Teaterforestillingen Miss Saigon

 • Turkode: 3517SAIGON
 • Sted: London, Storbritannia
 • Varighet: 2 timer 45 minutter (ca.)

Beklager, men dette produktet er for tiden utilgjengelig

 • Informasjon
Se den tragiske kjærlighetshistorien om Miss Saigon på Prince Edward Theatre i London! Denne fantastiske musikalen tar deg tilbake til 1970-årenes Siagon (nå Ho Chi Minh-byen) under Vietnamkrigen, og dreier seg om romansen mellom en amerikansk soldat og en vietnamesisk barjente som er blitt foreldreløs i krigen. Den hjertevarme historien akkompagneres av kraftfull musikk, topp moderne teatereffekter og fengslende koreografi.

Høydepunkter

 • Se et show i Londons West End
 • Setevalg tilgjengelig
Miss Saigon er løselig basert på Giacomo Puccinis klassiske opera Madama Butterfly, og forteller en like tragisk historie om en asiatisk kvinne som blir forsmådd av sin amerikanske elsker. Historien om Miss Saigon utspiller seg i 1970-årenes Saigon (nå Ho Chi Minh-byen) under Vietnamkrigen, og dreier seg om forholdet mellom den amerikanske soldaten Chris og den elskelige vietnamesiske barjenten som går under navnet Kim.

Musikalen signert Cameron Mackintosh, er en yndling både blant kritikere og publikum, og inneholder prisvinnende musikk av Claude-Michel Schönberg og tekster av Alain Boubil, to renommerte franske musikere. De kraftfulle sangene danner et nydelig bakteppe for stjernenes utagering av hjerteskjærende fortellinger om krig og skjebnetung romanse. Forheksende koreografi og topp moderne teatereffekter gjør dette til en totalopplevelse.

Du kan velge blant to ulike plasseringer for forestillingen i Prince Edward Theatre. Plassene med standardpris gir god utsikt til scenen og er vanligvis i bakre del (på nivå med scenen) eller (den øvre) sirkelen rundt salen. Alternativt kan du velge de dyreste billettene med perfekt utsikt til scenen, og da sitter du nærmere stjernene!

Programinformasjon

Avreisested:
Prince Edward Theatre, London
Avreisetid:
Kl. 19.30
Varighet:
2 timer 45 minutter (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Returnerer til opprinnelig avreisested

Tilleggsinformasjon

Teaterforestillingen Miss Saigon

Miss Saigon

Inkluderinger:
 • Teaterbillett
 • Alle skatter, avgifter og gebyrer
Unntak:
 • Henting ved og bringing til hotellet
 • Mat og drikke
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller innen 14 dager før reisen. I slike tilfeller vil bekreftelse bli mottatt innen 48 timer, avhengig av ledig kapasitet
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.