Dagstur til Bath og Lacock fra London med adgang til den indre sirkelen i Stonehenge

 • Sted: London, Storbritannia
 • Varighet: 10 timer 30 minutter (ca.)
Fra USD 184,22

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Bli en av de ytterst få som har gått inn i den forhistoriske steinsirkelen Stonehenge, som står oppført på UNESCOs verdensarvliste, og besøk Bath og middelalderlandsbyen Lacock på denne dagsturen fra London. Velg en morgen- eller kveldstur, avhengig av om du vil besøke Stonehenge tidlig eller sent på dagen, og gå inn i den indre steinsirkelen – en opplevelse som bare er tilgjengelig for din gruppe – uten alle menneskene som er der på dagtid. Avhengig av årstiden kan du kanskje få en ekstra opplevelse: en stemningsfull soloppgang eller solnedgang over Stonehenge! Denne eksklusive opplevelsen blir raskt utsolgt, så bestill nå.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Informativ, vennlig og profesjonell guide
 • Avreise morgen eller ettermiddag
 • Privat guiding for en mer personlig opplevelse
 • Alle inngangsbilletter inkludert
Velg en morgen- eller kveldstur når du bestiller. Turen til Stonehenge, som står på UNESCOs verdensarvliste, går fra London sentrum med en komfortabel buss med klimaanlegg.

Besøkende som kommer til stedet når solen står på det sterkeste, har bare lov til å følge gangstien på utsiden av monumentet, en rute som er avstengt fra steinsirkelen med et tau. Din «privatvisningstur» gir imidlertid gruppen muligheten til å gå innenfor den avstengte sirkelen og beundre de massive steinblokkene på virkelig nært hold.

Hør den erfarne guiden fortelle de fascinerende faktaene og mystiske historiene som omgir monumentet, og i den indre sirkelen kan du oppleve stedet når den magiske atmosfæren er på sitt beste! Hvis du er heldig, og avhengig av årstiden, kan du kanskje til og med få oppleve soloppgangen eller solnedgangen mens du er der, noe som gjør denne begivenheten ekstra spesiell. Du finner reiseruten for morgen- eller kveldsturen nedenfor. Begge turene avsluttes med at gruppen blir kjørt til London sentrum.

Morgentur: Etter å ha sett Stonehenge, går turen videre til Lacock, en sjarmerende landsby fra det 13. århundret. Du får anledning til å strekke på beina mens dere tar en guidet spasertur rundt i de vakre gatene, og ser noen av innspillingsstedene som ble brukt i filmen Harry Potter og de vises stein og i TV-innspillingen av 1700-tallsforfatteren Jane Austens Stolthet og fordom. Etterpå kan du nyte en solid frokost (på egen bekostning) på The George Inn, en pub i Lacock fra det 14. århundret, før dere drar videre til den vakre byen Bath, som står på UNESCOs verdensarvliste, og som er berømt for sine romerske bad og sin georgianske arkitektur. Ta en tur til de godt bevarte romerske badene, som er bygd over naturlige varme kilder, besøk Bath Abbey, og finn ut mer om Jane Austens forbindelse til byen. Hvis du ønsker det, kan du bli med guiden for å se stedet der 1900-tallsforfatteren Charles Dickens en gang bodde, og stikke innom et ysteri for å smake på lokale oster. Eller du kan rusle rundt på egen hånd, kanskje kjøpe noen gaver eller se noen av Baths attraksjoner.

Kveldsur: Turen går fra London til Bath, der du får se de imponerende romerske badene og Bath Abbey, slik det er angitt i reiseruten for morgenturen. Deretter drar du videre til den maleriske landsbyen Lacock, og rusler rundt i de historiske gatene. Senere setter du deg for å spise middag (på egen bekostning) på The George Inn, før du reiser til Stonehenge for å få en «privatvisning» etter at alle besøkende på dagtid har reist.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
London sentrum
Avreisetid:
Morgentur: Visningen foregår kl. 7.30/8.00. Henting på hotellet starter fra kl. 5.15

Kveldstur:
Henting på hotellet starter fra kl. 10.45
Fra april til november finner visningen sted kl. 18.30/19.30.
Fra desember til mars finner kveldsvisningen sted kl. 16.30/16.45

Du finner detaljert informasjon om tidspunkt og steder for henting ved hotellet på bekreftelseskvitteringen
Varighet:
10 timer 30 minutter (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Avsluttes på Victoria i sentrum av London

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Morgentur: visning kl. 7.30
Kode: T2RISE

Henting fra kl. 5.00 for morgenvisning på Stonehenge kl. 7.30

Engelsk
Fra
USD 184,22
Prisinformasjon
Kveldstur: visning kl. 19.30
Kode: T2SET

Henting fra kl. 10.45 for kveldsvisning på Stonehenge kl. 19.30

Engelsk
Fra
USD 184,22
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Dagstur til Bath og Lacock fra London med adgang til den indre sirkelen i Stonehenge

Private Viewing of Stonehenge including Bath and Lacock
©992267

Inkluderinger:
   • Kun henting fra Cumberland Hotel ELLER Millennium Gloucester Hotel
   • Transport i buss med klimaanlegg
   • Profesjonell guide
   • Inngangspris
   • Spasertur i Bath (hvis morgenalternativet er valgt)
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Mat og drikke
 • Bringing ved hotellet
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Bekreftelse for denne turen mottas ved bestilling
 • Ved regnvær kan det hende at den indre steinsirkelen er stengt, av hensyn til helse og sikkerhet. Under slike forhold tilbyr vi likevel en guidet tur i Stonehenge forbi den ytre gangveien, som vanligvis er stengt for publikum
 • På enkelte tidspunkt er det ikke mulig å se soloppgangen eller solnedgangen fordi solen er oppe så lenge om sommeren. Turen ankommer så tidlig/sent som mulig for å kunne få en privat tur inne i steinene
 • På turen er det plass til maksimalt 52 personer
 • Merk: Henting ved hotell skjer kun ved utvalgte hoteller. Se kvitteringen for å få mer informasjon
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.

Vurderinger fra andre reisende

Anmeldt av: Tone M. B , Norge, september 2014

Stonehenge was as I remembered it. Been there, done that in 1962 - all alone in the rain. Now, fifty years later, we were 27 in the rain, and the experience was stunning! I was deeply touched by the presence of these monumental stones, from nature to culture and back to lichen-covered pure installations of art. To be quite frank, the wind and rain added favourably to the experience.
Our guide, James, looked like detective Foyle, with his hat and umbrella and vast knowledge of the subject matter in hand. Were we just lucky, or are all the guides of this standard?
Scott the driver had the coach dancing through the wind and the rain, on narrow lanes in what must be the closest thing to and quot;rural England and quot; as possible. I enjoyed it all, and consider the money well spent.