years later, we were 27 in the rain, and the experience was stunning! I was deeply touched by the presence of these monumental stones, from nature to culture and back to lichen-covered pure installations of art. To be quite frank, the wind and rain added favourably to the experience.
Our guide, James, looked like detective Foyle, with his hat and umbrella and vast knowledge of the subject matter in hand. Were we just lucky, or are all the guides of this standard?
Scott the driver had the coach dancing through the wind and the rain, on narrow lanes in what must be the closest thing to and quot;rural England and quot; as possible. I enjoyed it all, and consider the money well spent.