London på én dag-sightseeingtur inkludert Tower of London, vaktskifteseremoni og valgfri London Eye-oppgradering

 • Sted: London, Storbritannia
 • Varighet: 9 timer (ca.)
Fra USD 132,35

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Se London på en heldagstur i storbyen sammen med en guide. Hør historien bak populære attraksjoner i London, som Westminster Abbey og Big Ben, og få en guidet tur i St. Pauls katedral med prioritert adgang. Etter turen kan du se Changing of the Guards-seremonien ved Buckingham Palace og få omvisning på Tower of London. Som en bonus inkluderer denne turen også en enveisbillett til et sightseeingcruise på Themsen. Du kan bruke den samme dag eller en annen dag. Med en oppgradering får du en fleksibel London Eye-billett som du kan bruke når som helst.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Ledet av en Blue-Badge-guide
 • Fabelaktig oversikt over og orientering om byen
Møt guiden om bord bussen med klimaanlegg, og slapp av mens dere kjører rundt i London sentrum for å se severdighetene. Kjør gjennom Parliament Square, se Palace of Westminster, hvor det britiske parlamentet holder til, og klokken Big Ben, og passer forbi Westminster Abbey, der prins William giftet seg med Kate Middleton i en overdådig kongelig bryllupsseremoni. Beundre prestisjefylte offentlige bygninger på Whitehall og Downing Street, og se deretter maset og jaget som omgir Nelsonsøylen på Trafalgar Square.

Reis til Buckingham Palace, dronningens offisielle residens i London, og gå rundt foran portene for å se den berømte Changing of the Guards-seremonien. Ha kameraet klart til å fange soldatene fra dronningens garde i all sin prakt der de marsjerer i sine røde tunikaer og bjørneskinnsluer, og reis deretter med buss til en tradisjonell London-pub ved Trafalgar Square.

Hvil og lad opp batteriene med en solid lunsj (for egen regning), og fortsett deretter dagens sightseeing med et besøk til City of London, et område like øst for sentrum der mange av Londons banker ligger. Se etter severdighetene mens guiden forteller om historien bak dem. Stig av for å ta en guidet tur i St. Pauls katedral med prioritert adgang.

Videre går turen til Tower of London, hvor du kan utforske på egen hånd. Det tidligere fengselet og festningen, som har utsikt over Themsen, ble bygget for å skremme både potensielle inntrengere og Londons innbyggere. Tårnet, som er gjennomsyret av århundrer med mord og forræderi, er fascinerende å utforske med sine berømte kullsvarte ravner og Beefeater-guider. Hvis du vil, kan du bli med på en av de inkluderte Beefeater-turene som begynner hver halvtime. Her får du høre tragiske fortellinger om de kongelige og adelige som endte sine dager innenfor tårnets murer.

Før turen avsluttes, mottar du en billett til et sightseeingcruise på Themsen, fra Tower of London til Westminster Pier. Oppgrader for å få en fleksibel billett til London Eye som kan brukes når du ønsker det.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
London sentrum
Avreisetid:
Kl. 8.45
Varighet:
9 timer (ca.)

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

London på én dag
Kode: 3858EE004

Heldags sightseeingtur i London inkludert inngangsbillett til Tower of London med vaktskifteseremoni

Engelsk
Fra
USD 132,35
Prisinformasjon
Tur med London Eye
Kode: 3858EE004LE

Heldags sightseeingtur i London inkludert inngangsbillett til Tower of London med vaktskifteseremoni. Turen inkluderer en standardbillett til London Eye

Engelsk
Fra
USD 167,11
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

London på én dag-sightseeingtur inkludert Tower of London, vaktskifteseremoni og valgfri London Eye-oppgradering

Changing of the Guard

Inkluderinger:
 • Blue Badge-guide
 • Transport i buss med klimaanlegg (maks. 50 mennesker)
 • Inngangspris til Tower of London
 • Inngangspris til St. Pauls katedral
 • Cruise på Themsen
 • Standardtur med London Eye (hvis dette alternativet velges)
Unntak:
 • Mat og drikke
 • Driks (valgfritt)
 • Bringing ved hotellet
 • Henting ved hotellet
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Barn under 16 år må ledsages av en voksen.
 • Merk: St. Pauls katedral er stengt for publikum på søndager og ved spesielle arrangementer eller gudstjenester: Vi stopper for å ta bilder ved St Pauls katedral, og tilbringer mer tid ved Tower of London i stedet
 • Merk: St. Pauls katedral er stengt følgende datoer: 24. og 26. januar, 14. februar, 30. mars, 15. mai. På disse datoene blir det et fotostopp utenfor katedralen, og vi bruker mer tid ved Tower of London.
 • Av og til er det ikke noen vaktskifteseremoni. I slike tilfeller får du i stedet besøke Whitehalls paradeplass Horse Guards Parade, hvor det tidligere ble holdt ridderturneringer.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.